THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 beyler macro programlarindada razordada haraketi nedense tekrar ettiremiyorum. razorda loop a basiyorum bi sefer yapip birakiyor. macroda kaydettiklerim tekrar et diyorum 1 sefer yapipi birakiyor gene. bi programda daha aynisi olunca işkillendim bi size sorayim dedim belki bende bi hata var aydinlatirsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 razora delay koymadığından dolayı olmasın o? diğerini bilmiyorum. client'ın senin eskiydi ondan belki demek istiyorum ama o da h.. bilmiyorum tam, dediklerimden biri de olabilir gerçi. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 12:58 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 loopu oyle yapmiyacaksin macronun basina For (1 to bir deger) sonunada End For ekliceksin o ilk basta ekledigin deger, macronun kac kere loop yapacagidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 makronun bir kısmını mı tekrar ettirmek istiyosun tamamını mı? bir kısmı tekrar edilsin istiosan "for loop - end for" arasına sıkıştırcaksın o bölümü. tamamı tekrarlansın istiyorsan loop'u işaretliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 loop calismiyo diyo adam tamaminada onu koysa calisir ne guze, hem kac kez yapmak istedigini yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 allah razı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Loop neden çalışmasın ki? Razor'un son versiyonunu yüklemeyi dene bence. Bende hiç sorun çıkartmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 halloldu simdi benim bilgisizligimden kaynaklaniyormus:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar