aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 orda ne kadar tarife? basic+data, ya da nasil oluyosa. vodafone mu yoksa baska firma mi satiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Burda O2 satiyor. 16 GB icin 160 Pound + ayda 30 pound minimum. 8 GB icin 100 pound + ayda 30 75 dakika, 125 txt veriyor Yurt disini arama dahil degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 baya az veriyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 MrLevie said: nerden aldın böyle bi haberi simkart çıkartma aparatı verildiğine dair? apple.com da iphone için paket içeriği kısmında yazıyor. bir de şurada yazıyordu roket adam said: iPhone 3G hakkında şöyle uzuun bi incelememiz var, bilmek istediğiniz çoğu şeyi içerir tahmin ediyorum. Tıklayın. http://www.thgtr.com/consumer/20080628/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oha 30 pounda 75 dakika ne saka gibi, ben kampanya zamani da olsa 1000 dakikayi 40 dollara aldim amerikada, ingilterede saka gibiymis sahiden contrat lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 eski iphoneları 2.0a yukseltmeye calısmayın (en azından simdilik) benden soylemesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 wareze gireceginden nasıl upgrade ettigimş yazamayacagım ama , iphone 2g kullanıyorum, version 2.01 ve gercekten inanılmaz guzel yenilikler war diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 turkiye satısı hakkında hala bi gelisme yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Artik var :) Ben de yarin alicam hayirlisiyla, stock sorunu falan cikmaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nedir son durum? vodafone ile anlasma yapmak zorunda mıyız? anlasmalı ve anlasmasız satıs fiyatları nelerdir? anlasmanın kosulları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 işte turkcell de getirtiyomuş iphone,hatta ön sipariş falan gibi birşey için form dolduruyosun netten.ben yolladım, iPhone 3G için talep formunuz bize ulaşmıştır.İlginiz için teşekkür ederiz hede hödö diye de bi mesaj yolluyorlar.bakalım ne olcak fiyat ve tarife vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 iphone turkcell basvuru formu ben anlamadım vodafone mu turkcell mi getirecek ikisini de doldurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bakalim buyuk bir cekisme olacak gibi gorunuyor vodafone ve turkcell arasinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 3g nin disi eskisine gore daha dayaniksizmis. Arkasi catliyor flm diyorlar. Bana da eskisinin arkasi daha saglam gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Catliyor nedir ya. Yere atarsan catlar. Aleti duzgun gibi kullanmaya bilen insan sorun yasamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 turkcell'in de isin icine girmesi iyi oldu bizim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Arkasi durduk yerde catliyormus ufak catlaklar oluyormus. Nette okudum bir yerde eksisozluk sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 2 hafta kadar oldu, catlama filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sukru, arkasi parlak metal degil ya hani artik, ciziliyo mu hala? aliyim mi koruyucu kilif falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Turcell'den bir tanıdığı falan olan iphone 3G için ETA verebilecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Wispy said: Turcell'den bir tanıdığı falan olan iphone 3G için ETA verebilecek mi ? bunlar 22 sinde dağıtamıyıcaklar bişey galiba ne reklamını yaptılar nede bilgilendiriyorlar . Başlıyacak olsalar satışa bir ay önceden başlarlardı davullu zurnalı reklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Oha alet harika ondan yaziom su an ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 benimki cizilmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yalan soylemisim, simdi yakindan baktim naya cizik cizikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 abi asrin icadi bu alet, cok tatli lan. Bi de otomatik yazi hatasi duzeltmesini kapatmayi bulsam super olcak google edem bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar