MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 arkadaşlar çeşitli nedenlerden dolayı bilgisayarımdan çeşitli sitelere login olan kişilerin login şifrelerini bulmam gerekiyor. atıyorum benim bilgisayarımdan popomundoya giren biri var ve onun passwordune ulaşmam gerekiyor. tabi sadece attım çeşitli siteler için bunu yapabilmem gerekiyor. bunlara nereden ulaşabilirim? veya bana bu konuda biri yardım edebilir mi? hack e girmediği için açtım bu topiği. sonuçta kendi bilgisayarım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Advanced IE Password Recovery diye birşey kullanmıştım sanırım ben.Crackı duruyormuş masaüstünde kendisini bulamadım ama :P O'dur sanırım bi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ie hatırlıyosa login ol adamın accountuna sonra şifreyi değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 işte ie hatırlamıyor ve yukarıdaki program da işe yaramıyor. ne yapmak laızm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 denemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar