bega Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Hangisini tavsiye edersiniz? Bi de nokia'larda e ve n serileri arasındaki fark nedir? n'lerin bataryası çok mu ısınıyormuş? :( cebimde patlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 elinde patlamasın da nerde patlarsa patlasın, n72 kullanıyorum ısınma problemi yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 e65 kullanıyorum tavsiye ederim :) özellikle internetle çok haşır neşirsen WLAN özelliği süper işe yarıyor. Onun dışında oldukça kullanışlı hoş bir telefon. Tabii n76 yı döver mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 E serisi business gibi bişey. daha fonksiyonel olaibr, N daha sevimli, müzikli resimli falandır büyk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 her zmaan E serisi. bildiğim kadarıyla E serisinde windows mobile desteği var. ben yaklaşık 2 senedir motorola mpx220 model telefonumda windows mobile kullanıyorum ve gereksiz herşeyden arındırabiliyorum telefonumda. eğer bilgisayarla yakınsan E serisi al kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 n76 kullanıyorum motorolanın v3 modelini seviyorsan bunu da sevceksin zira tasarımı nerdeyse aynı.2MP Kamerası var mp4e kadar müzik yükleyebiliyorsun symbian felan ms word gibi programları açabiliosun ama üzerlerinde değişiklik yapamazsın tabi karizması desen orası ayrı zaten kapağının üstündeki ekran falanda güzel n76 böyle yani sevdim kendisini adam gibi memory card alırsan mp4 player işlevide görür yani ayrıca video arama olayını destekliyor bu görüntülü konusma hedesini.Tek eksiği kızılötesinin olmayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 e65 te kızılötesi de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Yani valla hala kararsızım, ikisi de çok güzel. Tek farkları N76'da radyo olması sanırım, onun haricinde hemen hemen herşey benzer; görüntülü konuşma her 2sinde de var, 2si de kapaklı, kamera fln aynı zaten çok da resim çekeceğimi sanmıyorum ama. Kızıl ötesini bin yıldır kullanmıyorum, olsa da olmasa da farketmez bluetooth varken. :/ kararsızım ya hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ben bişi dicem... hangisine skype kuruluyor? =) cidden soruyorum yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 e65'te skype dışında herhangi bir SIP servis sağlayıcısı ile VoIP telefon görüşmesi yapabilirsiniz WLAN olan yerlerde :D ayrıca skype kurmuş olanlar da varmış skype forumlarından öğrendiğimiz kadarıyla. Düzeltiyoruz bir cümle üstü. Skype'ın kendi uygulaması yokmuşta fring diye bir skype, msn, icq, gtalk ve sip clienti kuruluyormuş :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:34 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 e65 hödö n76 rulaz tarzı var bi kerem =PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 tarzı salla kullanışlılığa bak :D e65 ezer bi kere :P (n76 kullanmadım ki :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 asinan eyvallah bin kere teşekkür ediyorum sana =) 700 ytl'lik telefon faturalarından sonunda kurtuluyorum haahah e65 - symbian FTW [ Mesaj 19 Eylül 2007, Çarşamba - 00:03 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar