Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eline koluna sağlık Emre Belözoğlu

Zep

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7284857.asp?gid=180&a=988372

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7288415.asp?gid=180&a=166143

şimdi efendim 2 gündür hürriyet.com da dolaşırken şu iki haberi okudum.bu medya denen canavardan bi kez daha tiksinmeme neden oldu.şimdi emrenin yapmış olduğu bi hareket var ortada ki mehmet demirkolun maçtan önce emre hakkında "Güvenilmez bir oyuncu, gün geçtikçe sıradan bir futbolcu oluyor artık milli takıma alınmamalı" şeklinde saçmalamasından ötürü emre'nin bu hareketi ona yaptığı iddaa ediliyo.

emrenin eline,koluna sağlık diyorum öncelikle.insanlar nekadar vefasız olabiliyo anlamıyorum her şeyde önce bu insanlar türkiye için çıkıp ter döküyolar orda sense çıkıp maçtan önce "alınmasın,oynatılmasın" hödö saçmalıyosun.bir milli maçtan önce bundan daha motivasyon kırıcı bişey olamaz bence herşeyden önce bu insanların emeğine saygısızlıktır bu.
şurda 7-8 senedir futbolda başarılar yaşamaya başlamış bi ülkeyiz biz bu başarıları bu insanlar sayesinde yaşadık.şimdi emre yaptığı bu hareket için çok şımardı geldiği yeri unutmasın gibi yorumlara rastlıyorum.bence asıl şımaran medyadır 7-8 yıl öncesine kadar bu başarılar hayalken futbolcular için milli maçtan önce böle atıp tutabiliyolarmıydı acaba merak ediyorum.biz yazarın her boku eleştirirz mantığıyla nekadar faydalı olabilceklerini sanıyolar.
yukardaki haberlerde işviçre maçındaki olaylarda tekrar gündeme getirilmiş.maçtan önce bize isviçrede şöle böle yaptılar diyip herkesi gazlayıp ortamı gerip bunların yaşanmasına ön ayak olanda medya değilmiydi sorarım.
"isviçre maçındada şöle böle yapmıştı zaten ırkçıydı bu" şeklinde yazlılar okuduktan sonra bu insanların nekadar iğrençleşebildiklerini görmüş oldum.bukadar kolay olmamalı bi milli futbolcuyu bir günde silip o forma için yaptıklarını bi kenera atmak.yazıktır günahtır.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 15:48 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben emrenin bu hareketine pek de kınayarak bakmadım. Evet güzel değil ve normal şartlar altında yapılsa çok büyük ayıp. Ama bu medya ki sanki 5 maçtır yeniliyorlarmış da grupta sonunculuğa düşmüşüz sanki dandik takımlardan 10 fark yemiş gibi yorumlar yaptı, yerden yere vurdular, hepsini birer gerizekalı gibi gösterdiler. Bu kadar yüklenmeye tüm futbolcuların moralleri bozuldu, sinirler gerildi. Sonucunda hiçbiri röportaj vermedi, çok da iyi yaptılar. Bu galibiyet de zaten basına sus demek için oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ne olursa olsun
sen koskoca 70 milyonluk turkiye cumhuriyetini temsil eden bir futbol milli takiminin kaptanisin adamin anasina kufur etseler sen o sifati tasirken o hareketi yapamassin

lig maclarini bir dusunun aziz yildirima her mac kufur ediyorlar adamin anasina babasina sulalesine
veya fener stadinda bjk li veya gs li futbolculara
ali samiyende fenere ve bjk ya
bjk da da gs ve fenere

ve hicbir futbolcu daha agir sartlar olmasina ragmen oyle hareket yapmadi yapamaz yapmamasi lazim

Zaten bu kafa ile isvicre macindaki olaylar oldu ve biz hakliyiz dedik. Biraz medeni insanlar olmamiz lazim
Bence savunulucak hicbir tarafi yok
savunan arkadaslari da kiniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sen koskoca 70 milyonluk turkiye cumhuriyetini temsil eden bir futbol milli takiminin kaptanisin adamin anasina kufur etseler sen o sifati tasirken o hareketi yapamassin

bu zihniyetede bitiyorum.o adam orda babasının hayrına oynamıyo milli forma için oynuyo önce senin ona saygı göstermen lazım saygı beklemen için.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spor efendiliktir, saygidir, sevgidir..

boyle sacma sapan hirs yapip, sonra da oraya buraya cirkin hareketler yapmak degildir. Medya sinirlendirmesinmi$ de oyuncularin kalpleri kirilmasinmi$..

Hakkini verecekler o aldiklari paralarin !
veriyor adam zaten aldığı paranın hakkını sahada. seni niye bu kadar ilgilendiriyor futbolcuyla tribündeki bi adamın arasındaki ilişki? saçma sapan yorumlar yapıp da tartışılması gereken asıl konuları görmemezlikten gelmeyin. bunlara kızmaya ayıracağın vakti daha yararlı şeylere ayır.
Sosyal ağlarda paylaş

Medya herşeyi hak ediyor bütün takım golden sonra yapsaydı keşke o hareketi çok ciddiyim adamın eline sağlık hiç saygı fln beklemesin allahın kolpacı doğan yalakası basını işlerine gelince poh poh gelmeyince terörist muamelesi ne kadar iyi ya
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır çocuk özür diliyor yine de durmak yok bu ülke iyice düşene tekme atmaya alıştı ya halimiz valla kötü

Aslında ülkeye değil basına laf söylemek lazım bu açıdan adamı direk ırkçı yaptılar newcastle dan kovulacak olan adam yaptılar.Mehmet demirkol yazmış bu adamı nasıl oynatıyorsunuz diye ulan gerizekalı(böyle fazla girişmem ama)sen mi oynayacaksın eleştirmeye gelince bik bik tabii ama gerçeklere gelince hadi oynatmasın fatih terim direk emre nerde dersiniz iki yüzlü olmak nasıl bişey saolsun öğreniyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...