Trasty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Haber Sabah Gazetesinin 39. Sayfasında yer alıyor.. Hakemler ve takımları hep merak konusu olmuştur gibi bi cümleyle giriş yapılan yazıda Yakın çevresi ve Bazı kaynaklarla hakemlerin takımlarının neler olduğunu 1 1 öğrenmişler.. İşte hakemler ve takımları Selçuk Dereli : Galatasaray Fırat Aydınus : Beşiktaş Bülent Demirlek : Galatsaray İsmet Arzuman : Galatasaray ------------------------------------- Bülent Yıldırım : Fenerbahçe Zafer Önder İpek : Fenerbahçe Mustafa Kamil Abitoğlu : Fenrbahçe Kuddusi Müftüoğlu : Fenerbahçe Cem Deda : Fenerbahçe İlker Meral : Fenerbahçe Uğur Söylemez : Fenerbahçe Cüneyt Çakır : Fenerbahçe M.Fatih Gökçe : Fenerbahçe Hasan Özkan : Fenerbahçe Çetin Sarıgül : Fenerbahçe Halis Özkahya : Fenerbahçe Hakan Sirviselbi : Fenerbahçe Koray Gencerler : Fenerbahçe Yunus Yıldırım : Fenerbahçe Vedat Yüksel : Fenerbahçe Bünyamin Gezer : Galatasaray Gökhan Güneşer : Galatasaray Yıldıray Aslan : Galatasaray Hüseyin Göcek : Galatasaray İsmet Arzuman : Galatasaray Bülent Demirlek : Galatasaray Selçuk Dereli : Galatasaray Cüneyt Bakıroğlu : Galatasaray Deniz Çoban : Galatasaray Özgüç Türkalp : Beşiktaş Aytekin Durmaz : Beşiktaş Cem İyihuylu : Beşiktaş Cemil Şensöz : Beşiktaş Süleyman Abay : Beşiktaş Fırat Aydınus : Beşiktaş Mete Kalkavan : Beşiktaş Suat Aslanboğa : Beşiktaş Barış Şimşek : Trabzonspor Abdullah Yılmaz : Trabzonspor Hakemlerimizin 16'sı Fenerbahçeli 9 u Galatasaraylı 8i Beşiktaşlı 2si Trabzonsporlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 açmayın söyle konular yahu. her hakeme bahane bulunan maçta uplanacak simdi bu baslık. ayrıca hiç inanmıyorum yazılanlara da. hakemlerin tuttugu takımları soylediklerine de inanmıyorum. ama içlerinde cok guvendiğim adamlar var. bülent demirlekin de gs li olma ihtimali yok kadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Beşiktaşa 5 kırmızı kart gösteren, Cem Papila beşiktaşlı oldugunu açıklamıştı telegolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 işte bazıları var gerçekten yaptıkları işte tarafsız olduklarını, ya da ellerinden geldiğince tarafsız davranmaya calıstıklarını hissettiriyolar. cem papila'yı ben cok severdim. telegol'de bjk-samsun maçından sonra bir daha hiç inönü'de maç yonettirmemişler, cok uzulmustum bunu duyunca. gercekten adam gibi hakemler de basında dallamalar oldugu için kaybediliyor. ve biz bu yuzden avrupa maçlarına hakem gonderemiyoruz. şu sıralar en guvendiğim hakemler yaşı genç olanlar. hiçbişeyden korkmadan cesurca kararlar veriyolar. hata da yapılyolar ama genel olarak genç hakemleri cok begeniyorum ben. cüneyt cakır, fırat aydınus falan zaten işini en iyi yapanların başında bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: fırat aydınus allah çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 seni de çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ali aydın hangi takımlıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 bülent demirlek ondan aldı dimi bizden şampiyonluğu adana maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sanırım öle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 OO GOYDUK sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kuddusi nin fenerbahçeli olmasına imkan yok mümkün değil adamın yönettiği her maç fix kart yiyoruz kaybediyoruz saçma sapan kararlar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Fırat Aydınus benim arkadaşım, Galatasaraylıdır kendisi. Bilgilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Hakemler parayı tutuyolar takım falan yok eskiden vardı Oğuz Sarvan falan adamın evinde fenerbahçe bayrağı falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 cem papila fenerlidir birebir duymuşluğum vardır :) Kendisi Ankara 7.caddede oturuyordu bi aralar muhabbet var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar