THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 beyler macro programlarindada razordada haraketi nedense tekrar ettiremiyorum. razorda loop a basiyorum bi sefer yapip birakiyor. macroda kaydettiklerim tekrar et diyorum 1 sefer yapipi birakiyor gene. bi programda daha aynisi olunca işkillendim bi size sorayim dedim belki bende bi hata var aydinlatirsiniz:)
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 razora delay koymadığından dolayı olmasın o? diğerini bilmiyorum. client'ın senin eskiydi ondan belki demek istiyorum ama o da h.. bilmiyorum tam, dediklerimden biri de olabilir gerçi. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 12:58 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ]
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 loopu oyle yapmiyacaksin macronun basina For (1 to bir deger) sonunada End For ekliceksin o ilk basta ekledigin deger, macronun kac kere loop yapacagidir
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 makronun bir kısmını mı tekrar ettirmek istiyosun tamamını mı? bir kısmı tekrar edilsin istiosan "for loop - end for" arasına sıkıştırcaksın o bölümü. tamamı tekrarlansın istiyorsan loop'u işaretliceksin.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 loop calismiyo diyo adam tamaminada onu koysa calisir ne guze, hem kac kez yapmak istedigini yazar
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Loop neden çalışmasın ki? Razor'un son versiyonunu yüklemeyi dene bence. Bende hiç sorun çıkartmadı şimdiye kadar.
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 halloldu simdi benim bilgisizligimden kaynaklaniyormus:)
Öne çıkan mesajlar