CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bizim kedi kus gordu diye 2 kat asaga atladi=) sonra 2. kattaki panjura tutunup o balkona girmis evde de kimse yok sabahın koru kadını ısınden geri getirip kapıyı actırdık kedi uctu yukari=) bi daha da evden dısarı adımını atmadı zaten hayvan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Buzx said: Birde şeyi sorucam. Bu şimdi dışarı cıktı geldi malum diğer hayvanlarla yakınlaşmış olabilir veya sokakta olduğu için başka parazit mikrop falan kapma ihtimali varmı? Tekrar parazit ve diğer aşıları yaptırmalımıyım yoksa normal periyodik parazit aşıları yeterli olurmu? dış parazit(bit,pire vs...) geçmiş olabilir ama o dış parazit ilaclarının 1-2 ay etkisi var yani duzenli yaptırıyosan bişi olmaz. sen yinede severken fln tuylerinin arasına bakar ol, bişi gorursen yaptırırsın ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 son resim super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 son resim iyiymiş evet benimde ofisteki kedim musluğun içinde uyurken resmi var koyarım bi ara. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Apex abi ona lavabo denir(: Musluk dediğin şey şudur: Musluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 haha basligi gorunce direk koptum.. ben kiz arkadasimin kedisi 13. kattan asa atlamis, ne cesaretse.. tabi yazik hayvanada aslinda dusununce cok komik.. "ucan kedi hayrettin".. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 of benim de bi siyamım var 3.5 aylık. aynı sorular vardı kafamda. kız tam bi sokak canavarı, ben de 4. kattayım. balkona kosarak ckıo korkuorm bi gun kaycak dusucek die. neyse simdi kosmuo oyle de ckıo balkona oturuo etrafı izlio dakikalarca cok deisik ya. ama bi kus fln gorse hemen ayaklanıp delrmeye baslıo korkuorm bi gun pesinden gdicek die o yuzden mumkun oldugunca cıkarmıorm balkona falan. gecen gun dha da abarttı, yatagımdan soyle bi 40-50 cm uzakta 15 cm yukseklikte bi cam var, acık duruodu. bnimki cıktı yataga yanımda yatıo, birden deli gbi kosmaya basladı yastıklara ckıo fln. noluorz diemeden cat die pencereye atladı, ulan sonucta 3-4 parmak bisi oyle kosup atlayınca dedim ben tamam tutunamıcak cat die dusucek. allahtan dusmedi sapsal yapıstı kaldı, korktu da hareket edemiodu, simdi ne zmn acık bi cam gorsem o geldiginde kapatıorm cok korkmaya basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 atladı aptalım benim. 3. kat balkonundan atlamıs bugn omurunda bir ezilme var, az daha felc geciriomus.. simdi omurundaki ezilme ilerde hareketlerini engeller mi bilemiyoruz, umarım olmaz. bir de cok nadir olasılık ama boyle bi olaydan 10-15 gun sonra kanamadan mı organlarında yetmezlikten mi (hatırlamıorm orda koptum ben) olen kediler de oluyormus, 2-3 haftayı sag saglim gecirmesini beklicez. umarım o omurundaki sakatlık hareketliligini etkilemez kızımın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 arkadaşımın kedisinin arka ayakları felç olmuştu şöyle ki kedi aşağı atlıyor ama duvarla araba arasına düşüyor yani 4 ayak üstüne düşemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 geçmiş olsun..inşallah bi sorun çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 benimki 8. kattan atladı parçasını bulamadık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bir kez beşinci bir kez de yedinci kattan düşmüş ama hala ısrarla saksılarda gezip beni kahreden kedim, totalde bir bacağı kırıldı platin takıldı iyileştikten sonra çıkarıldı şuan hiçbir sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oy dobişkom yerim ben onu rain de buyuyunce oyle mi olucak acep =) cok kotu bi durum yahu kedinin atlamasi falan biz 2. katta olmamiza ragmen kedilerin oldugu odada cam acmiyoruz gecmis olsun bu arada insallah kedine bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Goering said: arkadaşımın kedisinin arka ayakları felç olmuştu şöyle ki kedi aşağı atlıyor ama duvarla araba arasına düşüyor yani 4 ayak üstüne düşemiyor... Goering said: valla arkadaşımın kedisi atlıyordu aşağı her hafta 2. kattan... hiç bişi olmuyodu.. ancak bir gün atladı ve duvar ile araba arasına düştü.. normalde arabaların üstüne atlıyordu.. sonuç olarak arka 2 ayağı felç oldu 3 sene öyle yaşamak zorunda kaldı =(((( abi nasıl bir dejavusun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 1 kedim 4 kere oteki 1 kere aşagı atladı cok seviolar serbest düsüsü vesselam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bi arkadasın ki efkarlı bakıslarla intihar girişiminde bulunmuştu bi kere baya kopmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 alican:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ahahahah. mertin yakarıslarını asla unutamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aynen daha iki gün önce camdan düştü spastik kedim. almaya gidince de ağzımı gözümü parçaladı korkudan tabi. bi kere iki kere düşünce alışıyolar düşmemeye. olayları bu yani onlar balkon demirlerinde yürürken bizim gibi aman denge diye uğraşmaz ki. dümdüz arazi gibi yürürler yani ileri geri farketmez. düşseler de en fazla bacağı macağı kırılır yani 360 katlı apartmanın en tepesinde değilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Saolun :) Yalnız mesaji satılık araba ilani gibi atmışım tekrar okuyunca farkettim. Veterinerin söylediğine göre bacağının kırılmasına sebep yerdeki kot farkıymış, merdivenimsi bi alana düştü. Kedilerin ikinci kat gibi ortalama yükseklikten düşmeleri genelde daha ölümcül sonuçlanıyor , yere inene kadar şekillerini tam alamiyolarmis ama yukseklik yeterli olduğu zaman daha iyi inis yapiyolarmis flaplerimi açıyolar nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sinekliği tırmalamak vesilesi ile yırtıp açabilir tecrübe ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eheh evet aynı şekilde bizim evden de bi sokak kedisi firar etti üstüne yürüyünce ben... (1. kat bişey değil zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kedilerin atlama ihtimalleri var ancak daha çok kazara düşebiliyorlar. kedi sahiplerinin bu konularda dikkatli olmalarında fayda var. bu arada kedi çok şekermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ilk kedimi böyle kaybettim. üvey baba denilecek itin ailesi geldi. dedikki camları açık bırakmayın kedi düşer. 2 katlıydı ev teras vardı yukarıda... onun kapısını açık bırakmışlar be mantığını öptüklerim...1 yaşındaydı hayvan daha kendi iğrenç tecrübemden yola çıkarak diyorum ki eve birileri geldiği zaman misafir falan kediyi kapatın biyere yani içerde sıkılır falan diye düşünmeyin. sıkılsın bikaç saat ama yaşama şansı artsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Vingthor said: ilk kedimi böyle kaybettim. üvey baba denilecek itin ailesi geldi. dedikki camları açık bırakmayın kedi düşer. 2 katlıydı ev teras vardı yukarıda... onun kapısını açık bırakmışlar be mantığını öptüklerim...1 yaşındaydı hayvan daha kendi iğrenç tecrübemden yola çıkarak diyorum ki eve birileri geldiği zaman misafir falan kediyi kapatın biyere yani içerde sıkılır falan diye düşünmeyin. sıkılsın bikaç saat ama yaşama şansı artsın... aynı fikirdeyim ne kadar ağlarsa ağlasın bende aynısını yapıyorum ilk kedimi kaybettikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar