Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ertegün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ahahahah gültekin ne yahu? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paraları neden bitsin. O adamlar müzik yapmayınca da kazanmaya devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ahmet gültekin kim be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 adam şaşırmış lan , ne gaza geldiniz iki saniyede -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 harbı gultekin kim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o da sanatla alakalı bir abimizmiş http://www.izlesene.com/video/video/58022/ahmet_gultekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 off off 80 den beri en önemli muzik olayı geldi gecti ben izliyemedım... Good Times, Bad Times Ramble On Black Dog In My Time of Dying For Your Life Trampled Underfoot Nobody's Fault But Mine No Quarter Since I've Been Lovin' You Dazed and Confused Stairway To Heaven The Song Remains the Same Misty Mountain Hop Kashmir Whole Lotta Love Rock and Roll ramble on'u ilk kez canlı caldılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 jason bonham heyecandan baya bi kusmuş konser öncesi.. baya bi duygulanmış babasının yerine geçeceği için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Ayrıntılı Led Zeppelin Konser Değerlendirmesi (NY Times) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 butun video lar kaldırıldı youtube'dan.... pfff. edit: AMA BENDE KASHMIR ACIK DURUYODU HALA DINLIYOM AHAHAHAH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Kaldırılmadan hücum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ahah Hortan çok sağol ben hepsi kalktı sandım;) Ama üzülerek soloda bir olmamışlık var demek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Plant'in eski cırtlak sesi de kalmamış. Şikayetçi değilim ama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 kashmiri dinleyin, adamın sesi mükemmel, page olmuş gibi, Jones tabiki muhteşem harikalar yaratıyo herzamanki gibi, Jasonda yavrum naapsın artık hoş böle diyorumda oldukca iyi calmış oda. kashmiri dinleyin kesinlikle diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=QZxukPZ0pjA kashmir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 kashmir muhteşem diyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psychedelica Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 konsere bi ay kala okulda "olum adamlar 60 yaşında gitarı bile kaldıramazlar" "mazallah kalp krizinden giderler konserde" "kashmir de zor anlar yaşayan page " tadında geyikler yapıyoduk sonra ayın 12 sinde arkadaş youtube a videoları düşmüş saydelikam dedi verdi linkleri amcalarım biraz paslanmışta olsa hala en iyi gruptu benim için oturdum 3 saat boyunca youtube da videolarına baktım utandım kendimden yaptığım geyikler yüzünden.tanrıları belki de son kez gördük... p.s:dvd si çıkacakmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar