Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 canım sıkıldı öyle sabah sabah bişeyler yapayım dedim. hatta bir de buraya koyayım dedim. sanatsal bi değeri yok tabi de hoşuma gitti. ne yapacağıma karar veremedim bi türlü en son böyle ne yaptığı belli olmayan bi adam çıktı. dedim bi de gılıç koyayım eline falan filan. microsoft paint+mouse 15 dakka :P [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yaratıcılık 10 numara walla tbrk ederim bide paintte hll :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Çok şık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 enfes değil ama fena da değil. geliştirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 teşekkürler arkadaşlar. @maelstorm geliştirmesine geliştirirdim de baydım yaw:) çok çabuk sıkılıyorum. çok açık griden başlayıp siyaha doğru şöyle 10 tonla koyulta koyulta gideyim dedim. 3.de siyaha geçtim:) neden mavi diyecek olursanız picasadan ton attım üstüne kara kara beğenmedim pek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 SUKRU'nun kalas adami gibi olmus dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 o da ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 boşlukları da doldur black :)) penth o nedir cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 güzel olmuş ya paintte bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: SUKRU'nun kalas adami gibi olmus dostum of hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 paint için bence güzel bi de gole mi yükseliyor o adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 yok atmış sevinio:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kılıçlı adam değil de kılıçlı orangutan desek daha doğru olurmuş sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 valla güzel lan, çöp adamları aşamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 15 dk da nasıl çizdin yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 zaman önemli değil zaten. 1 dk da mona lisa bekliyoruz paint. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 paint + 15 dk için çok iyi. uruk'lara benzemiş. saç ekle tamam. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 11:21 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 A ben bu basligi gormemisim, KALAS ADAM'i c/p edeyim. SNN Forumlarinda bir efsanedir SUKRU. Forum basligi: Örümcek adam ÖRÜNCEK ADAMIN KONUSUNU KONSEPTİNİ ZİKİYİM. BÖCEK ISIRDI DİYE ADAM ÖRÜMCEK ADAM MI OLUR. KÖPEK ISIRSA KÖPEK ADAM MI OLUR. KUDUZ OLUR. BÖYLE ÇİZGİ FİLM OLMAZ OLSUN. KÜÇÜKKEN AZ ÇEKTİRMEDİ BANA BU ÖRÜMCEK ADAM. AKİF DAYIMIN ÇİFLİĞİNDE KOLUMU TAHTA KURUSU ISIRMIŞTI. YEĞENİM DENVER KENDİNİ BİLİM ADAMI SANIYODU. KÜNTEKİN ŞÖYLE BİR HİPOTEZ GELİŞTİRDİM DEDİ. ONE LAN DEDİM. DERİN BİR İÇ ÇEKTİ VE ANLATMAYA BAŞLADI. EĞER ÖRÜMCEK ADAM BİR ÖRÜMCEK ISIRIĞI SONUCU ÖRÜMCEK OLDUYSA SENDE BİR TAHTA KURUSU ISIRIĞI SONUCU KALAS OLURSUN. SEN ARTIK KALAS ADAMSIN DEDİ. ŞANSIMA TÜKÜRDÜM ORDA. ALLAHÜ TEALANIN YARATTIĞI DOĞADA OKADAR KAPLAN ASLAN PANTER VARKEN GELİP Bİ TAHTA KURUSU BENİ ISIRMIŞTI. KALAS ADAM OLMAYA MAHKUMDUM. DAHA DA BİTMEDİ ADAM MANYAK. BANA ÇARŞAF GETİRDİ. LAN BUNE MANYAK DEDİM. DUR LAN AMBİYANSI BOZMA DEDİM. LAN AMBİYANS NE DEDİM. ÇARŞAFI BOĞAZIMA BAĞLADI. LAN NAPTIN DEDİM. ABİ KALAS ADAM OLDUN İŞTE DEDİ. EE BENİM YETENEĞİM NE ÖRÜMCEK AĞ ATAR TIRMANIR MIRMANIR BEN NE YAPACAM LAN DEDİM. ATEŞE Mİ ATICAN NAPICAN LAN BENİ. ABİ SENİ DUVARA YASLIYICAZ DEDİ. BEN SANA Bİ SENARYO BULURUM. 5 SAAT DUVARA YASLI ŞEKİLDE DURDUM. SONRA TARLADAN AKİF DAYIM GELDİ. BUNELAN NAPIYOSUN SEN DEDİ. DAYI BEN KALAS ADAM OLDUM DEDİM. SONRA DAYIM DENVERİ ÇAĞIRDI. DENVER BANA AHIRDAN Bİ UZUN KALAS GETİR DEDİ. GELEN KALASLADA BENİ DÖVDÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 offf of hatırladım öldüm, güzeldi yahu snn forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 .Zahaheaheaheh süper ya kalas adam :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Eline sağlık o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 paint de olduguna inanmak zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord Neruda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 paint rulez.... gayet başarili ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 millet paintte neler neler yapıyor yahu bu onların yanında çok inanılır kalır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 helal olsun hiç fena olmamış arada başka renklerde kullansaydın mesela kılıçta falan nasıl olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar