Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 6 sene sonra ben üniyide master'ıda bitirmiş olacam. Ama evlenmiyeceğim hehe.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Ra_d, 21 October 2003 20:07 tarihinde demiş ki: abi taamda neden 7 veya 5 değilde 6 ehe adam 7 sene dese niye 6 degilde 7 derdiniz :) neyse efenim 6 sene sora kismetse graphic design major'indan mezun olacagim 7. senede sole okkali bir oyun firmasina girmis falan olurum yavas yavas manager felan filan derken sahibi olur cikarim zaten[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Natural_Jedi, 21 October 2003 21:15 tarihinde demiş ki: herkezin tek ideal'i bi okul bitirimek yada üni galiba? ideal değilde 6 sene sonunda kesin olacak bir şeyleri söylemiş herkes..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 6 sene sonra blizzard'ı satın alıp kapatacağım, bungie'nin başında strateji oyunları pazarını domine edeceğim.. :) 6 yıl öyle bir süre ki, 6 ay ya da 16 yıl diye sorsan daha isabetli bişiler denebilir ama 6 yıl tam orta vadeli dönem, hedefi de söyleyemiyorsun düsturu da..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 2004temi ne ( öyle hatırlıyom yanlış olablir ) göktaşı düşecek hepimiz mefta olcaz boşuna hayal kurmayın :D :D[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 6 sene sonra birisi kalkıp bu forumu uplayacak, o da ben olacağım:)(İdeale bak) Herhalde bir yerlerde çalışıyor olurum hmm evlenmişte olabilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Selocan, 21 October 2003 23:24 tarihinde demiş ki: 2004temi ne ( öyle hatırlıyom yanlış olablir ) göktaşı düşecek hepimiz mefta olcaz boşuna hayal kurmayın :D :D[hline]If only I could breathe to see the sun of May... dediğin olayın olmasını benden daha çok kimse isteyemez dünya diye bişey kalmaz ne güzel olur bütün pislikler yok olur...toptan gebeririz...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 wizards of the coast'u satın alıp bütün rpg leri magic card larını internetten BELEŞ dağıttırcam...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 cocuklarımla (olursa tabıi) onunlarla takılırız artık burda :D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'ya Gider Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 cumhurbaskanı olacam (oha abarttim biraz)[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: Selocan, 21 October 2003 23:24 tarihinde demiş ki: 2004temi ne ( öyle hatırlıyom yanlış olablir ) göktaşı düşecek hepimiz mefta olcaz boşuna hayal kurmayın :D :D[hline]If only I could breathe to see the sun of May... iyi olur bencede :D hepimiz gebeririz sonra sey olsun radrasyon yayılsın ve yeni turler ortaya cıksın. yeniden baslayalım teknoloji filan. sonraelfler gelissin drwaflar guclensin insanlar elflerle birleserek yarı elf filan yapsın . ohh iyice costum[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: Natural_Jedi, 21 October 2003 19:39 tarihinde demiş ki: bu arada infernal beim 6 sene sonraki halimi ne güzel özetlemişsin öyle :) eh ben kendimi özetlemiştim ama benzioz sanırım llama'ya hp deskjet 690c title'ının verilmesini rica ediorum adminlerden ehue adam ne güzel yazıo öyle[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 boyle seylerı dusunmeyın abı carpe diem :P[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 said: RazorJimmy, 22 October 2003 00:16 tarihinde demiş ki: Nolur blizzard'ı kapatma.. Blizzard benim FX ve Core Programming üzerine girmeyi hedeflediğim firma.. Git başka bir yeri kapa ne bilim, git electronic arts'a dadan.. Benim önümü kesme yeter ki.. :P[hline]K1cK Ass W1tH a Larg3 TrouT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 bungie'ye transfer ederiz seni merak etme.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 muhtemelen 5 sene hayatı butun ıyı taraflarıyla ele alıp alınterıyle calısıp elıme para gecmeyınce dellenecem ... para ıcın ıllegal bıseyler yapıp ; * ya vole yı vurup kanarya adalarından ortamın hatunlarıyla patıcık forumlarına katılacam ... * yada mapusane damında af cıkmasını beklıcem ... offf offf ... bu arada 6 sene sonra 31 yasında oluyom ... 31 31 31 31 ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ;) bizim oglan evlenirse 6 yil icinde, torun bekliyor olacagim, dogunca Popeye ile parkta oyuna goturecegim onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 yeni üni çıkmış kız görünce garipseyen(göz alışık değil tabii) kendini tasavvufa vermiş saçı sakalı birbirine karışmış yarı deli(en çok bundan eminim) gariban bir meendis olacam, hala ailemle yaşıyor ve bundan gayet memnun olacam, abim (deli hacı) iktisat olaayını aşıp paraya para demeyecek, hatta siz ben EA yı falan alacam derken o çoktan oraları kapatmış olacak. hatta hepimizi donumuza kadar satın almış olacak ben o yüzden yaranıyorum şimdiden. ha bi de Borbagın altında bilmemkaç mesajı geçti valla helal olsun diye madalyam olacak. çok özeniyorum o madalyalara yaa[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 valla bir anda hayatimin anlami kaydi bir boslukta hissettim kendimi(bunun nedeni Anathemanin- Are you there sarkisini dinlememde olabilir su an.) Bole hepinizin yazilarini okudum, Valla ne hos ya hayal kurmak fln. Ben herhalde bir coplukte veya ismi olmayan bir mezarda yatiyo olucam. Bilmem. Belki hepimiz orda yaticaz. Baya garip hissediyorum valla kendimi ya. Vay be., Ordamisin ben?? Ordamisin ... Ben en iyisi gidip kendimi atiyim ,,hayatimin anlami kalmadi :( [Bu mesaj The_Guardian tarafından 23 October 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Muhtemelen Bu site olmicak yada bambaşka bir şekilde olucak.. Garbege bölümündeki "herkez bi üsteki kullanıcıyla ilgili birşeyler yazsın" adlı başlık oldukça fazla mesaja sahip olarak rekor kıracak... Ben mi? Bende herhalde reklamcı olarak orta halli bi şekilde yaşicam sonra askerlik vs vs... Frp herzaman hayatımda olucak ondan asla ödün vermem..(ödün ne demek yahu? )[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] [Bu mesaj SandroNightFall tarafından 23 October 2003 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ehe ben yine 14/f/ist olucam. forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: deviL, 23 October 2003 04:13 tarihinde demiş ki: ;) bizim oglan evlenirse 6 yil icinde, torun bekliyor olacagim, dogunca Popeye ile parkta oyuna goturecegim onlari hadi len :D[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Site adı Pati olarak değişicek. Bir 6 yıl daha sonra KartPati olacak. 6 yıl sonra sam ile arcane hala çekişiyor olcaklar. Fallout 4 rezil bir oyun olcak biz de hayalkırıklığına uğrayıp arcane'e bağrıcaz nesiğim oyun yapmışınız diye. Delanoresse Serdar Öztop'un kuracağı yeni grupta çalcak. Bunu sadece eski üyelerden birkaçı bilicek. Ghaldszar darülacezeden mesaj yollıcak :D. Sadbutcher heavymetal dinlicek. Chemical adam olmıcak. Absolut Sr. ve Jr. olmak üzere iki Absolut olcak. unity100 duruma belgelerle itiraz edicek. MMORPG bölümü ayrı bir forum haline gelicek. Paticik.com hala andırkonstrakşın olcak ve sadece yılbaşında update edildii için kar yağıcak. Grudge 4th edition'ı çok iyi hazırladığını iddia edicek. Emaleth 14/f/ist olcak. Deep-Night kendi bardını kendi çizicek. Volfied Mike Portnoy olamıycak. Babacum "dinozor şeyi bulundu oha!" diye bi topic açıcak. Benim hala bi avatar ve title'ım olmıcak. Güzel olcak..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Üniversite sonda olucam tabi eğer AFS muhabbetini yaparsam üni2 olucak...ne olucak o zaman?...bateriyi baya bi ilerletmiş olurum herhalde Tarist im canım ciğerimle çalışıyo falan oluruz...kendi evim falan olur ne bilim...güzel oluyo olur herhalde :)[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: horacegoesskiing, 23 October 2003 15:00 tarihinde demiş ki: Grudge 4th edition'ı çok iyi hazırladığını iddia edicek. looool :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 6 sene sonra 3. kuşşak adminler istifa edicek - şimdi görevde olanlar 1. kuşak - hala dürüm ve koko yemeye gidiyo olucaklar çocuklarımız garbageda birbirlerine sittiy diycekler kızıcaz bonzi vericez olara hatta titleda kimin çocuğu olduğu yazacak[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar