Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12 yaşındaki kıza 1 yılda 60 kişi tecavüz etti

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Topic i baştan sona okudum. Olayın Çok acı olmasının yanısıra Antimodes Çok doğru noktalara Parmak basmış.. Karşısında birşeyler savunan insanların ise Fikirleri Kesinlikle Tutarsız gibi. Özellikle bir arkadaş Düşünmeden Konuşuyor. Yanılgıya düşüp duruyor.

Şöyle düşünmekte Fayda var.. O adamlar Adi, Hayvan, Kişiliksiz, Psikopat Katılıyorum. Fakat Bu adamlarada Zamanında belki 100 kişi tecavüz etti, Ve İnsan önüne serilmedi. Bu adamların Delirmesi Haksızlık olarak görülemeyebilebilir.

Gözümüzün önüne birisi sokuldu diye haykırmak bişey getirmez. Göremediklerimizi Görmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sapıklar arasında bir kötü çocukluk geçirmişler çoğunlukta oluyor ama sapık olmak için illa başına birşey gelmiş olması gerekli değil.
Çok iyi bir hayat geçirmiş,iyi eğitim almış insanların arasından da sapık çıkıyor.
Hem ayrıca başına ne gelmiş olursa olsun pedofil olmayı haklı kılmaz.
Bu insanlar evet sapık,sapıkça dürtüleri var ama bilinçleri de var. Ve bu haltları yerken yanlış olduğunu,suçlu olduklarını biliyorlar.
Ama ben asalım keselim demiyorum.
Bunlar toplanıp psikopatlar tımarhanesi gibi yarı hapishane yarı hastane biryere ömür boyu kapatılmalı.

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 00:50 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bence konuya toplumu suçlayarak yaklaşmak oldukça yanlış. Evet bizim toplumumuzda cinsel konular birer tabu, baskı toplumuyuz ama bu cinsel dürtülerini gidermenin tek yolunun küçük çocuklar olduğu manasına gelmiyor. gidersin geneleve, hayat kadınına o işi "halledersin".
yani bu olayı cinsel tabulara,toplumun baskısına bağlamak bence yanlış. cinselliğin en açık olduğu avrupa ve kuzey amerika'da bile pedofil(çocuklarla cinsel ilişkiye girmekten zevk alan insan) sayısı azımsanmayacak kadar yüksek. bu ciddi bir psikolojik sorun. genellikle de pedofiller beraber oldukları çocukların kendilerini cidden sevdiklerine ve toplumun çocuklara bakışının değişmesi gerektiğine inanır(derler ki çocuklarda aşık olabilir siz geri görüşlüsünüz). dolayısıyla bu iş toplumsal değil, kişiye özgü bir olaydır ve zaten dünyanın her yerinde bilim insanları bu tarz davranışlar gösteren insanları incelemiştir(internette pedofil diye aratırsanız bile binlerce araştırma bulabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam kafayı sıyırmış o tamamda kütüphaneler yayınevleri falan herkes mi manyak?
Bu pedofil olmak için kaç yaşında çocuğa aşık olmak lazım?
Ben 14 yaşında kızı ailesinden isteyip ortaokulu bitirmesini bekleyip 15inde evlenen 30 yaşında bir adam tanıyorum da. Şu anda kendisi güneydoğuda tatilde. Aman kilit gelmesin.

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 01:39 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 01:45 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

idam etmek lazım bu yaratıkları. hapse atsan ne olucak en iyi ihtimal içerde temizlerler. eğer cezalarını çekip dışarı çıkarlarsa toplum için yine tehtit oluşturucaklar.

şahsen böyle insanlara hapis cezasının onları ıslah edeceğine inanmıyorum , bu yaratıklarla aynı havayıda solumak istemiyorum. sallandırmak lazım böyle mahlukatları kesin çözüm.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şöyle düşünmekte Fayda var.. O adamlar Adi, Hayvan, Kişiliksiz, Psikopat Katılıyorum. Fakat Bu adamlarada Zamanında belki 100 kişi tecavüz etti, Ve İnsan önüne serilmedi. Bu adamların Delirmesi Haksızlık olarak görülemeyebilebilir.

Gözümüzün önüne birisi sokuldu diye haykırmak bişey getirmez. Göremediklerimizi Görmek lazım.
Bunlar tamamen varsayım. X tane farklı yaş ve meslek grubundan insanın kendileri kullanıldıkları için bir çocuğa tecavüz etmeleri, delirmeleri ne kadar olası?

Durum böyle olsa bile bu yaptıkları şeyin ne kadar kötü olduğunu değiştirmez. Yargı süreci bitince görürsün, suçlu bulunanlardan hiçbiri herhangi bir şekilde ceza indirimi almayacaktır. Aynı şekilde alacakları ceza buradaki haykırmalara denk olacaktır. Akli dengeleri o kadar sorunluysa cezası buna göre verilir ama adamları asıl kurbanın yerine koymak akıl alır gibi değil.

Göremediğimizi görmeye gelince, burada hala 12 yaşında bir çocuğun defalarca tecavüze uğradığını göremeyenler var, X tane tecavüzcünün varsayımsal kurban psikolojisine değiniliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...