Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Luriel said:

Başlıcam maymuna artık.

Maymun diil, onun bir ismi var bi kere! Jugemu Jugemu Unko Nageki Ototoi No Shin-chan No Pantsu Shinpachi No Jinsei Barumunku Fezarion Aizakku Shunaida San Bun No Ichi Junjou Na Kanjou No Nokotta San Bun No Ni Ha Sakamuke Ga Ki Ni Naru Kanjou Uragiri Wa Boku No Namae Wo Shitteiru You De Shiranai No Wo Boku Wa Shitteiru Rusu Surume Medaka Kazunoko Koedame Medaka... Kono Medaka Wa Sakki To Chigau Yatsu Dakara Ikeno Medaka No Hou Dakara Raayu Yuute Imi Yaou Kimu Kou Pepepepepepepepepepepepe Bichi Guso Maru(Jugem Jugem Shit-Tossing the Life of Shin-chan´s Two-Day-Old Underwear Balmung Fezalion Issac Schneider 1/3 True Love 2/3 Hangnail Anxiety Betrayal Knows My Name Or Does It Really Ignore Calls Squid Dogfish Halibut Trout-Cod Dogfish This Is a Different Dogfish, I´m Talking About The Dogfish Shark Kaluga Angler Ray Yuuteimiyaoukimukou Pepepepepepepeepepepepe Runny Diarrhea). İsmiyle hitap edelim lütfen...
Mesaj tarihi:
jugem jugem yuzunden bolumu izlemeyi bugune kadar erteledim ama daha iyi oldu

MATSUDAIRA GELIO LAN BU HAFTA ADSFASDFADSFSFDSADF

offf 3 gun ansi beklicem, adamin oldugu hicbi en iyiden asagi olmiyor asdffdsa
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAHAHAH

matsudaira ile zura bolumu diyim siz anlayin kalitesini, yerlerde yuvarlandim izlerken asdfasfd

wakamoto ya, hastasiyim adamin usenmeyip happpiiii biorrrrrthdayy tooo youuuuuuuuuuuu yu kesicem ahahaha, bisuru efsane replik vardi gene adsf

gintamanin aci kara en basarili karakterlerinden biri lan matsudaira, sanki herif mangayi yaparken wakamoto seslendirsin diye yaratmis direk adsf

http://i60.photobucket.com/albums/h6/ServentArcher/unknown/Mast-something.png
Mesaj tarihi:

223

AHAHAHAH Hapi barthday tooo youuuuuuuuuuuuu muhteşemdi. Harika bir bölümdü bu. Zaten Katsura ve Matsudaira Gintama'nın en en iyi karakterlerinden üstelik Wakamoto haraikalar yaratıyor Matsudaira'yı seslendirirken (gerçi hangi rolünde kötü ki bu adam).

Çok iyi bölümdü

Mesaj tarihi:

Ya openingin sonunda gülmeye başladım bölüm boyunca sırıta sırıta izledim bu kadar boş bi konudan bile bu kadar dolu bi bölüm çıkarmaları filan mükemmel resmen. Her bölüm bittiğinde bana "oha 20 dakika ne çabuk geçti" dedirtebiliyo ya sanırım o yüzden seviyorum.

Öyle çok öne çıkan esprisi yoktu, mevcut espriyi de gereğinden fazla uzattılar ama yine de çok iyiydi.

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
alyen vaasus predeytaa beklerken gene süper komik başka crossover çıktı, of şu yapımcılarla filan kafa bulmaları çok iyi oluyor lol. "bandai namco ümidi kesti" ahah
Mesaj tarihi:
ahahahah

cidden ama, gintokinin special move u filan olmadigindan jump oyunalrinda bile en kotu karakter filan oluodum, yazik adamlar elinde kalas ile donup geridekine vurma hariketi, justaway firlatma ve motorla ROOOOEEEH diye dalma disinda special move yapamadilar gintokiye asfd

bolum cok iyiydi bu hafta ya, baya eglendim izlerken asdf
Mesaj tarihi:
aha ben de sket dance izleyin bu hafta gintama ile crossover var diecektim ki

gintamada da sketdance cross over olmuiş anlaşılan daha gintamayı izlemedim son bölümü hehe
Mesaj tarihi:
HAHAHAHAHHA Harika bir bölüm olmuş 228. Baştan sona çok iyiydi çok güldüm.

Bu arada yeni OP ve ED de çok güzel olmuş. OP'ye bakarsak bir ciddi arch gelebilir sonbahar sezonunda.

228

Sogo'nun son dakkada gelip Kondo'yu yok etmesi...

• Yeni Oluştur...