Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fikrimin ince gülü

forgiver

Öne çıkan mesajlar

super dizi, show tv cuma akşamları
http://www.showtvnet.com/dizi/fikriminincegulu/
seneryo nedir ne dieldir, nasıl ilerliyecek ben de tam anlamadım, sitesindne bakın
ilk bölümde flashbekler biraz fazla olmuş ve yavaşlatıyor diziyi

esas konu dizi de koşan bir kız var hem güzel, hem de atletik.
idolüm, kahramanın ve platonik aşkım oldu bir anda
koşmayı severdim ama kendisini izledikten sonra performasım ikiye katlandı, her gün koşmaya başladım, daha uzun mesefelere nefesim tükenmeden koşuyordum, son metrelerde sprinte bile denemeye başlamıştım ama istanbula döndüm, öle kafama estiği gibi koşulmuyor burda yarım kaldı hevesim

dizi fena deil umut var ilersi için ama kız çok güzel, zaten onun için açtım konuyu, yoksa bu tarz dizileri izlediğini belli etmek istemeyen insanlardanım.
Sosyal ağlarda paylaş

kızların farklı bir frekansı olduğunu, değişik bir mantık sistemlerinin olduğunu düşünürüm ve fazla bişey de anlamam bundan, çok değişken bir algoritmanız var.
yine de şu mantıksız, herhangi bir cevap yazmayı gerektirmeyen, bu ne anlama geliyo ki şimdi diye düşündüren, anlamsız forum postlarını yukardaki teorimle açıklayamıyorum

herneyse ama o kız öle deil, sizin gibi deil, ilk görüşte saf bir aşkla bağladı kendine, kızın canladırdığı rol sanal da olsa sonuçta benimki de platonik bir aşk; karşılar, dengeler bir yerde birbirlerini. senarist, diyalogları yazan kişiye mi ulaşmak lazım yoksa peki ya o erkek çıkarsa neyse o riske girmeye değmez, aşkların en güzeli sanal olanı

sakız sensin sulugöz bile değilsin 2 dk da şekeri biten dandik sakızsındır anca ama ben sadece fazla duygusal olabilen biriyim,
bişey yazdıkça bana güzel gelip devamı başkasına güzel gelip gelmediğini bilmeden sürdüren biriyim, belki de başak burcunun doğası. kendine zevkli eğlenceli gelen bişeyin, başkalarına o kadar fazla şey hissetirememesi

o kadar yazdık kızın msn nini bulun
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...