Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de Oyun almak için bir yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler izmirde oturan bi arkadaş oyun alabiliceğim bir yer söyleyebilirmi?Kendi bildiklerimin hepsi oyun varmı diyince şeytan görmüşe dönüyorlar(nedeni malum:D ) Şimdiden saolun
Mesaj tarihi:
yaw netten çekeyiyorum bazende oda cehennem azabı gibi artk oyunlar ufata değil eskisi gibi çek 800mb bitsin:DMisal FM 2007'yi çektim geçen gün bi Java olayı çıkardı hala çözbilmiş değilim , elimde patladı bi nevi:D Zaten Hallgate bi çıksa başka oyun oynamıyam amao zamana kadar lazım işte:D
Mesaj tarihi:
Ksk çarşısında, Karşyaka sineması sokağında satan biyer var. bide bostanlıda satan biyer var.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 16:58 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sen nerede oturuyorsun izmirde? ona göre bir yer söyleyelim.

ya bunları konuşmak yasakmıydı acaba be?

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 17:25 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
üçyolda eşrefpaşa lisesinin karşısında, pet shop'un sağ tarafında var bir dükkan. orda aradığın her oyunu bulabilirsin. dvd şeklinde bilgisayardan çekip satıyorlar. 5 ytl.
Mesaj tarihi:
güzelyalı parkını tam karşına aldığın zaman parkın hemen sağındaki yoldan dibe doğru ilerliyorsun. 50-100metre kadar sonra sağda köşede "giritmutfağı" diye bi pastane türevi bi yer var. onun olduğu sokağa (sağa) sapıyorsun. hemen 5 metre kadar yürüyünce sağında kalan bir cd dükkanı görüyorsun. girince diyorsun ki "Ali abi bana oyun ver" Ali sana bilgisayarından gösteriyor oyunları hangisini istiyorsan söylüyorsun. gidip harddiskini alıyor, sana önünde dvd'ye çekip eline veriyor. 5ytl. divx de var elinde. bir dvdye sığacak kadar çoklu film de koyuyor. yani 1 dvd fiyatına bir kaç film atıyor içine. iyi bi eleman.

edit: yalnız gündüz saatlerinde git. adam erken kapatıyor geç açıyor dükkanı.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 22:29 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Queen
üye § 12 Eylül 2007, Çarşamba - 01:10 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Karşıyaka Çarşı Deniz Sineması sokağında da var bir iki yer.

artık yok oralarda
Mesaj tarihi:
güzelyalıda cd club biraz az çeşite sahip MSFO diye biyer var cd clubın arkasında ben ordan alıyorum fena değil. Birde yine güzelyalıa Gladiator diye biyer var DVD ler 2.5 ytl orayada bak derim.
Mesaj tarihi:
said:
önceki mesajımda demişim ki

hemen 5 metre kadar yürüyünce sağında kalan bir cd dükkanı görüyorsun

az önce gördüm adamın mekan kırtasiye dükkanı olmuş ama hala camında PC CD-DVD yazan bir tabela var. sen dükkana gir karşıdaki dükkanlardan birinden çıkar eleman kesin.
Mesaj tarihi:
gittim eşrefpaşa lisesinin tam karşısı evet petshopun 3-4 dükkan sağında kalıyor...Gayet güzel biyer bütün son oyunları buldum zaten çıktığımda elimde 8-9 oyun vardı:D Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürler
  • Yeni Oluştur...