Blackeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Valla Beşiktaş'ın bütün oyuncuları/ahmet dursun dışında) hariç beğendiğim oyuncular de boer kardeşler,edgar davids ve beckham..Sizinkileri de bekliyorum...[hline]Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir,çünkü çok daha önemlidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Hmm basketçide olur sanıyorum... Mesela shaq a bitiyorum komik ve sempatik biri ama noumada fena diil :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 saviola , kluivert , giggs , rivaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 beckham - hagi [herzaman futbolcumuz][hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 henry-owen-shevchenko-cannavaro-hagi-romedahl-ferdinand-emre-taffarerl-mondragon-thuram-Donovan(USA)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 henry giggs[hline]Kings Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Şifo Mehmet üstüne tanımam efendi geldi efendi gitti... adamın bir kırmızıkartı bile yok![hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 mehmet ownz çok delikanlı futbolcuydu[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mehmet kendını yerden yere atardı hıc unutmuyorum o adamı,Arıf 2 valla.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 shaq , kobe , t-mac , carter , jordan , nowitzki , richardson , kidd , iverson , peja , divac , hedo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 basketbol:shaq(manyak herif hem süper dağıtıoyor ortamı hem çok geyik)-tmac(aşmış)-iverson(öhöhö) futbol:roberto carlos(boooooom),hagi(ekol),emre belezoğlu(ekol olacak cocuk), nihat kahveci(hll olsun onada), bülent korkmaz(uefa kupası finalinde omzu sakatlanınca kolunu belinden doğru sardılardı o hali ile düşe kalka mücadele etmişti gözlerim yaşardıydı helal olsun ..)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 kuntz ve amokachi[hline]d. quantell the poor (!) thief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 pancu tabi ki herifi acaip cok seviyorum. bi de mehmet tabi ki ne daha önce geldi ne de bir daha gelir öle biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 okocha,alpay,beckham,davids,rebrov,rüştü,chilavert,mike tyson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ben dicektim de kesin bişi wardır dedim sazanlamadım[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 basket : shaq kobe jordan iverson duncan[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 basket: shaq,iverson, mehmet okur, hidayet türkoğlu, mulaömeroviç, naumoski bi de majesteleri [bi de larry bird] futbol: r.carlos, taffarel, mondragon, mehmet özdilek, hagi, emre, nihat, şaban şükür (wc2002 olayını saymıyorum), pope, mendieta, jardel! (beleş meleş çatır çatır saydırabilitesi var adamın) bi daha hagi[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 basket:Micheal Jordan,Dirk Nowitzki,Jason Kİdd Futbol:Davids,figo(saçlarına hastayım),ilhan,pancu.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mehmet Özdilek Nihat Kahveci Daniel Pancu Ergün Pembe Rüştü Rençber ve tabii ki Pascal Nouma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Daniel Pancu!!!!! Pascal Nouma!!! Deli İbrahim!!!! Davids!![hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Uche Tuncay[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 said: BabacumMostors, 01 Mart 2003 01:11 tarihinde demiş ki: Şifo Mehmet üstüne tanımam efendi geldi efendi gitti... adamın bir kırmızıkartı bile yok! adamın üstüne tanımıyorum. ama ayrıca nouma, ahmet dursun ve hagi'yi de çok severim[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Mart 2003 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 pancu,şifo mehmet,ergün,ibrahim,nihat,ilhanı da severim ama çığrından çıkınca bozuyo[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Washington N1 Nistelrooy,Van Hoijdonk,Henry ve Kluivert e sempatim var.Kafa topları iyi olsun yeter deermişim..[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Allen Iverson 3 basketde tek[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar