nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 O topicte de inanca hakaret falan yok. Hakkaten söyleyen iyi demiş. Zekeriya Beyaz'a tapıyorsanız o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: 2 dakka anlayış sahibi olmaya çalışıp, legal olan ama artniyet taşıyan düşüncelere takılmadan, düz mantığa kaçılmadan, insanların bir arada huzur içinde yaşayabileceği inancına yönelik hareket edilse daha iyi olur. +n Misal bir üye bana kefal dedi geçenlerde. Mizah sayılabilr, ama ben o üyeyi tanımam etmem hiç muhabbetim yok, beni üzdü mesela,çünkü sadece laf sokmak amaçlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Yılın en nefret ettiğim dönemi geldi. Bu kadar sahte olamaz birşey. İtler kopuklar terbiyesiz kırolar sırf oruç tutuyorlar diye kendilerini bu dönemde bir halt zannederler, hocalar hacılar her boka karışma hakkını bu ayda kendilerinde bulurlar, sokakta yiyecek satan yer bulmak imkansız, (merkezi yerlerde var tabii) insanlar sürekli sinirli tedirgin saçma saçam sözler söyleyip oruç başıma vurdu geyiği yapmalar, iftar zamanı trafiğin kitlenmesi, otobüslerin gelmemesi, tv lerde dakka başı peygamber efendimiz geyikleri, hurmanın kilosu bilmemkaç falan klasik ramazan haberleri. Saçmalık baştan belli; oruç denince akla açlık gelmesi lazımken, ilk günden yemek programlarının başlaması herkesin aklına ramazan deyince yemek gelmesi. akabinde: said: ehehe o diil de oruç yararlıdır zararlıdır muhabbet ne zaman başlayacak? feto kaynaklarından alıntı yapıp zihni açar mideyi güçlendirir fln diye kulp bulmaya çalışacaklar fln eğlenicez. o da ne geyiktir ha. yok amerikalı araştırmacılar demiş şudur budur fln. zararlı olsun lan nolacak. islam o kadar da kolaylık dini değildir heralde di mi. yani bi suffer olayına giricen ki tanrının gözüne giresin di mi. bence mantıklı. ama en sonunda bi din profesörü mü şey demişti "her ibadete bi fayda bulmaya çalışmayın, sonu iyi değil" mesajları geliyor ramazan kutlama başlığına durduk yerde. bunlar hakaret değilse peki nedir? "sen aptalsın" deyip "ama bu hakaret değil sadece benim düşüncem" demek o sözü hakaretlikten çıkarır mı? [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 19:29 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kilit ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar