Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 doğrumudur acep, bi hafta içinde amerikadan getirtme olabilitem var da, gercekten turk operatorlerle calıstırabilme imkanımız varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 duydugum kadariyla kirilmis, dogruysa calisabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kiriliyor kirilmasina... atn network resmi bir aciklama yaptigini sanmiyorum ama kiriliyor oda farkli bir mesele... turkcell musteri hizmetlerini aradim henuz bilgi yok dediler.. bende arastiriyorum cunku 10x tane iphone var elimde saticam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Dün simlock kıran yazılım yayınlandı, çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://www.bildirgec.org/yazi/iphone-simfree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 p i phone lar patlamasin elinde 399 a indi fiyatlari biliyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Alis, satacaksan 2 tanesi için alıcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 güzelliği dışında çok iğrenç özellikleri olan bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 peki diyelim aldik amerikadan iphone, at&t yle bi anlasma yapiosun orda. o parayi odemeden nasi burda kullaniyoruz? ya da 399 dolar verip ustune bi de her ay at&t ye para mi veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 google yapıcak bitane onu al bence imkanın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bende kırdım iPhone'u. Gayet güzel, memnunum. @can apple storedan at&t kartı ile alman zorunlu değil. en azından öyle biliyorum. benim arkadaşım getirdi amerikadan mesela. alırken amerikadaki bir arkadaşıma hediye alıyorum kendi gelip at&t işlemlerini yapacak demiş ve cihazı vermişler ancak gidipte at&t shoplardan alırsan tabi hatsız vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Alırsanız Şayet ; 2007 çıkışı olan bir pasaport ile 5 YTL karşılığında Turkcell, Avea, Vodafone abone merkezlerinden kayıt işlemini yaptırabilirsiniz. Her sene 1 telefon kayıt hakkı var her pasaport için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 peki camin cizilmesi gibi bi problem var mi hic bi koruyucu takmadan? ben pek sevmem de koruyucu takmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 var tabi. tüm cihazların ekranı parlak kaplamadır. hangi firmanın telefonuna bakarsan bak hepsinin ekranı çizilir. birde ekran dokunmatikse, çizilmesi yüksek ihtimaldir. eğer telefonunu seversen, ekran koruyucu filtreyide seveceksindir. ps: çok sözlük vari oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya ekran tabiki cizilebilir de nokialar samsunglar cok az cizilir mesela ama ipod acaip ciziliodu. simdi iphone da apple aleti olunca korkuyorum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 benim arkadasim sakir sakir kullaniyor turkcelle kiriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 can said: peki camin cizilmesi gibi bi problem var mi hic bi koruyucu takmadan? ben pek sevmem de koruyucu takmayi Ya çizilir çizilmesine de youtube'da ipod touch'a scratch test yapmış manyağın teki , ataçla denemiş tertemiz , anahtarla denemiş tertemiz , gitmiş bildiğin travesti jiletiyle denemiş tertemiz , 0 çizik , abanıyor bir de . Yani çizmek zor ama başarırsın herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 okulda cocuklarin elinde goruyorum demek ki calisiyor.. cok ciks bi alet ama benden uzak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 okuldaki çocuklar hava olsun diye taşıyolardır belki :P gitarsız gitar çantası dolaştıran var sırtında, her şey beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben 1 ay önce aldım gittigidiyordan 700ytlye aldım kırılmış 1.0.2. versiyon tıkır tıkır calısıo hatta ringtone parayla yuklenıyor dediler yalan ibrickr diye bir programla her seyi yaptırıyon alete resmen cep bilgisayarı haline geliyor tek sorun kayıt ettirmek onun içinde son 1 yıl içerisinde yurt dışı çıkışın olması lazım yoksa telefon 20gun sonra kapanıyor elinde patlar birde senede en fazla 1 tane telefon kaydı yaptırmış olman lazım onada dikkat et ama çıkışın varsa sorun değil bir abone merkezine gidip imee kaydını yaptırabilirsin.Pasaportunun fotokopisi ile bir 5ytl alıyorlar olay kapanıyor sende tıkır tıkır kullanıyorsun aleti cizilme olayına gelincede admalra akıllanmış onceki ipodlardaki kulanılan plastik ekran değil zor cizilen ama kolay kırılan sertlestrilmis cam kullanmışlar ama bu hiç bir sekilde cizilmiycek manasına gelmiyor gene aynı sitede çok guzel kaplarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 püü pasport yok bende yahu dışarı falanda cıkmadım ne zaman gelcek bu trye. 2katı fiyat sokarlar bunlar şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Baban,annen,kardeşın cıkmıştır belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aileden cıkanda yok. onun harici kuzenler teyzeler enişteler hepsi cıktı anneanne bile cıktı. olurmu : D onlarda istanbulda degil nası ugraştırayım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 onlar cıktıysa sorun deıl telefon lazım olmuo arkasında 15 hanelı imee numarasını msgla at onlara gıtsınler bı pasaportla ustlerıne kayıt ettırsınler sende kullan paşa paşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kimin çıktıgı onemlı deil yetrkı sen kayıt ıcın bırını bul yeter hatta ıkna edebılıosan yoldan gecen adamın adına bıle yaptırabılırsınde ozmn gerı satısta sorun cıkar oda belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar