MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Brigand 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:13 tarihinde demis ki: Haber işi de iyi oldu, patide çok kullanıcı indirmeliğe bağlanırsa diye cache koydum, saatte bir güncelliyor indirmelik cachesini, böylece sql bağlantılarından da kurtarıyom. Mis gibi wallaha :) deneme.. 8 olmadan alinti yapmak gibisi yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Brigand 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:13 tarihinde demis ki: Haber işi de iyi oldu, patide çok kullanıcı indirmeliğe bağlanırsa diye cache koydum, saatte bir güncelliyor indirmelik cachesini, böylece sql bağlantılarından da kurtarıyom. Mis gibi wallaha :) sitede mis gibi hit alir dimi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bilmiyom artık haberleri beğenirseniz okuyun haber okuması beleş :) O kadarcık da olsun dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 uber olmuş lan bu, ellerine sağlık, teraziye bizim burdan 150 kiloluk birini oturtuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 o terazi tartar. 100kg hassastir o : ) Eıuhu.. Olsun canim, iidir. : ) Haber sitesiyle yakinlik ne ? Senin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Haber değil download sitesi :) Evet benim. 10.000 üzeri program ile o da hizmetinizde. :) Allah allah menüyü yaptım js dosyalarına ekleyim hemen. :) [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 20:00 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Aga bu bugli cikti, gostermiyor sayfalari artik. Aciliyor forum hemen kut bembeyaz oluyor sayfa, tek yaptigim, mozilla yi kapatmiştim tekrar actim. Başka kimse de oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bende de olmaya basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eet bende olmaya basladı Hergonan scripte döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bug değil arkadaşlar menüyü koymaya çalışıyorum birkaç sorun var. Şu anda düzgün. F5leyin sadece. Çalışma yaptığım için öyleydi. Menüyü koyacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Baluu 15 Eylül 2007, Cumartesi - 20:10 tarihinde demis ki: Aga bu bugli cikti, gostermiyor sayfalari artik. Aciliyor forum hemen kut bembeyaz oluyor sayfa, tek yaptigim, mozilla yi kapatmiştim tekrar actim. Başka kimse de oluyor mu ? Yalnız çaaat diye buglı diye karaladınız ha güzelim scripti :). Bug filan değil o kedi kedi... Gitti bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 brigand terazine gurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 :) Neyse ben ayrı bi js yaptım kendime onunla çalışıyom, hallolunca orjinalin yerine koycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Aga sen online mi calisiyorsun bizim scriptlerin uzerinde onu anlamadim ben, nassi yani yaa : ) :P Karalama degil aga, kac kez tesekkur ettik, bembeyaz yaptik seni, hatta sutten cikma ak kaşik oldu, paticik kurtarma operasyonlari felan yaptigini yazdik heryere.. Bu kadar nankör olunmaz be ;) Ben ise cok çirkefff... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 çalışıyo iimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Beyler olmuyor menü delirtti beni, greasemonkey kullandığı fonksiyonları ilk yüklenince çalıştırıyor sonra bir daha çalıştırtmıyor. Böyle devam. Menüsüz de olur baya güzel şu anki hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 guzel guzel harbiden eline yuregine koluna bacagina hucrelerine saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: MyDyingBride 15 Eylül 2007, Cumartesi - 22:10 tarihinde demis ki: guzel guzel harbiden eline yuregine koluna bacagina hucrelerine saglik Eyw sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 reklam koymus altina neyse guzel olmus ++ rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Reklam değil o haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 reklaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Allahım yarabbim haber koyalım dedik boş kalmasın diye yaranamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yeni modulu mu var ? yoksa eskisi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Neyim modulu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar