Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aynen öyle, ciddi arc'ları shounen'ler bir yana, ciddi geçinen çoğu seriyi bile tokatlıyor rahatlıkla. arc'ı geçtim, tek bölümün içine bile aradan öyle bir dram, felsefe sokuyor ki "ne izliyordum ben" diye kalıyorsun öyle. bakuman'da takagi gagu manga yapması gibi, adam oturup tam ciddi seri de yazsa şahane yapar rahatlıkla.
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 aman ugrasmasin ciddi seri filan, olene kadar devam ettirsin gintamayi, resmen pazartesi gunleri bole hayata daha bi pozitif bakiyorum adam yuzunden
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bu hali en güzeli bence, hep ciddi ya da hep geyik olsa bayardı. Böyle 5-6 bölüm random geyik/1-2 bölümlük geyik arc/3-4 bölümlük ciddi arc sistemi mükemmel, hiç bozmasın.
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ahahahahah, haftaya gedomaru geri donuyor kawasumiye seslendirmelerinden belliydi zaten kalici karakter olucagi ehueheu, darisi diger efsanelerin basina
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya gençler şu gintama nın 2011 deki serisinde kullandığı soundtrackleri bi yerden bulamaz mıyım release etmediler mi daha bi tane şarkı vardı böel damar hafif gaz anlarda çaldıkları artık son bölümlerde falan bayadır duymuorum ama onu bulmaak istiorum ya :/
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hatta örnek olarak tam olarak 211. bölümde 9.35 de giren şarkı.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 şarkının adını tespit edemedim, youtube'daki herşeyi dinledim ost. sanırım yeni seriden, henüz soundtrack çıkmadı herhalde.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 of slumdog milyoner parodisi şahaneydi, son soru da şunun gibi olmuş tam lol: http://www.youtube.com/watch?v=dsw3TILXXBk
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Yeni OST sayılır o ya. Jiraiya Theme falan var hiçbirini yayınlamadılar daha. Bende baya aradım ama yok henüz. Umuyoruz release edecekler bir ara
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 249 SEYBAAAA!!! of pandemonium-san da geldi, keşke satan ile yeni bir arc olsaydı lol
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 249 Kagura'nın haber spikerleri ile ilgili konuştuğu yerde gülmekten bağırdım, sanki kagura umut sarıkaya'nın ruhu tarafından ele geçirilmişti. Bölüm de genel olarak güzeldi bence.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 PANDEMONIUM-SAAAAAN!!!11 ahahaha bolum superdi ya, gedomaru daha cok ciksa keske
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Ahahahah bu bölüm çok iyiydi. Yalnız yine bitiyomuş diye bişeyler okudum. Doğrumudur? http://myanimelist.net/forum/?topicid=415379 Bir yandan önümüzdeki bölümden itibaren yayını iptal edilecek diye birşeyler okuyorum, diğer yandan previewde gösterdikleri mangada story arc olarak geçmiş. Ne yapıcaklar? Yayın saati değişti de millet iptal edildi olarak mı anladı, manga arcı tek bölüme mi sığdırıcaklar, arc ortasında mı kesicekler yoksa son bölümdeki preview trollmü?
Kaede Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 50 bölümde bir sezon kapatmıyorlarmı bunlar 1 sezon dinlenir yazın başlarlar gene
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Kin-san 10 chapter kadar var heralde yalnış hatırlamıyorsam, öyle zor 1 bölümde bitmesi. Gerçi sadece 1. chapterini okumuştum bu archın, o yüzden ne kadar uzun bilmiyorum. Ama kin-san'a geldiklerine göre bitirirler büyük ihtimalle çünkü çok yaklaştı gene. Yalnız kin-san archı bir bölüme sığmayabilir en az 2 bölüm sürebilir diye tahmin ediyorum. Belki special yaparlar 30-40 dklık. Öyle güzel olur. Ben asıl bu bölüm bitirecekler diye korkutum öyle bir bölümdü çünkü.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 evet bitti yine sumimasen deshita!! bakalım ne zaman gelecekler tekrardan
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Of o preview trollü mükemmel olmuş hakkaten kulağını çekebilirler yapımcıların. Şimdi heralde gene en az 1 yıl ara, 2013 nisanda yılbaşı episodeları ile açarız gene :)
Sam Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 of iyi troll oldu cidden. neyse böyle filler ile ziyan etmeden ara verip devam edebilmek cidden büyük lüks, bakuman ve gintama o bakımdan çok şanslı.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ya tutamadım kendimi 3 sayfa baktım son bölümden de adam yarıyor gidiyor, karpuz çekirdeği üzerine bomba felsefe yapmış. irademe hakim oldum yarıda bıraktım ama çekilmez bu hasret.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ya niye upliyorsun :(((( basliyor yine zannettim, boel bi heyecanla actim topigi meh
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://www.animenewsnetwork.com/news/2012-08-22/gintama-gets-2nd-film-written-by-manga-creator
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Shiroyasha gelsin ya, troll ile kalmasin
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Kaç defa troll yedik lol, ben artık inanmıyorum shiroyasha arcı veya filmi çıkarıcaklarına ^^ Günün birinde gerçekten çıkarırlarsa da kimse inanıp bakmıycak bile, kendi halinde bırakılıcak öyle diye korkuyorum:P
Öne çıkan mesajlar