MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sim kartlı versiyonu illaki çıkacak. demokrasiye aykırı. off çok tv izliyorum bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 sim kartli versiyonlar 6ya 5 oyla anayasa mahkemesi tarafindan reddedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 şimdi ben iphone almak istiyorum. ama fiyat konusunda falan pek bi bilgim yok. yurtdışından getirtme gibi bir imkanımın olduğunu da sanmıyorum pek. bi kaç arkadaşım gittigidiyor.com gibi sitelerden almam gerektiğini söyledi daha ucuza almak istiyosam ki gerçek fiyatını dahi bilmiyorum. şimdi bi iphone için kaç param olmalı? gittigidiyor gibi siteler ne kadar güvenilir bu konuda? bir de türkiyede de 3g satışları başlayınca eski modellerin fiyatında bir düşme olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 turkiyede 3g ihalesi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 bilmiyorum da 3g gelir gelmez alacam. heralde vodafone alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 turkcellde var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Turkcell aldi, sonra rekabet kurulu mudur nedir iptal etti. Kimsede yok su an, Vodafone Turkiye'de data tarifesi olayina girecekse almak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 İptal edilmişti 3g ihalesi. Ayrıca data tarifesi için almak zorunda da değil, 3G yi kullanamayacaksınız EDGE den devam edeceğiz derler çıkarlar işin içinden. Sanmıyorum "3G yoksa ayfon almiciim" diyenin çıkacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Penthesilea said: Turkcell aldi, sonra rekabet kurulu mudur nedir iptal etti. Kimsede yok su an, Vodafone Turkiye'de data tarifesi olayina girecekse almak zorunda. büyüh katakulli döndü evet, TTnet VDSL2 falan gibi hizmetleri iyice yaymadan rahat kullandırmıycaklar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yukarlarda okudugum kadariyla yurtdisi fiyalati gecmis ablam ilk ciktigi gun almis ingiltereden 160 pound + sozlesmeli 16 gb 3g sinirsiz 500 dk gorusme ve 800 text gibi biseymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 e-bay'de su an 3G satanlar var (nasil yapiyorlar bilmiyorum, agir kacakcilik donuyor da nasil donuyor (veya millet kontrakt yaparken aliyor bi tane sonra kullanmiyor telefonu yuksek fiyata satiyor)). Jailbreak edilebiliyor bu da demektir ki simkart gomulu falan degil icine, degistirilebiliyor eskisi gibi. Ha o kadar paraya degmez, kontraktsiz alamiyorsaniz almayain imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 cumartesi gunu gene gittim apple storea, iphone kalmadi iBaba verelim dediler, ben saol kardes ben beklerim gelmesini dedim ciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Penthesilea said: e-bay'de su an 3G satanlar var (nasil yapiyorlar bilmiyorum, agir kacakcilik donuyor da nasil donuyor (veya millet kontrakt yaparken aliyor bi tane sonra kullanmiyor telefonu yuksek fiyata satiyor)). Jailbreak edilebiliyor bu da demektir ki simkart gomulu falan degil icine, degistirilebiliyor eskisi gibi. Ha o kadar paraya degmez, kontraktsiz alamiyorsaniz almayain imo. simkart gömülü değil, türkiyede kullanan arkadaşım var turkcelle, jailbreak oldu ama sim kilit hala çok sorunlu. yazılımsal olarak ağustos sonu gibi çıkartır heralde bi ekip. onun dışında arkadaşım turbosim ve binbir türlü şey deneyerek kullanıyo ama şarjı çabuk bitiyo, sürekli kilitleniyo, gps çekmiyo gibi bişey assistant-gps olduğu için. soruna cevap vereyim, anlaşma yapıolar ilk başta ama bunun için social security number denen her hollywood filminde çeken zımbırtı lazım :) belirlenen çeşitli kredi kartları lazım. aldıktan sonra anlaşmayı iptal edebiliyosun sana şöyle bi fiyata geliyo $499+40(vergi)+175(anlaşmayı iptal ücreti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 tamam iste ben de o 500 dolar depozitoyu vericem mesela SSN'im daha cikmamis olacagi icin gittigimde. dogru bak hic dusunmemistim, iptal edersen kontragi depoziton yaniyor sonucta :) mantikliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 by mesaji iphone 3gden yaziyorum. Ilkeye opucuk gonderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 telefon toplam $324 oldu, 16gb, at&t serefsizce $500 deposit aldi, 1 sene faturalari uslu uslu odersem geri vericeklerini umuyorum. hatti iptal edersen 200+ farki odemen gerekiyo, ayrica at&tye kontrat iptali icin para odeniyo mu bilmiyorum, deposit direk gidiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 simkart girişi var mı aletin? yoksa hakkaten gömülü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yanında sim kart çıkartma aparatı verilen bir cihazın sim kartının gömülü olması pek mümkün değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 aquila said: telefon toplam $324 oldu, 16gb, at&t serefsizce $500 deposit aldi, 1 sene faturalari uslu uslu odersem geri vericeklerini umuyorum. hatti iptal edersen 200+ farki odemen gerekiyo, ayrica at&tye kontrat iptali icin para odeniyo mu bilmiyorum, deposit direk gidiyo tabi.299 ustune tax mi veriyon lan? vay serefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sukru, Rhode Island'da tax %kacti hatirlamiyorum nerden bakicam ona? veya biliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 roket adam said: Yanında sim kart çıkartma aparatı verilen bir cihazın sim kartının gömülü olması pek mümkün değil tabii. nerden aldın böyle bi haberi simkart çıkartma aparatı verildiğine dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Telefon metal simkart cikarma aparati ile geliyor, sim kartta gomulu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 e apple ın mantığını seveyim o zaman. madem aparat koyacaksın niye rahat bi sistem koymuyosun oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 eski iphonedaki gibi sim kart olayi, yaninda boyle ufak guzel bir aletcik var delige sokmak icin. rhode islandda 7% mis, delawareda yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ya acaip istiyorum bir iPhone deliricem. Okuz gibi gereksiz pahali kardesim tarifelerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar