RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 LARK içmemiştim uzun zamandır sigaram kalmamış LARK içmek zorunda kaldım bu ne biçim sigara lan böle.. Abi be bi Winston versene be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 2 paket lark'ı ard arda içince mortu çekiyomuşsun, böyle geyikler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 avrupada yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kömür taneciklerimi ne var galiba bunun filtresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Babam nasıl içiyormuş bunu ya... Durun uyandırıp elini öpücem adamın 1 sn.. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 01:11 tarihinde, RabbiT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 lark felaket viceroy daha felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 lark ın içinde odun varmış ondan içince koku daha az yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Niye herkes paticik içiyo winston'da evet başta böyle yazdım düzeltmiycem ibret olsun oeh. Hakkaten genel olarak paticikte winston içiliyo sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Fiyat, performans.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 winston da yeni biçilmiş çim kokusu geliyor içerken (kırmızısında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bana bazen jelibon tatı geliyor.. Gülmeyin ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 jelibon yedikten sonra içiyosan olabilir. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 01:20 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 En son jelibon 32743 yıl önce yemişimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Tekel 2000 Soft'a geçtim ben şahsen, gayet güzel, eskiden vistığn boks içerdim de yeni bandroller geldiğinden beri iğrenç bir tadı var onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 doğuştan camel çıktığı an zaten naturel camel ftw winstondan çemen kokusu geliyo abi jelibon değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ben tadını diyorum bazen jelibon gibi geliyor azımda bıraktığı tat... o_O neyse ben yatıyorum önce şu dişleri fırçalayım LARK içtim.. Böhhgg pis bi sigara yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 arkadaş kömür bu bildiğin. paran varsa camel soft,yoksa west ice,winston ,ya da murattı falan alıcan bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 samsun 214 .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ben ice-tea içiyorum soguk soguk güzel oluyor,tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 camel box ile marlbro light gibi içilesi güzel 2seçenek bi gün o bi gün o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 mümkün olduğunca sigara değiştirmicen abi ,gırtlak fena oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Lm Light iyidir hafiftir. Kokusuna dayanabilirseniz içimide güzeldir :D Reklam gibi oldu yaf. Marlboro Light kol gibin para olunca malesef Lm light... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 abi LOL.babam marlboro light annem wınston içiyor(hangisi bilmiyorum).biraz zevklerine yenık duşmeselerdi 20 senedir içiyolar desek ferrari parası ederdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Nikotin ezer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 şırınga ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar