Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 8 GIG 199 DOLAR, 16 GIG 299 DOLAR YUPIII So, in terms of iPhone goals... "We think we can check off more countries." That leaves the last bullet point, "more affordable." Started off at $599 for 8GB; now down to $399 for 8GB iPhone. The 3G iPhone is going to sell for $199 for 8GB. And the crowd goes wild. They are pretty damned excited in here. I think there might be a riot. 16GB model is just $299 annd the 16GB also comes in white. "And we think we can check off 'more affordable.'"
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abow tum piyasayı ele geciricek adamlar ahah
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Satilik N95 ve 80gb ipod video :)
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Penthesilea said: Satilik N95 ve 80gb ipod video :) ikisine 100 kağıt veririm
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Penthesilea said: 8 GIG 199 DOLAR, 16 GIG 299 DOLAR YUPIII So, in terms of iPhone goals... "We think we can check off more countries." That leaves the last bullet point, "more affordable." Started off at $599 for 8GB; now down to $399 for 8GB iPhone. The 3G iPhone is going to sell for $199 for 8GB. And the crowd goes wild. They are pretty damned excited in here. I think there might be a riot. 16GB model is just $299 annd the 16GB also comes in white. "And we think we can check off 'more affordable.'" almayanı dövceklermiş üstüne
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Teknik detay pls. Ayrıca apple efsane fiyatlara çıkartıyor da ne zaman çıkacak? Eğer 3. nesil de böyle fiyatlarla çıkacak gibiyse direk güneş enerjili 3. nesil alırım daha yeni almışken 1. nesili satamam valla :D
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 11 Temmuz guclu ulkeler, coming soon da ezik ulkeler, tahmin edin bizde ne zaman dfs Teknik ozellikler apple.com a koyuldu
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yani tek olayı ince olması 3g ve gps mi şimdi hakkaten? Kötüymüş. Sevindim sdfsdf :D
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 seneye falan o. ben sipariş verdim bile, cıkınca alınacak hemen :P
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yalnız şunun üzerinden icall falan kullanan var mı yaw? (şu dediğim bildiğimiz iphone) nasıldır, kaça patlıyor, faturada ucuzlama yapıyor mu? şimdi yeni versiyonu wi-fi bulduğu anda oradan bağlanıp görüşmeyi oradan yaptırıyormuş falan diyorlar... (diyen yok aslında pclabs'tan okudum şimdi)
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Evet dasaa, o ozellik N95 in ilk versiyonundan beri var ve benim tercih etmemde cok buyuk pay sahibiydi. Amerika'dan tum yaz Turkiye'yi 3 cente aradim dakikasi. Olay soyle: Gerekli ayari yapiyorsun, wireless baglantim varsa direk ondan ara diye. Sonra komturk.com a girip uye oluyorsun, 10 dolar para yatiriyorsun hesabina, gerekli ayarlari yapiyorsun. Wireless a baglanip normal numara ceviriyorsun, otomatik komturke login oluyor ve hesabindan arama yapiyor, ne ekstra bisi giriyosun ne sifre falan (hepsini 1 kere yapiyosun ayarlarda). Sonuc: sadece komturke para oduyorsun o da 3 cent dakkasi. Yurtdisinda yasayanlara birebir bi olay PS. icall ne bilmiyorum, bu olayin apple adiysa budur ama yani :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 gerçekten piyasayı bu fiyat ile alt üst edecek apple.. gps olması süper olmuş..
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 alıyorum temmuzda. kuyruğa bile girerim eheh
Rajeesh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 büyük ihtimal sadece sözleşme yapanalar alabilcekmiş 199$ alete para vercez bide kim bilir nekdr vodafone hat parası vercez 2 yıl boyunca
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Iyi de o parayi hayrina vermiyorsun karsiliginda hizmet aliyorsun. Tabi daha Turkiye'de kontrat olayi olmadigindan nasil taniticaklar bilmiyorum, belki de guzel bir vesile olur kontrat olayina gecmemize. Ornegin AT&T'nin en ucuz tarifesi 59 dolar ayda, bilmemkac dakka konusma, 200 sms, sinirsiz data transferi vs. bisuru dalgaya veriyosun o 59'u yani. iPhone a ozel bir olay degil, baska telefon alip AT&T kullanicak olsan mesela yine oyle bi tarifeye uye olacaksin zaten
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Avusturya ve Almanyada böyle böyle firmalar LCD TV Laptop'a kadar veriyor... Telefona zaten hiç para ödemiyosun. Alıyosun seçiyosun, tarifeye 2 yıllık abone oluyosun sabit ücret ve denildiği gibi belli dakika sms vs vs. Misal onlardada bir ev adresine en fazla 4 kez bunu yapabiliyosun, daha doğrusu 4 kişi.
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Benim icin hayal kirikligi 32GB versiyonunun cikmayisi. Ben en fazla 32GB olayini bekliyordum, patladi icimde. Ama yinede 16 gb iphone iyi olur. Siraya girerim direk 11`inde.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Penthesilea said: 8 GIG 199 DOLAR, 16 GIG 299 DOLAR YUPIII So, in terms of iPhone goals... "We think we can check off more countries." That leaves the last bullet point, "more affordable." Started off at $599 for 8GB; now down to $399 for 8GB iPhone. The 3G iPhone is going to sell for $199 for 8GB. And the crowd goes wild. They are pretty damned excited in here. I think there might be a riot. 16GB model is just $299 annd the 16GB also comes in white. "And we think we can check off 'more affordable.'" bu olay at&t kontratlı olması şartıyla değilmi peki?
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Apple guy'a dondum de, hayir degil. Cihazi direk Apple'dan o fiyata alabilirsin, kirip kullanabilirsin ayni bugunku gibi ama 2.0'in kirilmasi lazim once ki kisa surer heralde, belki de aynidir olay
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bu dokunmatik ekrana dokunduğunuzda sanki normal bir düğmeye basıyormuş gibi bir his vermesi için olan bir teknolojinin patentini alıyomuş apple. Baya iddialı geliyorlar.. Ne zaman çıkacak yeni versyonu?
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 at&t kontrat şartı yoksa harikaymş valla steve'cim yanaklarından öpüom.
Öne çıkan mesajlar