mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bekle lan diyo yanlız bu alt+s yapınca... ne kadar saygısız... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 adam ettim ben onu :) ya aklıma şöyle bişe geldi, script içinden anlamam gerçi de, mesaj yaz sayfasındaki mesaj gönderme formunu direk script olarak buraya ekleyemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 olmaz o iş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 belki de olur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Eklicem hacı dur bikaç şey daha istiyo ya arkadşlar yapmışken onları da yapayım tek userscript içine koyayım hoş olsun herkes mutlu olsun :) edit: göl evini izleyip rahatlıyodum çok güzelmiş. :) haden şimdi de yatıyom geç oldu :) çok pis kaytarırım :) [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 04:02 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 göl evi? lake house dan mı bahsediyon? süper filmdir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Evet o :), sonunu çok beğendim duygulandım vallaha benim gibi duygusuz adam hemde. haden ii geceler kaçtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 valla, iki soz işitti, hemen yatişa geçti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Ulen düpedüz exploit bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ie7pro da destekliyor js eklemeyi..ekledm gayet güzel gözüküyor panelinde ayrıntılar ama çalışmıyor..bri sana bendekilerden örnek yollasam ona göre ne eksik varsa düzeltip ie7pro için de yapar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 terazi şart terazi şart terazi şart darbe şart terazi şart terazi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya biriniz su grease ile harbiden geyigine bi terazi yapsa super olcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 @CthuLhu gönder bir bakayım nesi varmış acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 gönderdim de gelen kutun dolmuş forumdaki haberin olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Öyle mi, hiç farkında değilim yaw. Bende diyom bu pati kızları bugünlerde hiç öm atmıyor bana ne oldu performansan mı düştüm diyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bide benim problemimi çözsen Brigand terazini patlatıcam. Mozillayı silip tekrar yükledim yinede olmadı:S. Acaba vistadan kaynaklanan bi sorun olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bilmem ki hiç karşılaşmadım, bookmarklarının yedeklerini al sonra tamamen sil, documenteries and settingsten application data mozilla filan vardır oralarda o klasörleri de program filestaki klasörleri de sil sonra tekrar yükle son sürümü. http://www.getfirefox.com Bütün eklentilerden önce greasemonkey kur, eklentinin biri greasemonkeyi engelliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 deneme 1 2 ellerine sağlık kaputuna çaktım [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 17:19 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 vuuuuuu süfer bişi lan bu hll valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 menü buttonları ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Şu anda küçük bir sorun var. Alıntı diyince sitedeki global stringlere erişemiyor greasemonkey. Bunların aldıkları güvenlik önlemlerine sıçayım ben. Onlar yüzünden doğru düzgün script çalıştıramıyoz. Ondan sonra menülere bakcam sonra koycam halka açık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Hobaaaa süper oldu. Devam ediyorum. Şimdi menüye geçecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ahaha, nedanko senden once bitirirmiş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bende de ftp olsa bende hızlı bitirirdim =P Burda greasemonkey ile cebellişiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar