sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 içinde türlü esansların saklı olduğu bir kutuydu vücudun. parmaklarım teninde gezinirken,derinin altında biryerlerde kaynaşan coşkuyu ve arzuyu hissedebiliyordum. sıcaktı. yumuşaktı. eski mısıra özgü bir sıcaklık. arkeologların henüz bulamadıkları bir parça papirüs. arkeologların henüz gezemediği bir piramidin içinde. milattan önce bir pazar günüydü. şöyle demiştin: asfalt kokusundan anlaşılır burnunun aldığı mesafe sınırın ötesine geçtiğimiz kendimizi kaybettiğimiz hız. hatırladın mı birlikte evrendeki bütün yönlere ve zamanlara dağılan saçlarımızı? hatırladın mı eski mısır katiplerinin bizi resmederkenki tereddütlerini? var mıydık? yoksa varmış gibi mi yapıyorduk? demiştin ki, öyle bakma boşuna.. vücudumda görünmez bu izler sadece dokunursan hissedebilirsin içinde türlü süreksizliklerin bulunduğu bir eğriydi hayatlarımız. bişeyleri unutma ihtiyacı çok sık doğuyor olmalıydı. en iyisi toptan sildirmekti ya, firavunlar buna da çare bulmuşlardı. bir süre kavanozlara kapatılmış beyinlerimizde bikaç güzel anının parıldamasını izledik. ne anlama geldiklerini unutmuştuk. çünkü anlamlar, çünkü birbirimize söylediğimiz bilindik kelimeler asla iz bırakacak kadar derin olmamışlardı. bi ara demiştin ki, hatırlıyorum; kontrolü bırakırsak kendimizden kurtulmuş ama hayata yakalanmış oluruz delirmeden yaşanmazdı ya hani biz yine de her ihtimale karşı deliliğin dizginlerini uzanıp da kavrayabileceğimiz bir mesafeye koymuştuk. unutmayalım diye unutulmasın diye bir papirüse resmedilmişti herşey. ama biz biz olmaktan çıkınca belgeler benliğimizi belgeleyemediler. öyleyse ne kaldı şimdi elimizde?, diye sormuştun en son. o çok melodram sesin ve o çok klişe bakışınla. avuçlarımıza bak dedim. yeni süreksizlikler eklenmiş ömrümüze. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 03:36 tarihinde, sir tarafından güncellenmiştir ]
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 teomanın şarkıları gibi olmuş biraz eheh genede güzel ama,teşkkürler:)
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 daha fazla aşağılayamazdın beni :/
duende Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ilerde bir yeraltı edebiyatı eseri bekliyorum senden. burtonesk haklı harika.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bende kötü bişe demedimki :/ ''kontrolü bırakırsak kendimizden kurtulmuş ama hayata yakalanmış oluruz'' bu kısımlar falan teoman tadında niye hakaret anladın abi (hakaret aslında la hakkaten) bende baya begendim ama tekrardan söyliyimde :)
Öne çıkan mesajlar