SbNN Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Eğer bu ayuso 2 sene önce basketbol dünya kupasında türkiyeye karşı şov yapan porto rikolu ayuso ise türkiye liglerine ayrı bir hava geliyor demektir. Ayrıca adam faul atışı yapmadan önce garip hareketler yapıyordu hatırlıyor musunuz?[hline]_NoelBaba_aba__NoelBaba_aba NoelBaba_Baba_NoelBaba_baba_N........ oelBaba_elBaba_oelBaba__elbaba_No...... elBaba_oelbaba_elBaba_oelbaba_Noel.... Baba_NoelBaba_Baba_noelbaba__NoelB.... aba__NoelBaba__aba__noelbaba__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Evt o..San Antonioda tutunamamış Hidayetin tavsiyesi üzerine Türkiyeye gelmeye karar vermiş....Hoş Hidayet asla Türkiyeye gelmeyi düşünmüyorum dese de öneriyor demek[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 OOooo sevındım bu ıse[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 super bır transfer takım ıcı ahengı bozmazsa BJK yı bu sene lıg de bıryerlere getırebılır ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 kimdir kimin nesidir nerde oynar ne halt eder yararlı olur mu basketten anlamam fazla da sevmem ama beşiktaş için bakıoz işte biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 yazik tr'de o adama bos tribune oynayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 sas'ın anuna koim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 türkiye basketbol ligleri için inanılmaz bir transfer diyebilirim sonunda iki müessese takımının gölgesinden kurtuluyoruz....[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ah su fb, gs, bjk biraz basketbola egilse de, insanlar futbol fanatikligi sayesinde baskete de yönelseler. var mi su dünyada basketbol kadar heyecanli spor? (ha belki voleybol, ama kesinlikle futbol degil. hatta bence beyzboldan sonra en sikici spor futbol.)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 nba maçları tabiki daha heycanlı da sence turkiyede basketbol okadar heycan veriomu?vermio tabiki o yuzden futbol fanatigi herkes[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Eger seyirci olursa, takimlar basketbol takimlari üzerine yatirim yaparlar, basketbol üzerinde de iddia olur. ama bir amaç olmadan, seyirci olmadan futbolu düsünün. bu kadar basit.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 said: HellHound, 24 October 2003 00:29 tarihinde demiş ki: yazik tr'de o adama bos tribune oynayacak... Gs maçlarını izlemedim sanırım onlarında vardır büyük bir taraftar desteği ama Türkiye Beşiktaş ,Fener ve ülkerspor un tribün desteği çok fazla. Özellikle bjk ve fb nin maçlarında salon doluyor. Salonlarımız 5k-10k kapasiteli olduğu için ancak bu kadar. Ama futbol kadar ilgi yok baskette o ayrı. Bence bununda nedeni çok basit. Türkiye de basket için altyapı yok.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 said: -Melancholy-, 24 October 2003 15:50 tarihinde demiş ki: Eger seyirci olursa, takimlar basketbol takimlari üzerine yatirim yaparlar, basketbol üzerinde de iddia olur. ama bir amaç olmadan, seyirci olmadan futbolu düsünün. bu kadar basit.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Senin bir takımın olsaydı. Sen milyar dolarlar dönen pazar alanı inanılmaz büyük geniş bir ticaret ağına sahip futbol a mı yatırım yapardın.Bence büyük takımların yatırım yapması çokda doğru olmaz. Tabiki ilgi gösterilicek yatırım yapılıcak. Ama şu var Türkiye futbolu benimsemiş.Bu yüzdende basketle çok fazla bir kitleye sahip değil.Bir takımında avrupada sesi çıkan güçlü bir basket takımı kurmakda öyle 1-2m dolarla olmuyor ne yazıkki.Zaten klupler futbol için kendilerine kaynak bulamıyorlar basket voleybol hentbol gibi sporlarla nasıl ilgilensinler? Yoksa sadece nba de zevki çıkan avrupadaki bütün maçların yugoslav ve rus mafyası elinde olan basketemi? Ayrıca o senin görüşün ama sen bunu belirtmemişsin. Çünkü ben futbol kadar zevkli ve heyecanlı bir spor göremiyorum.Güzel maçlar olunca futbol inanılmaz zevkli ve heyecanlı oluyor. Basketin sadece bana son saniyeleri veya son period u heyecan veriyor. Ama futbolda mesela avrupa takımlarının maçları her dakikası zevk veriyor.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar