prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 türkiyedeki tahmini fiyatlari 1000 ytl ve 1300 filan olur gibi gelio
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Eğer düzgün bi fiyata hat ve sözleşme ile beraber satarlarsa almayı düşünürüm. Zaten vodafone kullanıyorum ayda bi miktar harcıyoruz sonuçta, telefon da yanında hediye olur :) Umarım ::)
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 apple kendi sitesinden satışlarını durdurmuş.. yeni iphone modeli öncesi stok eritme çabaları sanırım apple store apple store ingiltere edit: ingiltere'de aynı durumda
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Ya şimdi iphone aldık bugün 16 gb hazır kırılmış. Ama kaydettirmedik. Yarın kaydettireceğiz. Yarın olmazsa haftaya kalacak maalesef. Açıp kullansam sorun olur mu şimdiden? Kilitlenir mi? Yoksa kaydettirene kadar beklemeli miyim?
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 uzun uzun yazmıştım nedense yalan oldu post gönderirken.. özetle kayıtsız imei belli bi kullanım süresinden sonra kara listeye alınıyor ve telefonunuz şu tarihte kilitlenecektir diye bi mesaj geliyor. bu listeden çıkarmak çok zor (başka forumlarda insanlar marttan beri çoğu kez deneyip hala kayıt ettiremediklerini yazmışlar) sonuç olarak evde kullanmadığın eski bi telin imei numarasını, telefonu kayıt ettirene kadar iphonea yapıştırman en mantıklısı. tabi bu arada kullanmadığın telefonu açmamayı unutma.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 İşte ne kadarlık bir kullanım süresinden sonra olur ki o?
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ne kadar bir süre olduğunu bilmiorum tam olarak. şöyle bir düşüncem var ama telefonu hazır kırılmış olduğunu belirtmen pek ben anlamam bu işlemlerden şimdi bişeler yüklerken bozarım ellemeyeyim mentalitesiyse bence hatalı davranıyorsun, iphonun zevki binbir çeşit programla kendine ait bi telefon yaratmaktır ve haliyle bozulacaktır bu işlemler sırasında çünkü programlar çakışabliyor ya da tam uyum sağlayamayablirler telefonla ve sonunda restore gerekiyor ha bu illa karıştırırkende olmayablir, o zamanda restore gerekir.. demek istediğim telefonu karıştır dur en fazla 5-6 dakikada fabrika ayarlarına geri döndürürsün, imei olayı ise 45 sn.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Yahu kullananlar ömden bikaç yararlı, beleş program ve oyunların installer sourcelarını ve adlarını atabilirler mi? Zahmetli ama bir patiyi sevindirmenin mutluluğu pahabiçilemez :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Sevgili patilere tap tap revolution adli harika oyunu oneririm. Guitar hero benzeri super bisey. Iphonela attim cok mutluyum ehe :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 16'lik ve 32'lik iPhone yakinda duyurulacak. 16'lik tek renk "silver", 32'lik 3 renk "white, silver, black" olarak gelecek. Soylentilere gore GPS ozelligi olabilir ama belli degil.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 İphone sahipleri ekranlarını nasıl temizliyorlar acaba? Bir de şarjı ne kadar gidiyor sizde? Ne yaparsanız ne kadar sürede yazarsanız sevinirim. Biraz yardımsever olun ama yahu :)
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bana 2.5 gün gidiyor.Sadece konuşma yaparsam bazen 3 gün ki konuşuyorum.Paso stand by tutuyorum..gıcık olursam wiffi youtube 1gün gidiyor :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Yalnız safariden youtube'e gireezken içindeki youtube programıyla her videoyu arayıp, bulup izleyebiliyorum. İlginç :)
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Simport programı ile telefon rehberimi kopyaladım, +90 ile kayıt edilmiş numaralar mesaj attığında isimleri gözüküyor fakat aradıklarında sadece numara çıkıyor, eğer 0532 gibi kayıt edilmişsede tam tersi oluyor ararken izim gözüküyor ama mesajda numara gözüküyor.Bunu nasıl hallediyoruz? Birde installerdan update yaparken veya program silerken ERROR package download failed! diyor.Installer kullanarak nasıl program ekliyoruz onuda anlamadım. Bunlara bana anlatacak arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum :D
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 nuwanda said: mokoko said: bana gelen mesajlarda sadece numara gozukuo gonderen rehberde kayıtlı olsada ismi yazmıo direk numara yazıo bunu nas çözebilirm? source kısmına niffob.com/triphone.xml ekliorz. install bolumunde turkce iphone bolumu cıkıo, burdan appSupport programını yukleyince sorunun duzelmesi lazm
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 @xoo: installer son updatei ile o sorunu halletti sanirim. Update bilgilerinde o sorunla ilgili oldugu yaziyodu.
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 clear queue demeniz lazım once, snrm bir dosyayı indirmeyi basaramazsa queue da kalıo ve her seferinde tekrardan ilk o dosyayı indirmeyi deniyor, bu yuzden de hep hata msjı alıosnz
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Biraz renk katalim su konuya. Oncelikle iPhone icin case yapan bir firmanin yeni iPhone'lara hazirladigi case'in fotograflari sizdirildi: Ayrica Apple`in sitesinde iPhone ile ilgili is icin "istenilen ozelliklerden" biri dikkat cekti. Apple "GPS konusunda uzman" insanlar ariyor :)"preferred experience[s]"? "Integration of wireless antenna (GSM, GPS, Wi-Fi) into mechanical enclosures."
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 şuan satmaya kalksak iphone ne kadara satarız? 10 gunluk kutusunda kayıtlı. sıfır yani 8gb
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yurt dışı bağlantısı olmayana 700 ila 900 araları bir rakama satarsın.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 10 günlük bile olsa ikinci eldir kutusu açıldıysa bence kimse 600ün üzerine çıkmaz.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 said: Amerika'nın büyük cep telefonu işletmecilerinden AT&T'deki hareketlilik, 3G iPhone'un çıkış tarihini az çok belli etti. Gelen haberlere göre, önceki iPhone ile aynı tarihte ve tam bir yıl sonda çıkması beklenen ürün; tam olarak 29 Haziran'da raflarda olabilecek. Yenilenmiş iPhone ile, Apple'ın daha saldırgan şekilde piyasaya girmesi bekleniyor. iPhone'da olduğu gibi Avrupa ve diğer pazarlar için de 8-9 ay gibi süreler beklenmeyecek (diye umuyoruz). SDN - http://shiftdelete.net Sabırla bekliyorum inşallah garantisizi 1-1.250'yi fln geçmez
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Ya telefon bilgisayara bağlı şarj oluyodu, çıkardım konuştum tekrar yerine taktım. Tekrar algıladı ok, sync ediyorum dedi her zamanki gibvi. Sonra alet boşmuş gibi şarkıları yeniden atmaya başladı. Şu anda other kısmında 5.44gb var. Oysa onlar şarkıydı. Bir anda başka bişi oldular şarkıları tekrar aldı. OP kadar program da indirdim restore etmek istemiyorum ne yapmak lazım? Restore edince crack olayı da gider mi tekrar kırmak gerekir mi makineyi? Saçma sapan iş ya sinir oldum bi anda durup dururken :(
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 iPod larda aleti farklı bir bilgisayara taktığında şarj için şarkılarını falan siliyordu, acaba öyle bi durum mu var?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 amerika'da at&t ile sözleşme yapmadan direk iphone alınabiliyormuş, peki bu iphone türkiye'ye getirilirse artık vodafone ile birlikte çalıştırılabilecek mi? vodafone çünkü bu konuda yetkili oldu..
Öne çıkan mesajlar