circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Evet arkadaşlar var mı böyle bir oyun adresi.3 arkadaş kedni aramızda maçlar yapmak ıstıyoruz net üzerinden bu tür bir oyunla...Bildiğiniz kalite bir menajerlik oyunu sitesi var mı bu şekilde? Not:Aramaya inanmak demeyin lütfen.Yani arama butonu felaket kötü.Sonuç elde edemedim.Tşkler şimdidden
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eyvallah yavrum.Bu sefer babamla ilgili değil olay.Babam 1 ay yok gitti bi yerlere...
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bazı şeylerin aciliyeti anlaşılırda, acil netten menejerlik oyunu lazım nasıl oluyor, lol.
GEd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 goalunited dugout ikisindede aktif oynuyorum. bide cok acilse futbolcup.net var yada com du sanırım. maclar her gun oynanıyor. bir nevi travian gibi menejerlik oyunu.hizlandirilmiş.ama beni sarmadi futbolcup
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 managerzone'u tavsiye ederim, baya sağlamdır.
Öne çıkan mesajlar