Sailor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 şimdii. uzun zamandır itunes kullanan birisi olarak artık sıkıldım. ufacık bir değişiklik için her seferinde 50mb dosyayı tekrar tekrar çekmekten, global hotkeys kullanamamaktan, ituneshelper, quicktimes, ipodservice gibi benimle alakası olmayan şeyleri de yüklemekten. en son patchi kendi kendine eksik yükleyip her açılışta hata veren bir program. hazır format atmışken media player 11 e bakayım dedim. library olarak fena durmuyor. fakat ayarlarıyla ne kadar oynasam da itunes gibi yapamadım. yani ben tek bir klasörü library olarak belirtmek istiyorum. daha sonra media playerdan şarkı eklediğimde aynen alıp o klasöre kopyalayacak. isimlerini vs düzgün tutacak. klasörleyecek. oluyo mu böyle bişi? media player olmasa başka program da olur ama winampın librarysi herhalde içlerinde en kötüsü.. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Nesi var ki winamp media library'nin? ID3 tagların düzenliyse gayet yeterli oluyor. Hem de tam istediğim gibi basit görünümlü ve kolay kullanımlı. Local media altından, Audio seçince tüm mp3'ler grup / şarkıcıya göre listeleniyor. Seçince de sağda albümler gözüküyor. Albüme gelince şarkılar gözüküyor. Büyük ihtimalle bir sürü şekilde kişiselleştirilebiliyordur ayarları. Ben memnunum halimden. :) Edit: Resim çok küçük olmuş. Düzelttim. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 21:20 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 arkadaşım, ben zaten id taglerim düzgün olsun diye özellikle itunes kullanıyordum. yoksa nasıl hiç bir mp3 ümün adında "hemensimdimp3indirbakalim.com" yazmaz. kaldı ki winampın library si hiç de pratik değil diğerlerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 winamp library den cok memnunumdur valla, ama daha iyisini gosterirsen sailor kosa kosa atlarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 peki kullanışlılığı geçtik diyelim, winamp library si eklenen mp3leri otomatik olarak belirlediğim klasöre kopylıyor mu? isimlerini klasörlerini falan düzenliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ya bişe soracam, local media olarak belirlediğim kısma yeni mp3 ler attığımda library görmüyo bunu.. tekrardan mı gösterip ordaki dosyaları okumasını sağlamam gerek? bunu kendi yapamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tekrar scan etmen yada çalman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Kendi de yapıyor ama default değil. Şurdan kafana göre ayarlayabilirsin: [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 23:05 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 edit: ya o zaman yine otomatik yapmaz ki. yani seçenek var aslında ama, start up desen açılışı yavaşlatır, 10 asaatte bi yaptıralım :D [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 23:26 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar