circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Evet arkadaşlar var mı böyle bir oyun adresi.3 arkadaş kedni aramızda maçlar yapmak ıstıyoruz net üzerinden bu tür bir oyunla...Bildiğiniz kalite bir menajerlik oyunu sitesi var mı bu şekilde? Not:Aramaya inanmak demeyin lütfen.Yani arama butonu felaket kötü.Sonuç elde edemedim.Tşkler şimdidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Baba yeni bi questle karşımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 www.managerzone.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eyvallah yavrum.Bu sefer babamla ilgili değil olay.Babam 1 ay yok gitti bi yerlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 www.goalunited.org tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bazı şeylerin aciliyeti anlaşılırda, acil netten menejerlik oyunu lazım nasıl oluyor, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 goalunited dugout ikisindede aktif oynuyorum. bide cok acilse futbolcup.net var yada com du sanırım. maclar her gun oynanıyor. bir nevi travian gibi menejerlik oyunu.hizlandirilmiş.ama beni sarmadi futbolcup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 managerzone'u tavsiye ederim, baya sağlamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar