Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 mozartı fln bilmiyorumda kayıtlarda doğuda biyer yoktu kahve içmeye gitmiştik mozarta öylesine, doğu ftw hehe, gelin misafirim olun 4.senem doğuda sizi doğunun güzellikleriyle tanıştırıyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi herkes mi bilkentli anlamadım ki ? :) bunca zamandır nerelerdeydiniz kardeşim :p [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 23:02 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 mozart nere bea :S bu arada waffle lafı geçmiş, arjantin cad. arka tarafında waffle corner var, gidin waffle nasıl oluomuş görün derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ben de gelebilirim buluşmaya. yıllar sonra güzel olur tekrar bi pati buluşması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ben gelirim yüksek ihtimal. lex bu sefer getirecem bi ufak. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 mozart kafeye kafam girsin. sirf salata verip fahis fiyat istemek insan haklari sozlesmesine aykiridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ben nete giremiyom her zaman.arayın haber verin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 telefon ver omden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 23'ünde olsun bu buluşma, 21'inde okul kayıtları var, 22'sinde topluluk toplantısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 pazar günü hariç her gün olabilir, plz pazar yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bak sen semihe gelde izmir buluşması ayarla totoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 valla mozartın çalışanları güzeldir. Param yok diyosun adam olsun sonra getirirsin diyo. Yada 50 milyon oluyo bozuğum yok sonra ver diyo fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 20'sinde kıbrısa gidiyorum, 30 kişi toplanın siz bir zahmet, kıskançlıktan çatlayayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yav mozartta schnitzel yiyorduk en son ne waffle i siz schnitzel deneyin o iyidir hala :D waffle da tunalinin oralarda zikkim denen biryer var her ne kadar ismi berbat olsada waffle guzel.. Bulusma olarak ramazanin gecmesini bekleyin sonra yillar once bana paticikte soz verilen ates + sucuk + sarap organizasyonunu gerceklestirmeye calisacagim.. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 23:46 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hatta o kadar eskiden soz verildiki buyuk ihtimalle burasi ya ultimatr idi yada pepelek flndi.. Ama kinciyimdir intikamciyimdir unutmam unutturmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 mumkunse pro elitistler ezilen halk bulusmasi bu.. baskaldiri yapicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 fds roflmaocopter diyorum. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 10:39 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hak yolunda tek yol tek baskaldiri dpo!! DEMOKRATIK PATI ORGUTU EZILENLERIN BAS KALDIRISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 katanalarını da getir geleyim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 kesinleşen bi gun var mı simdi gelenler falan ona gore gelicez afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 21 yada 22 sinde kesin gelirim diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 asla kesin konusmam, tarzim değil. asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 canın sıkılıyor sanırım, sen gel. euheuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yuvarlak konusayim ben, boyle ilimli yaklasiyor ama tam emin degilmis gibi olsun.... olabilir ya, yaklassin hele... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 neyse.... [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:14 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar