Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e65 ve n76 arasında kaldım :/

bega

Öne çıkan mesajlar

n76 kullanıyorum motorolanın v3 modelini seviyorsan bunu da sevceksin zira tasarımı nerdeyse aynı.2MP Kamerası var mp4e kadar müzik yükleyebiliyorsun symbian felan ms word gibi programları açabiliosun ama üzerlerinde değişiklik yapamazsın tabi karizması desen orası ayrı zaten kapağının üstündeki ekran falanda güzel n76 böyle yani sevdim kendisini adam gibi memory card alırsan mp4 player işlevide görür yani ayrıca video arama olayını destekliyor bu görüntülü konusma hedesini.Tek eksiği kızılötesinin olmayışı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani valla hala kararsızım, ikisi de çok güzel. Tek farkları N76'da radyo olması sanırım, onun haricinde hemen hemen herşey benzer; görüntülü konuşma her 2sinde de var, 2si de kapaklı, kamera fln aynı zaten çok da resim çekeceğimi sanmıyorum ama. Kızıl ötesini bin yıldır kullanmıyorum, olsa da olmasa da farketmez bluetooth varken. :/ kararsızım ya hala.
Sosyal ağlarda paylaş

e65'te skype dışında herhangi bir SIP servis sağlayıcısı ile VoIP telefon görüşmesi yapabilirsiniz WLAN olan yerlerde :D

ayrıca skype kurmuş olanlar da varmış skype forumlarından öğrendiğimiz kadarıyla.

Düzeltiyoruz bir cümle üstü. Skype'ın kendi uygulaması yokmuşta fring diye bir skype, msn, icq, gtalk ve sip clienti kuruluyormuş :)

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:34 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...