Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone (iPhone'la ilgili tüm sorularınız için)


Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
Bende kırdım iPhone'u.
Gayet güzel, memnunum.

@can apple storedan at&t kartı ile alman zorunlu değil. en azından öyle biliyorum. benim arkadaşım getirdi amerikadan mesela.

alırken amerikadaki bir arkadaşıma hediye alıyorum kendi gelip at&t işlemlerini yapacak demiş ve cihazı vermişler ancak gidipte at&t shoplardan alırsan tabi hatsız vermiyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

can said:
peki camin cizilmesi gibi bi problem var mi hic bi koruyucu takmadan? ben pek sevmem de koruyucu takmayi



Ya çizilir çizilmesine de youtube'da ipod touch'a scratch test yapmış manyağın teki , ataçla denemiş tertemiz , anahtarla denemiş tertemiz , gitmiş bildiğin travesti jiletiyle denemiş tertemiz , 0 çizik , abanıyor bir de . Yani çizmek zor ama başarırsın herhalde .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 ay önce aldım gittigidiyordan 700ytlye aldım kırılmış 1.0.2. versiyon tıkır tıkır calısıo hatta ringtone parayla yuklenıyor dediler yalan ibrickr diye bir programla her seyi yaptırıyon alete resmen cep bilgisayarı haline geliyor tek sorun kayıt ettirmek onun içinde son 1 yıl içerisinde yurt dışı çıkışın olması lazım yoksa telefon 20gun sonra kapanıyor elinde patlar birde senede en fazla 1 tane telefon kaydı yaptırmış olman lazım onada dikkat et ama çıkışın varsa sorun değil bir abone merkezine gidip imee kaydını yaptırabilirsin.Pasaportunun fotokopisi ile bir 5ytl alıyorlar olay kapanıyor sende tıkır tıkır kullanıyorsun aleti cizilme olayına gelincede admalra akıllanmış onceki ipodlardaki kulanılan plastik ekran değil zor cizilen ama kolay kırılan sertlestrilmis cam kullanmışlar ama bu hiç bir sekilde cizilmiycek manasına gelmiyor gene aynı sitede çok guzel kaplarda mevcut.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...