Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 E ama napalım , çok şerefsizlik yapıyorlardı =/
Fly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 xaenin +1 fransızca zümresine girip kafa atasım gelirdi ansızın.
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: bilg müh. modası geçti yine de en gözde mühendislik abi . moda bir şey çok yok gibi zaten ,ekmek aslanın ağzında . @noxite : türkiye için bahsettiğin olmuyor,ideallerimizle para kazanamayacağımızı anlayınca sabrımız geride kalan tek şey oluyor . genel olarak böyle tabi . [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:38 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Yeni açılan bölümlere girmek mantıklı olur bence. Sayısal bir bölüme girsem böyle yapardım. Okul bitince iş bulmak kolay olur heralde
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ohhh herkes okulda pingler efsane. Yeeessss... Yeeeeeeeeeesss.. It works! It wooorksss!!!!
spompas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ilk sene hiiiç kasma kazansanda gidilmiyor zaten... onun icin yat uyu gez karı kız, seneye abanırsın.
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yanlış bilgi verip burda milletin 1 senesini bok etme.sana kulak vericeğini zaten sanmıyorum ama nolur nolmaz diye.dayı kas çalış kazan git güzelce oku.
Mino Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Çalışma eğrisi geometrik olarak artarken, alacağınız sonuç aritmetik olarak artar. Bu yüzden en verimli noktayı bulun ve o tempoda çalışın. Ömür boyu seveceğiniz ve severek yapacağınız bir dal seçin. Derece yaptınız diye klişe seçimler yazmayın. Sevdiğiniz şeyi seçin ve okuyun. Ben üniyi böyle kazandım ve kısmetse bu sene bitecek. Askerde ölmezsem monoton bir hayat beni bekliyor x_X
Öne çıkan mesajlar