Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Biraz gec olsa da konuyu acmayi basarabildim... gecen haftasonu (7-8-9 eylul 2007) Ankarayi basmaya gelen Sly-One ve Dela ikilisine Isabelle, Tunca, Zegna, Alatariel, Fistan ve Nc katilinca Ankara daha once hic yasamadigi bir haftasonu yasadi. O kadar vahsi bir bulusmaydi ki Ankaranin tasi topragi zemini sallandi falan filan (o kadar iyidik yani). Uzun uzun, gun gun detaylari anlatmak isterdim veya onemli anlari, ama onun yerine himbil (ama bir o kadar da super) bir herif oldugumdan sadece resimleri koyup yorumlari ve anilari anlatmak icin diger arkadaslari bekleyecegim onlar doldursun bosluklari :) Bol dotali, ps2li, ickili, ortamli ve buldugun yere uyumali bir haftasonuydu efenim gelenlere, katilanlara tesekkur ederim.. Iste fotolar. [spo] [/spo] iyi eglendik :) edit: resimlerden birini cikardim. bi boka benzemiyordu. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 14:42 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 dfgds süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 oha lan Ankara buluşması yapılabildi demek.. ağlamak istiyorum sayın seyirciler!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 tabii ki. pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ankara bulusmasi degildi, pro elitist bulusmaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 abav fotolar zaman içinde yolculuk gibi sırayla felan yaşadım sanki lol durduramazsınız bizi, ankara coştu gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aranızda casus var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Oha o kızın elindekiş locus solus menüsü ne öyle yahu kalas gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 kızlarımızın eline büyük geldiği için menu garson azar işitti benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bayağı kaslısın . Kime giderse . [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 15:00 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ahaha edite gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bi de Buluşma-Event diye bölüm var Azmo , bu yaptığın ayıp , gerçekten . Uza . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya nasolsa herkes siteyi guncelden takip ediyor. Aslinda EDEBIYAT Bolumune acacaktim ama inanilmaz genis omuzlarim ve kasli figurum orayi dar ederdi insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Azmo resimlerini inceledim de, ben dövebilirm seni büyük ihtimalle. Ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 teketekte 3 kisiye kadar yigarim. Uzgunum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: teketekte 3 kisi ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 o degil de cok ilginc cikmisim la bazi pozlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Teke tek 3 kişi ne lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: teketekte arkadaş iskoçyalı eteğimi giydim mi yığarım hepinizi diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ehuh süpermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Teke tek 3 kişi ne lan ? said: teketekte 3 kisi ok siz dusunun artik... (bu arada Turkce kullanimim cok elittir, hata yapmam fazla. Teketekte uc kisiye kadar aliyorum diyorsam korkup kaciniz. Sly gordu :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bi oturusta 3 kisiyi rahat alirmis azmoyla sly teker teker, onu diyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Az yağlarsan sen de alırsın , Azmo kadar olmasan da genişlik var . [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 15:21 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 asdaf ama super bulusmaydi, gures muhabbeti bir yana, eglendik pek guzel... bidahakine daha da egleniriz insallah. Cok ani gelistigi icin de diger ankarali uyelere haber veremedik ama onlari da bekleriz bidahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bu 5 çirkin adamdan hangisi kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar