someone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 [. [Bu mesaj someone tarafından 23 October 2003 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: Alexi_Septimus, 23 October 2003 01:26 tarihinde demiş ki: said: Estel_Anorien, 22 October 2003 23:27 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 22 October 2003 19:31 tarihinde demiş ki: . Kuyruk acın mı var anlamadım.... Oyy ne alaka kuyruk acısı ya.. ne kuyruğu ne acısı? saçma sapan kullanıyorlar bunda..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Geçmişte bana uyuz olmuş arkadaşta. Zebulada çok vardı bunlardan.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 ne güzel kıvırıyosun sen öyle ya senin kuyruk acısı mesajından sonra gelio benim uo'yla ilgili mesajım. şimdi de çıkıp ben senin uo'dan biri olduğunu da biliyodum dersin bu kadar kişiliksiz bi insansın [Bu mesaj someone tarafından 23 October 2003 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 oha quotelar birbirine girdi anlayın işte[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: Alexi_Septimus, 22 October 2003 20:23 tarihinde demiş ki: Kişilerin anneleri evlatlarının accountları hacklendiğinde arayıp. "Oğlumun account'unu verin lütfen.Ağlatmayın çocuğumu." Tipinde konuşmalar yapmamalı haksız mıyım?[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 bu ne lan bana mıydı bu mesaj[hline]Lifestyle C&C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Okuldan atılma denemelerini forumdan atılma denemelerine çevirmek için büyük bir gayret içindesiniz galiba? *! Gelişmeleri merakla takip etmeye başlar*[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Fedocum.Bak mesajlarıma.30 kere gel ÖMS de tartışalım thread'in içine etme dedim anlamıyor adam. Neyse uzatmamalı.Illede uzatacaksan ÖMS'den uzatırsın.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bone neymıssın sen ya[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bone gercekten ben kendimce sana bundan sonra ''Kaslı Pasifist'' diyeceğim (şakadır ) :-)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 tırsttınmı?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Evet düşünsene kücüklükten t-102 dusunulurse gercekten tırsmakla kalmayıp korku duydum :-)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 burdaki herkesi döverim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 aferin[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Benim lise maceram yok cunku liseyi Hollandada Okudum. Bizim sinifin kapisi kirip yerine koymustuk.(kirik oldugu belli olmuyordu ama uflesen yeredusuyodu. Sosyal bilgiler hocasi -kisa boylu sinirli bisey- kapiyi bi acti kapi kadinin kafasina dustu. Neyseki kadin iyi gunundeymis kimseye bisey yapmadi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 sıraya kolonyayla pentagram çizip (döküp) yakardık. süper bi görüntü oluyo. ama sönmeyince bütün cilası yanıyodu sıraların. bi kere mangal yapmıştık sınıfta. o da çok güzeldi.neyse ki yönetimden biri görmedi.(mangal yanında rakı vs. de vardı) ne biliyim aklıma gelmiyo ama yangın alarmıyla oynamak zevkli oluyodu. bunlar ateşle yaptıklarım. kırıp dökme işine gelince, hmmm, bi bakıyım; sıranın yarısını ortadan ikiye kesmiştik. tamamen kesmedik çok belli olmasın diye.ama bi yılımızı almıştı(kalemtraş jiletiyle) çay ocağındaki sıcak suyu tüketirdik, en az 1 teneffüs hocalar çay içemezdi (onlar için büyük işkence) ne biliyim bi kaç kere de türk kahvesi yaparken, -yanlışlıkla- prizi patlatınca ve okul sigortasını attırınca yakalanmıştık. gelmedi aklıma başka (not: cipslerin içinden çıkan dönen fırıldak benzeri şeylere kağıt, vs. yanıcı maddeler ilave ederek alevli bi şekilde çevirince çok güzel görünüyor.ayrıca 2 litrelik su şişesine içki doldurup okula gitmeyin kesin birileri anlar ;))[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Biz arkadaşlarımızı dövüyoruz =).Hem kırgınlık olmuyor hemde Turn based oluyor heheh. "Yok olm geçen hafta bana karambol yaptınız.Sıra başkasında ben anlamam."[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: Duke_Guybrush, 23 October 2003 19:31 tarihinde demiş ki: bi kere mangal yapmıştık sınıfta. o da çok güzeldi.neyse ki yönetimden biri görmedi.(mangal yanında rakı vs. de vardı) [hline][i] qu est ce que c'est:viande Lol iyi salladin Dansozde Oynatmisinizdir siz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Yazilanlarin bazilari biraz sallama gibi... Icraat adami konu$maz yapar, bu sozu unutmayalim.. -------------------------------------------------- Ha, bende bir yan sinifa gicik oluyordum, dersteyken ogrenciler kapilarini kitleyip ate$e verdim. Hepsi cira gibi yandi valla... En guzel animdi.. [Bu mesaj Symoon tarafından 24 October 2003 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 anlat anlat merak ettim :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cons said: eheh geçen sene koridor boşken 3-5 sıra kırıp pencerenin çerçevesini indirmiştik ve müdür yardımcısının bilg. i bozmuştuk. aynı gün biride sıra yakmış o da bize kaldı (valla biz yapmadık :) ) geçende kimliksiz barda basıldık :P ha bide arkla sahte ödev hazırlayıp sınıfı keklemiştik(sorular süperdi "parçada kaç kelime vardır" mesela :P) (parçada din kitabından kesilme türkçe ödevi:) )[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Hınzırlar sizi :) :P:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Abi Umurla ve Orcunla dalga gecmeyeyim diyorum sonucta yas 15-16ymis yani. AMA AMSADUHEJNDAMSKD,FASFHSAADJNSFSAKDFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Asteroth said: Cons said: eheh geçen sene koridor boşken 3-5 sıra kırıp pencerenin çerçevesini indirmiştik ve müdür yardımcısının bilg. i bozmuştuk. aynı gün biride sıra yakmış o da bize kaldı (valla biz yapmadık :) ) geçende kimliksiz barda basıldık :P ha bide arkla sahte ödev hazırlayıp sınıfı keklemiştik(sorular süperdi "parçada kaç kelime vardır" mesela :P) (parçada din kitabından kesilme türkçe ödevi:) )[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Hınzırlar sizi :) :P:) LAN ORÇUN AŞSDÖJSAŞLKDJSALŞKDJASKLJDALKSDLASKDKASLKD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 2003 yine yeni ya. 2000den kalma muhabbetler çok iyiydi. bila istisna herkes çocuktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 13 yaşındaydım ben napayım çüş ya :D orta 2 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar