THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 olm benim karakterin oalyi o hide stealth fence poison. cakal yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 disarm/parablow cure in vas corp por in sar an mani im por ylem de benim charin olayi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Benim karakterim vas rel zort atıyor.Budur olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Benimki 1 gp'lik ok atıyo valla, Dela bilir ama tadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 at beni ustunden atti :S ss cekemedim lollll :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 lan benim karakter bi kere çok karaktersiz herkes okuyla yardıra yardıra oynarken ben 9dmg dan öte veremiyorum. Chivilary falan filan yaptık ortaçağ şövalyesi gibi gezindik ortada yetmedi şimdide buşido muşido capon kültürlerine giriştim bakalım napcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 şu Ultimaya ninjitsu yok işte iblmemen japon şeylerini eklediler ya resmen sıçtılar konsepte Sosaria yalna oldu yani. Hangi akıla hizmet ettiler anlamış değilim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar