Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Arkadaşlar hızlı bir şekilde solo gitar ve armoni dersi almak istiyorum. Önerebileceğiniz,burası sağlamdır diyebileceğiniz biryer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ben verebilirim istersen? cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Özel ders pahalıya gelir heralde ya,sağol ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ekim'de teori öğretirim istersen. Para dahi istemem, İstiklal'de bir yerde haftada bir-iki saat otursak, kahve yanında teori yapsak yeter de artar. Ama gitara giremem, klasik gitardan anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar