Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lotr online(nerdesiniz topici)

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunun betasindayken Ered Luin'de 2 yerde calan bir dwarf muzigi vardi.Biri kuzey doguda bir cuce kampinda , digeride noglond outpost una yakin bir yerde yanlis hatirlamiyorsam. Koro soyluyordu , etkileyici bir muzikti .Cok hosuma gitmisti ve dun aradim nette ama bulamadim. Birisi onu bulup bana gonderebilirse cok memnun olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah rüyamda gördüm ya oyunu. böyle odun topluyordum ormanın içinde insandm ama class göremedim malesef. hatta diyordum meğer ekran kartı dandik olduğu için içimde kalmış benim oyun bu yeni bilgisayarla çok süper ya lotr dan ötesi var mı falan gibi şeyler diyordum kendi kendime ilginçti ama şu yeni bilgisayarı bi alabilsem bakalım hakkaten öylemi olcak bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
lan olm bu ne biçim bi clientdır anlayamıyorum delirecem. hem utanmadan 50lerde çekiyor hemde arada bi kalıyor öle yüzde 2 de aradan saatler geçiyor bi bakıyorum aynı sonra bi bakıyorum yüzde 28 falan ne indirdiği belli değil ne kadar kaldığı belli değil. tamam çok süper yapımcılar ilgililer falan hastasıyız ama düzgün bi client yapın lan. soenin swg clientı bile en azından kalan zamanı tutmasa bile gösteriyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ben yol arkadaşımla beraber ev aldım.daha dogrusu arkadaşımın evi, ben de eve girme iznine sahibim.evin haftalık kirası var.rezidans gibi biz yokken evi temizliyorlar sanırım ondan bu haftalık gider alıyorlar.eve klasik eşyaları(sandalye, tabure, masa, duvar kagıdı, fon müziği gibi) alabiliyoruz.evler 2 oda 1 salon.macera adamı oldugumuzu düşündüklerinden evin mutfağı, tuvaleti, banyosu yok.her mahallenin yanından su akıyor banyoyu oradan, bahceye cukur kazdık tuvaleti de buradan karşılıyoruz ama mutfak olmaması feci.sürekli camp fire yakıyoruz karnımızı doyurmak için.bahçeye tuvalet çukuru açmak dışında festivallerden kazandığımız, balkabağı, goblin heykeli(tuvalet çukurunun yakınında güzel duruyor), normal heykel alabiliyoruz.ayrıca grinding görevlerinin üst kademesinde gilgalad(kısaca mızraklı kalkanlı ecdad heykeli) heykeli, elf(seksi elf kızı) statue, cüce bahçe aydınlatma lambası(hava gazı ile çalışıyor, bahçedeki çukura bağladık) ve gazebo(nasıl anlatsam devasa bir taş bina) alabiliyoruz.ileri aşamalarda tropy ekleye biliyoruz troll kafası güzel duruyor salon duvarında.beş çayına beklerim diyecem ama angmarda shard topluyoruz.eve uğrayan yok.

kinship evlerini bilmiyorum.sağolsun türk kinshipimizden kaçma olayı oldu geçen aylarda(raid bulamıyoz, item kasamıyos diye 15 kişi cıktı, raidler 24 kişilik).4 kişi kaldığımızdan para çıkışmadı.zaten türkler yerleşik kültüre geçemediler ki ne öyle kinship house felan.al çadırı otur bahçede.
Sosyal ağlarda paylaş

bugun itibari ile 7 ay emek verdiğimiz karakterlerimizi oyundan siliyoruz ve lotroyu bırakıyoruz.arkadaşımla birlikte bu deneyimlediğimiz 4 veya 5.oyun olmak üzere ve acı gerçeği geçte olsa anladım.milletimizden bir şey olmaz.bu kadar kaypak satıcı ve birlik olmak yerine bencil takılmayı seven sözüm ona mmoprgciyim diye takılan insan topluluğu görmedik.koordinasyonsuzluk, beraber ilerleme güçlüğü çeken.en ufak çıkar için arkadaşını satan başka millet var mıdır acaba? burada da lotro da tanıdığım belki paticik forumuna üye arkadaşlarım vardır.sözüm kimseye değil genel yapımız bizim bireysel ve bencil takılmak.kinship, guild, lonca, takım lafta kalıyor.kendimizi geliştirelim yeter.yardım etmek çıkarlarıma uyarsa kabul.mantık bu.çok sinirlendim.içimi döktüm.teşekkürler lotro ahalisi.saurona yem olun bu kafa ile.biz adraelle beraber gemimizi batıya sürüyoruz hoşcakalın.
Sosyal ağlarda paylaş

Gec bile kaldin odi,ben gecen temmuzda birakmıştım iyikide bırakmışım,o kinshipe gelince zaten bişey olmayacağı en başından belliydi onering efendiyi(clanın kurucusu) 1 kez oyunda göremedik,en son kaza geçirdiğini duydum geçmiş olsun dedim,tabi bu sölediklerim kazadan çok çok öncesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...