nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yok abi kendi bilgisayarımda takılıydı, bilgisayarı falan kapatmadım zaten cebim çaldı daha önceden de yaptığım gibi yerinden çıkardım konuştum bi daha taktım. Tekrar işte syncing dedi bi baktım şarkıları bi daha attı iimdi 5gb boşuna yer kaplandı alette. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Eğer gerçekse bu sefer gerçekten harika olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 orc_lord said: amerika'da at&t ile sözleşme yapmadan direk iphone alınabiliyormuş, peki bu iphone türkiye'ye getirilirse artık vodafone ile birlikte çalıştırılabilecek mi? vodafone çünkü bu konuda yetkili oldu.. said: 06 Mayıs 2008 Vodafone, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 10 ülkede Apple'ın iPhone'unu satacak Vodafone, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 10 ülkede iPhone satmak üzere Apple ile anlaşma imzaladığını bugün açıkladı. Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika, Hindistan, İtalya, Mısır, Portekiz, Türkiye, Yeni Zelanda ve Yunanistan'daki Vodafone müşterileri, Vodafone hattı ile kullanmak üzere önümüzdeki aylarda iPhone satın alabilecekler. Kaynak Yani Vodafone satacak ise tabiki Vodafone ile çalışacaktır. Ben Vodafone Müşteri Hizmetlerini aradım tam tarih vermiyorlar ancak kısa bir süre bekelemeniz gerekiyor diyorlar tabi bu kısa süre ne kadar olur bilinmez... Vodafone iPhone satışına başladığında GG'deki satıcılardan daha makul bir fiyata satacağını ve sözünde durarak gerçekten kısa bir süre sonra satışa başlayacağını umarak beklemekteyim şidmilik... Birde iPhone ile ilgili bir kampanya yaparsa tadından yenmez. B)- Yurtdışından iPhone getirenler/getirtenler (satmak için) bence bir an önce satmaya baksınlar yoksa garantisiz cihazlar ellerinde patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Abi getirin istediğiniz hatla çalıştırın işte kırıp neden korkuyorsunuz ki kırmaktan bu kadar? Vodafone kabul eder mi dışarıdan alınan iphone'ları o da şaibel,i, iphone satışından kar etmedikten sonra kullandırmıyorum da diyebilir. Bir de ikinci nesli satacak en az bir ay beklemelisin burada vodafone'la iphone kullanana kadar ve ikinci nesil iphone satacağı için dışarıdan gelen birinci nesil iphone'larda da çalışmayabilir tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 roket adam said: Eğer gerçekse bu sefer gerçekten harika olacak. Haber dogru ama bu nesil iPhone`lara yetisir mi bilmiyorum. Apple ekranlarin altina solar enerji ile beslenen bir layer`in patentini aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ya nolucak bu sefer yeni iphone'u getiririz amerika'dan, imei numarası kaydedemiyor muyuz? O zaman telefonun imei kodunu kırarım, bir önceki kullandığım iphone'unkiyle aynı yaparım ve voila! O kadar zor değil bunu yapmak. Baya endişe ediyorsunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 MrLevie said: 10 günlük bile olsa ikinci eldir kutusu açıldıysa bence kimse 600ün üzerine çıkmaz. 850 ye satiyorum 2 gune. 600 e varsa al sat yapayım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 e tebrik ederim sayın yöneticim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 iphone'da hücre yayını var mı ya? Nokia 7610'umda ne güzel gol haberleri falan gelirdi direk de bunda öyle birşey göremedim. Varsa nereden ayarlıyoruz bilenler?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bu arada Video konferans, GPS, 3G, 32gb modeli falan kesinlesti, sadece detaylari bekliyoruz yarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Pazartesi'yi bekleyin iphone falan almayin bugun ehuehe n95'i birine kaktirip yeni nesil cakmam lazim bi tane gidince, kontratli falan hem, garantiyi de bozmucam catlayin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 En fazla 200 dolardan gideceğini söylüyorlar yeni iphone'un. Eski iphone lar fena patlayacak milletin elinde, acilen elden çıkarmak şart. Apple.com da yarınki sunumun videosu olur. Heyecanla bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 apple ile anlaşmalı aksesuar üreticileri çoktan yeni iphone kalıplarının ellerine ulaştığını ve zamanı gelince satışa sunucaklarını açıkladılar. Bu duruma göre yeni boyut şu şekilde; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Valla gps kullanmıyorum, görüntülü konferansla yada 3g ile de işim olmaz. 1. nesil iphone'umdan memnunum, ihtiyacım olan herşey var. Zira ihtiyacım olan birşey daha çıkar da yeni nesilde olursa gider alırım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben de tam tersi, sırf GPS ve ince tasarım için aradaki farkı vermeye razıyım :) O multi touch screen ve google earth tarzı bir yazılım mükemmel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Penthesilea said: Pazartesi'yi bekleyin iphone falan almayin bugun ehuehe n95'i birine kaktirip yeni nesil cakmam lazim bi tane gidince, kontratli falan hem, garantiyi de bozmucam catlayin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Valla önceden 7610 vardı bana kalın gelmezdi, bu ondan ince. İnce telefonun bence bi esprisi yok yani yeterince ince, motorola razorlar falan anlamsız ince be. Cips gibi bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Penthesilea said: Pazartesi'yi bekleyin iphone falan almayin bugun ehuehe n95'i birine kaktirip yeni nesil cakmam lazim bi tane gidince, kontratli falan hem, garantiyi de bozmucam catlayin sdfs ağır tahrik var. bölümden 1 hafta mensin sdf:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 19.00'da basliyor bakalim, bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 20:00'de değil miydi?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yok 19'da basladi. Su an tum apple store'lar kapali, guncelleme yapiliyor. Hala fiyattan ve tech specs'den haber yok, yavas yavas cikiyor ortaya: http://www.macworld.com/article/133798/2008/06/wwdckeynote.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 efsane olucak abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben Keynote`u bekliyorum, spoiler almadan... Lost gibin oluyor heyecanli falan hahah. Keynote cikinca arkadas linkini verecek hic bir sey bilmeden, ordaymiscasina izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Nooldu şimdi? Yen,i özellikler daha ortaya çıkmadı mı? 3g ve gps dışında süper bi özellik varsa benimkini hemen satıp ABD'den getirticem bi tane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kamerasınıda yenilesinler bi zahmet ya. 2 megapiksel yaparlarsa yine küfür sebebi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar