Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone (iPhone'la ilgili tüm sorularınız için)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zegna o kadar unlock die yirttik popomuzi kapanmadi da simdi mi kapancak :) abi sil butun sarkilari bi daha at bence alete , o da olmazsa versiyonuyla oyna filan cunku muzik dinleyememek fena oturur icime benim mesela. Bu imei numarasi kaydettirme isi icin ben abimin pasoportunu alip gitsem yer mi yoksa illa abimi mi yollamam lazim bunu bilen var mi?
Mesaj tarihi:
illa abinin gitmesi lazim, ben bugun yaptiramadim babamin pasaportuyla.

unlock ayri, imei ayri bence gerci hehe.

bu arada muzik dinlemekte sorun yok, dedigim gibi son sese getirince baslar bozuluyor kı boyle olmaması lazım.

baska bi kulaklıkla denıcem eger gene oyleyse okudum bı kac yerde unlock ederken sorunlar olusabiliyormus donanımsal birsey olmasa bile.
Mesaj tarihi:
Yeto said:
Mayhem imei no degistirme tutosu istiyoruz o zmn , cunk bana mesaj geldi ve mesaja gore telefonimun imei numarasi kayitli olmadigi icn yarin kapancakmis. Gerci aldigim herif aradim telin arkasindaki imei nosuyla mesajda gelen ayriysa bisi olmaz dedi. Ama sen biraya yazarsan nasil degistirebilecegimi cok iyi olur.
5 YTL icin apacilik yapmayin yahu, sonra bir sekilde anlasilirsa falan eziyet cekersiniz.
Mesaj tarihi:
oyle drow ranger alip milleti genglemeye benzemez unlock isi zegna , indir iplusi bi de sen gengle telefonu , hatta sora bana da annat nasi genglenio :) 1.1.4 yapiim ben de
Mesaj tarihi:
@Yeto öm attım oradan devam edelim imei değiştirme olayını.

@Zegna ses sorununun nedeni ilk olarak ekolayzır ayarlarını biraz değiştir derim. normalde olmaması gereken birşey fakat yinede bazen kırarken sistem dosyaları bozulabiliyor. bunun içinse telefonunda installer oldugunu varsayarak, installer'a girip sources kısmından edit ve add diyerek yeni bir source oluştur. source linki http://installer.iclarified.com ekledikten sonra refreshle. menüde iClarified diye bir kategori oluşacak ve içine girdikten sonra Volume Boost (1.1.3) isimli programı telefonuna kur problem cözülecektir.

Telefon rehberine gelince evet var. Vista kullandığını varsayarak konuşuyorum. Bilgisayarında Belgelerim'e girip oradan Kişiler klasörünün içine yeni bir kişi oluşturduğun da ve telefonunu bilgisayara bağladığın da iTunes anında cihazınla sync işlemi yapıp yeni oluşturduğun kişileri telefonuna atar.
Mesaj tarihi:
Zegna said:
soru 2.

tel numaralarimi tek tek iphone dokunmatik ekranda değilde pc ye klavye ile yazip iphone a atma sansım varmıdır?

Sim'le alakalı bi program var, sim kartında kayıtlı olan bütün telefon listeni iphone'a aktarıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sen eski telefonuna tak sim kartı, bütün contact'lerini sim kartına aktar, ordan iphone'a tak, SimPort diye bir program.. indir installerdan. Süper bişi.

Benimki 1.1.2 bu arada sim port çalışıyo da 1.1.3 te veya 4te çalışmayabilir.
Mesaj tarihi:
yaw simdi itunes ile resim atiyorum alete.

bi dosya mesela.

sora ertesi gun baska bi dosya daha yolliyim diyorum, yolluyorum eskisini siliyor ama?

nedendir acaba
Mesaj tarihi:
ya şimdi bilgisayarında bi klasör seçip bunla synch et yapıosn.. synch edince o klasörde ne varsa direk onu atıo telefona..

attıktan sonra ama sen o klasörü silip değiştiriosan, bi daha bağlandığında siler diye biliyorum.. Yani

Klasör A'yı synch ediyosun. İçine koyduun resimler aktarılıyor iphone'a. Ondan sonra gidip aktarma işim bitti diye klasör A'yı silersen veya içerisindekileri silersen telefondan da siliyo olabilir. Tam olarak emin değilim de, o kısma dikkat et.

Sim Port'u bedavaya indirdim ben bu arada.

Bi de touchpad diye bi program var.. İNANILMAZ bir program.. Bilgisayara ufak bi server indiriyorsunuz, touchpad'i de iphone'a indirip ayarları yaptıktan sonra, bilgisayar ve iphone aynı wirless'a bağlı olduğu sürece iPhone'dan bilgisayarın mouse'unu ve klavyesini istediğiniz gibi rahat bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz. İnanılmaz rahat. Ayrıca wirless üzerinden bağlandığı için ister 30 metre uzaklıkta olun, aynı wirelesstan olduğu sürece kontrol edebiliyo.
Mesaj tarihi:
ben evdeki bilgisayarı (mesela utorrenti) wireless buldugum bi yerde kontrol edebiliyorum, programın adı vnc server.
tutorial var ama baska bi forumun reklamı gibi olucak özel mesajla isteyenlere link veririm.
Mesaj tarihi:
Sovereign said:
ya şimdi bilgisayarında bi klasör seçip bunla synch et yapıosn.. synch edince o klasörde ne varsa direk onu atıo telefona..

attıktan sonra ama sen o klasörü silip değiştiriosan, bi daha bağlandığında siler diye biliyorum.. Yani

Klasör A'yı synch ediyosun. İçine koyduun resimler aktarılıyor iphone'a. Ondan sonra gidip aktarma işim bitti diye klasör A'yı silersen veya içerisindekileri silersen telefondan da siliyo olabilir. Tam olarak emin değilim de, o kısma dikkat et.

Sim Port'u bedavaya indirdim ben bu arada.

Bi de touchpad diye bi program var.. İNANILMAZ bir program.. Bilgisayara ufak bi server indiriyorsunuz, touchpad'i de iphone'a indirip ayarları yaptıktan sonra, bilgisayar ve iphone aynı wirless'a bağlı olduğu sürece iPhone'dan bilgisayarın mouse'unu ve klavyesini istediğiniz gibi rahat bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz. İnanılmaz rahat. Ayrıca wirless üzerinden bağlandığı için ister 30 metre uzaklıkta olun, aynı wirelesstan olduğu sürece kontrol edebiliyo.

abi yok ben klasor A yi attim mesela, ama dokunmadim hic sora klasor B yi atiyorum işte klasor A yok oluyor.

folder sistemi yokmudur yani anlamadimki

ayrica ben yarın 1 gb lık resım ekledım +1 tane daha resım koyucagım o zaman o 1 gb lık foldera atıp sorada o folderi tekrarmı yuklicem.

cok mantıksız
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Nasıl yani işten evdeki bilgisayarı mı kontrol ediyorsun?

evet yapabiliyorsun. kuruyorsun vnc serveri, iphoneada vnsea diye bir program, internet olan heryerden kontrol edebiliyorsun. direk desktopu goruyorsun iphonedan, tikladigin yere mouse gidiyor falan, istersen msni ac chat yap, istersen photoshopu ac resim editle, istersen downloadlarini duzenle :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...