pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 episod 18 off charlie gene tutamadi pipisini ama kardesim o gail mi ne insan degil ki chelsea nin latin versiyonu gibi bir sey.alan in sekreterinin tripler de superdi kadinin surat ifadesi cok komik geldi bana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 gail zaten bsg'deki hatun deil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aynen o :) ben chelseayi tercih ederim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 buyuk ihtimalle charlie sheen diziden ayrilacakmis. 8. sezon olmayabilir. yanliz daha yeni gordum, bu adam bolum basina yaklasik 825 bin dolar aliyormus. lan sene basina 20 milyon dolar ediyor nerdeyse. tamam dizi guzel ama boyle bir sitcomda ve sade bir rol icin bu para astronomik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 milyon bile degil, nesi astronomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi bi sezon ortalama 24 bolum. dizi zaten 22 dakikalik sitcom. hani desen karakter sirtliyor diziyi, oyunculuk yardiriyor felan ama oyle bir durum da yok. uber astronomik para be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Charlie olmasa ben izlemezdim diziyi muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Evet aslında çok çok astronomik ama law & orderdaki başrol oyuncuları bölüm başına 400 bin mi alıyorlar diye okumuştum ben bir yerde, onunla karşılaştırınca da alır tabi diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 charlie ölüp mirasını alan'a bıraksa çok rahat 1-2 sezon daha gider dizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 oha cok iyi fikir asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://www.imdb.com/news/ni1946397/ bakalim simdi nolcak cunku cbs ile wb anlasmisti 2012 ye kadar dizinin cekilmesi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bu dizinin ilk sezonundan bir kaç bölümünü izlemiştim, çok fenaydı. Sonraki sezonlarda bi farklılık var mı yoksa aynı tarz mı devam ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 hepsi 10 numerodur aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hele şu anda izlediğim 07-20 girizgahı inanılmaz eğlenceli heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 7-20 alanin oda servisine para vermemek icin evden sampanya,cilek ve istridye getirmesi ve onlari yiyip circir olmasına koptum ahuahuaha adam tam bahtsiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 son sonunda ne olucağı baştan belliydi de valla üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 ZZ Top >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 7x22 son bolum degıldı herhalde yoksa bu sezon bıttımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rB689okLV5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 00-00 unaired pilot leaklenmiş.. görüceğiniz hatuna şaşırıcaksınız. memelere dikkat heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 evelyn i baskasinin-gywneth paltrow un annesi-oynadigi ilk bolum cikali cok oldu diye hatirliyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 tunch said: 00-00 unaired pilot leaklenmiş.. görüceğiniz hatuna şaşırıcaksınız. memelere dikkat heheh nerden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 tunch said: 00-00 unaired pilot leaklenmiş.. görüceğiniz hatuna şaşırıcaksınız. memelere dikkat heheh ahah hakkaten ilk bölümden dizinin sonuyla ilgili spoiler vermişler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 tunch said: 00-00 unaired pilot leaklenmiş.. görüceğiniz hatuna şaşırıcaksınız. memelere dikkat heheh pascalnouman said: evelyn i baskasinin-gywneth paltrow un annesi-oynadigi ilk bolum cikali cok oldu diye hatirliyorum sanki Evet hatta ben ilk sezonu izlemeye başladığımda ilk unaired pilot ile başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar