Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 nedir bu donanımhaberde felan bikaç başlık okudum içim karardı .Alt tab yapınca düzeliyomuş felan fps düşüklüğü oluyormuş bazı oyunlarda bellek dolması sebebiyle.nvidia eylül ortasında çözcez felan demiş varmı bu sorun hakkında beni bilgilendirecek.bozuk kart almayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gtslerde var o sanırım.. gtx aldım ben daha 1 haftalık ama oyun oynamadım adam gibi..o yüzden varmı ööle bi sorun bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 varsa da rastlamadım, gts kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 GTS'lerde var diye okudum bende.Alt+tab yapınca oyuna döndüğünde fps artıyo oynanmicak şekilde diye duymuştum ben? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 onu bende duydum her markanin gts i yapmiyor diye biliyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 oynanmicak şekilde fps nasıl artabilir. grafikler belleği doldurup yavaşlatıyormuş ama alt tab yapınca geçiyormuş.8800 gts alcaktım içime kurt düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Zaten donanımhaberdeki konuyu okumuşsan her şeyi biliyor olman lazım.Doğrudur 8800GTS lerde sorun var ,oyunlarda bir süre sonra performans düşüyor alt + tab yapıp oyundan çıkıp dönüncede düzeliyor. nvidia'ya gelince bu sorun yaklaşık 10 aydır kullanıcıların şikayet ettiği bir sorun bugüne kadar bir çözüm gelmedi,eylüldede gelmesi zor şahsi kaaanatim (her ne kadar nvidia eykükde çözeriz dediysede bugün ayın kaçı)Hatta ve hatta hiç bir çözüm gelmeyebilir, yeni seri çıkınca zaten donanım sitelerinde kimse 8800GTS lerin yüzüne bakmayacaak varsa yoksa 9xxx ler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ben dusunuyordum yok vazgectim pasa pasa verip parami x1950xt alicam zaten onumuzdeki 1.5-2 sene icinde vista ya egcme gibi bir niyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bende de MSI 8800 GTS OC var 320MB'lık. hiç öyle bir sorunum olmadı. nVidia'nın şu sıralar Stabil bir vista driver'ı çıkaramamış olması sorunu var sadece ama onun dışında kartla ilgili hiç bir performans sorunum yok. Kart canavar gibi çalışıyor. Driver sorunlarını kart'a yüklüyor bazı kesimler. nVidia'nın sitesinden Driver'a ait bir readme dosyası var onu çekerseniz orada o ilgili driver'a ait olan sorunları listesliyorlar. bildiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hayret birşey, vista kullanıyorum 8800gts ile aylardır ama hiç sorunum olmadı doğrusu yepyeni oyunlarla. kime rastlıyorsa bütün bu sorunlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 o sorun sadece COH oynarken oluyor.fps 40 lara iniyor alt tab yapıosunz düzeliyor.her fps düşüşünde yapmak gerekio.başka oyunda yok die biliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar