Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 acaba 6 sene sonra neler yapıcaksınız?tabi bunu kimse kesin olarak bilemez ama tahmin yürüte bilirsiniz.yada yapmak istediğniz gerçekleştirmek istediğiniz idaelleriniz nelerdir?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 21 October 2003 18:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 infernal forum olaylarından bıkmış bir şekle şemale girmiş bir devlet dairesinde çalışarak karısını ve 2 çocuğunu mutlu etmeye çalışmaktadır.. Böööğk iğrenç oldu.... infernal üniversite 3'te, yanında fıstık gibi bi hatun (ya da hala sap olsam daha ii demi) kıçına kadar uzatmış saçlarını ooh annemin dırdırı da yok.. eee paticiğin geleceğiydi konu di mi. neyse.. :D[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 neden 6?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Ra_d, 21 October 2003 18:52 tarihinde demiş ki: neden 6?[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim ewet ya insan merak ediyo nie 6 ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 çünkü arkdaşlar ben satanistim 666 biliosunuz önemli bi sayı 666 sene yaşiyamicanıza göre 6 dedim nıahahahahha(iğrenç) 6 işte 6 sene uzun bi süre deil mi? bu arada infernal beim 6 sene sonraki halimi ne güzel özetlemişsin öyle :)[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Onu bunu bilmem valla Allah izin verirse kızım 5 yaşına girmiş olucak :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 6 sene sonra üniversiteye yeni girmiş olcam. sürünüyo olcam. falan filan.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 abi taamda neden 7 veya 5 değilde 6[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ra_d abi çok sıkıldın heralde buna takmışın.. belkide jedi cinslik olsun die öle koymuştur ne farkçak kine.. bende üni olucam inşallah 1 tane de evimiz olcak kankalarla , daha ne isterim ki ben başka..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Estel_Anorien, 21 October 2003 19:44 tarihinde demiş ki: 6 sene sonra üniversiteye yeni girmiş olcam. sürünüyo olcam. falan filan.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! üniye yeni mi girmiş olcan abi sen lise 1 deilmisin?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Buyuk ihtimalle askere gidiyo olcam :([hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hm üniversiteyi bitirmek üzere olcam. büyük ihtimalle yüksek lisans hazırlıkları falan. pf canım pek istemedi şimdi. lise bitmesin![hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 kızılderililere katılıp amerikayı işgal edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hmm... seneye GSFe girebildiğimi varsayarsak okul bitmiş olucak ve askere çağırıcaklar. 28 yaşında askerliğimi yaptıktan sonra hayatıma çekidüzen vermeye çalışıcam... seneye okula giremezsem önce askerliğimi yapcam, dönünce de tekrar denicem :-p bu durumda 6 sene sonra hala okulda olcam demek oluyo :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Gene gitar gene metal gene masaüstü tabi daha aşmış olucaz[hline]Avatar the Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 lise 1 deyim ama 4 sene lise dersen üniye yeni yeni girmiş oluyosun üni 2... ondan sonra o biticekte master, askerlik ohooooooooooooooo[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 masterımı bitirmek üzere olurum askerlik işlemlerine başlamış olurum(maaster 2 yıldı dimi)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 gerçi düşündüm de master beni kesmez grandmaster yapacam ben :lol:[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 o soruyu da şöyle yanıtlayalım 6 yıl öyle bir zamanki ne çok yakın ne çok uzak 7 yıl !! gerçekten çok fazla 5 yıl ise çok az 6 yıl ideal[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 alti sene sonra allahin izni ile uni versite bitmis olucak ve paticige diplomamala beraber cekilmis bi resmimi koyucam ve is aramaya basliycam tabi bulursam her ne kadar yurt disinda bitiriyim 6 sene sonra turkiye ne olur bilinmez kimse bilemez :)[hline]Mp3 List Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 herkezin tek ideal'i bi okul bitirimek yada üni galiba? benim de öyle ama bunun yanında bi grup falan albüm falan istiyorum konser wermek falan istiyorum ama önce gitarı ilerletmek lazım bunun içinde kasmak lazım... *gitar çalmaya gider*[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hmm.. hayatım şu anda nasılsa ondan 6 kat daha karmaşık olacağı kesin. Natural'ın 6 sene sonra sakalı çıkmış olacak. :-P[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 :))) ewt sakal falan ayrıca 18 yaş probleminden kurtulcam!belki o zamana kadar blind bi daha gelir ![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi© Her hakkı saklıdır bulanın olsun... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 mümkünse iyi bi üni de okuo olcam 8 senedir gitar çalıo olcam ve önüme bunu engellicek hiç bi engel çıkmıcak işallah.güzel gitar çalcam çok çalcam grubum olcak kosner wericem obaley obaley[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 En iyi yapılmış planlar, savaş alanına çıkıldığında, parça parça ufalanıp dökülmeye mahkumdur. - anonim :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar