elm Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 O topicte söyle gezinirken bir anda gözüm aktiftabletin mesajına takıldı , son derece saçma birşeyi çok ciddi bir üslüpla yazmış ,komik olmuş kendisini eleştirmek için açmıyorum .Benim hoşuma gitti paylaşmak istedim . "Misal bir üye bana kefal dedi geçenlerde. Mizah sayılabilr, ama ben o üyeyi tanımam etmem hiç muhabbetim yok, beni üzdü mesela,çünkü sadece laf sokmak amaçlıydı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 nerde yazmış adres verseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 imzana koy misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hauehaue süpermiş ya aktiftablet burdan +rep diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 nerde lorrotarın bi mesajını görsem lotarat loparat fln diye bileceğim bi cevap vermek istiyorum kendisine :D heralde bu konuda bi imzası mı ne vardı, yoksa mal mıyım niye böyle bişey yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ehehehehe babam lotorat diyor wowdayken lorratar larrotar diyorlardı lorat diyen biri vardı okuldanmıydı biri msn den gülüp dururdu. bana lotarot diyebilmen için tartışma ortamı olucak. yazdığım şeyden sonra lotorat +1 vyea -1 diyerek dile getirebilirsin.teşekkurler [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:19 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 o zaman, lotorat +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 =) nickimi lotorat yapsam bari ben =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Lan benim babamda bana nikimle seslense ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bilekkayısı gel olum buraya asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 içine oturmus =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: vaniLLe üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 20:13 [ güncelle ] [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- benim de mesajim silindi aktif, ikinci olayim nolur. ama sen de kefallikte birinci ol. ben dedim:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 HAYIR BEN DEDİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 utanmaz, bi de marifet gibi soyluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kalbini kirmi$siniz. alin bir kornetto, bari$tirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Beton işte. Duygusuz bişi. Ne bilir utanma felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 lotorat nikini değiştirme o zaman da başka bişi bulurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Baluu sen de kefalsin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 niye hiç alınmadın ki sen şimdi gerçekden? yaptığından pişman ol odana git ve uyu //,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 necrofiliyle asla tartışma, önce seni öldürürler, sonra mezarını kazıp öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ulan ayıyı niye karıştırıyorsun :( naberz? iftar feci uyku getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Cons , bazı gerçekler var necrofili gerçeği gibi inanmak güc tabii ? ama inandırmak isterdim ama inandıkdan sonra geriye ne kalır ki? :/ [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 22:45 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 demek istedigin o ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İnanmak "becerme"nin yarısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 inanmak ölmenin yarisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar