forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 super dizi, show tv cuma akşamları http://www.showtvnet.com/dizi/fikriminincegulu/ seneryo nedir ne dieldir, nasıl ilerliyecek ben de tam anlamadım, sitesindne bakın ilk bölümde flashbekler biraz fazla olmuş ve yavaşlatıyor diziyi esas konu dizi de koşan bir kız var hem güzel, hem de atletik. idolüm, kahramanın ve platonik aşkım oldu bir anda koşmayı severdim ama kendisini izledikten sonra performasım ikiye katlandı, her gün koşmaya başladım, daha uzun mesefelere nefesim tükenmeden koşuyordum, son metrelerde sprinte bile denemeye başlamıştım ama istanbula döndüm, öle kafama estiği gibi koşulmuyor burda yarım kaldı hevesim dizi fena deil umut var ilersi için ama kız çok güzel, zaten onun için açtım konuyu, yoksa bu tarz dizileri izlediğini belli etmek istemeyen insanlardanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ajk sakizi misin forgiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 eylem koç - fikrimin ince gülü bu şarkıyı bilirim bi tek diziyi falan bilmem ama şarkıda o biçim überdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kızların farklı bir frekansı olduğunu, değişik bir mantık sistemlerinin olduğunu düşünürüm ve fazla bişey de anlamam bundan, çok değişken bir algoritmanız var. yine de şu mantıksız, herhangi bir cevap yazmayı gerektirmeyen, bu ne anlama geliyo ki şimdi diye düşündüren, anlamsız forum postlarını yukardaki teorimle açıklayamıyorum herneyse ama o kız öle deil, sizin gibi deil, ilk görüşte saf bir aşkla bağladı kendine, kızın canladırdığı rol sanal da olsa sonuçta benimki de platonik bir aşk; karşılar, dengeler bir yerde birbirlerini. senarist, diyalogları yazan kişiye mi ulaşmak lazım yoksa peki ya o erkek çıkarsa neyse o riske girmeye değmez, aşkların en güzeli sanal olanı sakız sensin sulugöz bile değilsin 2 dk da şekeri biten dandik sakızsındır anca ama ben sadece fazla duygusal olabilen biriyim, bişey yazdıkça bana güzel gelip devamı başkasına güzel gelip gelmediğini bilmeden sürdüren biriyim, belki de başak burcunun doğası. kendine zevkli eğlenceli gelen bişeyin, başkalarına o kadar fazla şey hissetirememesi o kadar yazdık kızın msn nini bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 muhahah dory dizinin ismi bile kopyama yetio gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Sari Mercedes'i yeniden cektiler sandim ben de sevinmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 forgiver, çarpilcaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 şarkı gerçekten güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Alakasız uplıyorum konuyu (uplamak ne demekse artık) ama şarkı süper hasta etti beni, depresyona girdim yine (zaten bir gece girmesem incilerim dökülür) =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 fikrimin ince gülü ne demek 2 saattir bi anlam vermeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Adalet Ağaoğlu'nun efsane bir romanıdır aslında http://tr.wikipedia.org/wiki/Adalet_A%C4%9Fao%C4%9Flu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar