Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konusunda kitlenen konudaki bir arkadaşın komik mesajı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O topicte söyle gezinirken bir anda gözüm aktiftabletin mesajına takıldı , son derece saçma birşeyi çok ciddi bir üslüpla yazmış ,komik olmuş kendisini eleştirmek için açmıyorum .Benim hoşuma gitti paylaşmak istedim .
"Misal bir üye bana kefal dedi geçenlerde. Mizah sayılabilr, ama ben o üyeyi tanımam etmem hiç muhabbetim yok, beni üzdü mesela,çünkü sadece laf sokmak amaçlıydı."
Mesaj tarihi:
nerde lorrotarın bi mesajını görsem lotarat loparat fln diye bileceğim bi cevap vermek istiyorum kendisine :D heralde bu konuda bi imzası mı ne vardı, yoksa mal mıyım niye böyle bişey yapayım :D
Mesaj tarihi:
ehehehehe

babam lotorat diyor
wowdayken lorratar larrotar diyorlardı
lorat diyen biri vardı okuldanmıydı biri msn den gülüp dururdu.

bana lotarot diyebilmen için tartışma ortamı olucak.

yazdığım şeyden sonra lotorat +1 vyea -1 diyerek dile getirebilirsin.teşekkurler

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:19 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe
üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 20:13 [ güncelle ] [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

benim de mesajim silindi aktif, ikinci olayim nolur.
ama sen de kefallikte birinci ol.

ben dedim:/
Mesaj tarihi:
Cons , bazı gerçekler var necrofili gerçeği gibi inanmak güc tabii ? ama inandırmak isterdim ama inandıkdan sonra geriye ne kalır ki? :/

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 22:45 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...