Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

209

Off fena trollediler yeni film hakkında. Ama bu kadar da bel aşağı vurulmaz ki. Cidden o kısımların gösterilmesi lazım, film olur arc olur farketmez de bi şekilde yayınlasınlar o bölümleri.

Yalnız yine trollemedilerse gelecek bölümde ciddi arc başlıyo. Bayağı da güzel olucak gibi gözüküyo.

Mesaj tarihi:
tam da movie'yi seyretmiştim tesadüf bundan hemen önce, üst üste geldi film muhabbeti, çok ilginç oldu heh

209

endless eight, şaringan, sasuke göndermeleri lol

filmde de amanto dövüş sahnelerini çok iyi yapmışlar, geri kalanı hemen hemen aynı gibiydi. ama bitişi bir sonraki filmin yatolarla kapışılan arc (unuttum şimdi adını meh) olabileceği konusunda ümit verdi neyse ki.
Mesaj tarihi:

gintama 9

o film traileri 2-3 senedir filan ortada nerdeyse, jump festa da sanirim kalabaligi trollediler bole GINTAMA THE MOVIE diye, yalan yani cok umitlenmeyin ehueheehhue

madao nun sarkisi efsaneydi yanniz, geri kalan paso recap ile ginpachi sensei

sharingan ve kakashi gondermesi cok superdi ama takasugi ile beraber zibidi sasuke ve ailesine laf sokmasi epic otesiydi "COCUUUM ZATEN EMO SUN DAHADA EMO YA VURUCAK AKSESUAR VE OZELLIKLER KAZANIRSAN IYI OLMAZ SERI ICIN" ahahahah

saglam trolliolar yanniz

Mesaj tarihi:

211

vay anam nooldu, şirin dedik hitokiri okita'nın symbiotu çıktı. otose ölmemiştir herhalde ama SHIT JUST GOT REAL her şekilde.

bu ciroço nerdeymiş yatolar istila ederken, lafla peynir gemisi kaptanı.

Mesaj tarihi:
Yeni arc bayağı sağlam çıktı ya. Gintama dan bu kadar ciddi bölümler beklemiyodum hiç.

211

Gin in berserk modunda saldırdığı yerler bayağı feciydi. Dövüş sahneleri, flashbackler, dövüşten sonrası filan süperdi. Jirochonun ağzını burnunu fena kırıcak ama ya, adam tam uyuz.

Hitokiri de saf bişey gibi görünüyodu evil mastermind çıktı.
Gin bunun da ağzını kırar heralde.

Mesaj tarihi:

211

damardan girdi direk, otose gg ya sanmiyorum kurtulucagini

gintokiye uyanmasi icin lazimdi bole bi olay, evrenin en tehlikeli adamlairndan biri gintokinin pesinde ama gidip cakma jirochou dan dayak yiyor

en azindan boklu katanayi geri alsin eheuehu, cok yakisiodu gintokiye

Mesaj tarihi:

212

Oha feci savaş çıkıyo. Otose factionı fena dağıtıcak diğerlerini. Üstüne bi de o söylentileri dinleyenler savaşa katılırsa dehşet olur.
(Gin de tekrar boklu katanayı alır hem)

Ama bu kadar ciddiyet Gintama ya fazla. Her an biyerden komiklik yapıcaklar diye izliyorum, hep bi ciddiyet, hep bi "herkesi koruyucam ulan!" tripleri.

Gerçi aşırı gaz şu son birkaç bölüm, komiklik olmasa da olur her türlü süper.

Mesaj tarihi:

212

abi sakalli travestiler savasa gidiyo, daha abuk bi goruntu varmiydiki bundan asdfasdf

soyletiler yayildi zaten, previewdada otae vardi zaten otae gelse tek basina 100 adama bedel lan, bazen gintokiden bile tehlikeli oldugunu dusunuyorum hatunun eheueheu

blacksmith kizi gorucne ilk aklime gelen "AHA HARBI BOKLU KILIC GELIO ZAAAAAAAAAAAAAAAAAA" olsada gintoki "ciddi arc" kilicini aldi coktan

bi an sey gecti aklimdan, "ulan sokakalrda gangsterler bole gezio polis nerde uyuyomu?" sonra gintamada polisin kim oldugu bir saniye icinde geldi aklima ehueheu, buyuk ihtimal abuk subuk bi isle mesguldurler gene

bide madem allstar olcak kesinlikle zura lazim bu arca, yoksa gene "I was on standby outside the hospital" diycek, uzulucez icimiz parcalanicak gene elizabet ile yan yana mutsuzluk tablosu gibi oturmalarini gorunce ehueheue

Mesaj tarihi:

212

bombalar bombası gidiyor, yalnız yandere kızılları acayip başarılı serinin, çinpirako olsun, kamui olsun. hatta bir tek yatolar eksik şu arc'ı daha epic yapmaktan ehe

o kadar gazla giderken "to be continued" deyince öyle kalakaldım. bugün bir got 9, bir de bu iyi drama verdi. otose kurtuldu neyse, gin-çan iyi gaz aldı ama.

Mesaj tarihi:

212

Baya iyi bölümdü 20 dakika az geldi. Daha Kada var Jirochou var bunlarında mekanlarını basmadan olmaz. Baya ciddi güzel bir arch oluyor aslında diyecek pek fazla birşey yok, heycanla bekliyoruz bir sonraki bölümü.

Ama Zura lazım, hakkaten lazım yani. Umarım gelir bu arch. Ama sanmıyorum açıkçası çünkü Zura da baya güçlü hem arkasındaki adamlarlan hem kendisi tek başına, dengeleri değiştirip easy-modo yapacağından koyulmamış olabilir arch'a. Yeni düşmanlar lazım Zura'nın gelmesi için.

• Yeni Oluştur...