adonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sonrası malum dakikası 1 kontür... krometre tutup kapat tekrar ara yordu. şöyle bi program buldum. Sybian 9.1v3 Auto Hang Up e65 ile kullanıyorum. tabi baya bi yetkisi var programın umarın, kendi kendine başka yerleri aramıyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 10 dakika konuşlacak ne buluyorsunuz telefonda yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 -seni seviyorum. -ben de seni çooook -ben seni daha çoook -yoo ben -ayyyhhh (sölenecek bişi yoksa zaman molası) . . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hehehe adonis doğru demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 konuşmalarım (eğer olursa) çoğunlukla 45 sn sürüyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 -nbr -ii u? -bnde -sçs -ehe -k -k -by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ne gerek var ? symbiana pratik var alarmi kur 9 dk'da bir calsin :) iste bukadar... ve evet konusulcak cok sey var... her gun min 45 dk cep telefonu ile nisanlimla konusyorum.. :) demekki varmis birseyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 kampuscell e geçmek için ne vermek gerekiyor turkcelle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 soru yanlış levie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hay bişeyi de başka tarafınızla anlamayın bre. kampuscelli olmak için ne belgesi vermek gerekiyor turkcelle? oldu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Sanırım şubesine gidip öğrenci olduğunu şeyedicek birşeyler göstermen gerekiyordu. (sadece sanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abone noktasına gidip öğrenci kimlik fotokopisi ve normal kimlik/sürücü belgesi fotokopisi + 2ytl veriyorsun. 3 4 gün içinde açıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 eğer sen öğrenci değilsen bi lise/üniversite öğrencisi senin adına başvurabilir. 1 2 saat içinde açıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 evet 6 gibi gittim kayıt yaptırdım kampuscell için. kadın akşam açıldığına dair mesaj gelir dedi. nitekim bekliyorum. inş 3-4 gün tutmaz dediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 2 senedir almıyorlar kampuscell e beni okula gitmedimi anlıolarlan devamsızlık yapmayın1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 itü de 11. senem hala kampuscellden atmadılar... bence senle ilgili başka bişi var? Başvurmuyor olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yalnız tam 1 hafta oldu ve turkcell hala açmadı kampuscellimi. gittim sordum adamlara turkcelle yeni ulaşmış bilgiler anca açılcakmış. yuh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar