huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 günlük traş ol. az var, çok var dert etme bas jileti gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 http://www.braun.com/tr/products/shavinggrooming/dryshaving/dryshaving/360complete.html bundan var bende. kıral. kendi kendini filan temizliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 cons sakal var miydi sende ya? hani alet kendini temizlemese de olur, o bakimdan. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 03:36 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yok etek traşı için aldım zenginim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ayrıyetten 2 tane daha aldı 1i sağ koltukaltı dieri sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 osman boşver şova ihtiyacım yok. olsaydı evimde bunları kullanan özel güzellik uzmanımıda yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 CONS KIZ ASLINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 www.trvorcun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bnde o güzellik uzmanlarından biriyim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 "18 yaşındasın, 5 yıl sonra istemesen de uğraşacaksın." gibi cümleler edilmiş de, 16-18 yaşlarında jilet vurduğunuz halde çıkmıyorsa, ilerde de çıkmıyor. Yapı meselesi. Benim sakallar da çok seyrek çıkıyor, çok kötü duruyor. Hatta hani saçkıran diye bir şey vardır, kafanızın belli bir yerinde saç çıkmaz. Bende de bunun sakal versiyonu var. "Sakalkıran" diyorum ben. Yüzümün bir iki yerinde 1cm çapında sakal çıkmayan boşluklar var, simetrik de değiller. :S. Sırf onlar yüzünden her gün traş olmak zorunda kalıyorum. Cilt doktoruna gidesim var bir ara. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 14:34 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 valla uraşma.. bıkkınlık geliyor 10 günde 1 traş oluyorum.. bi karış sakalım oluyor .. kesmeye üşeniyorum :S kılda keramet yok.. Kasmaya değmez. "yeni bi şampuan çıkmış.. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 cru3zer var bendede şekil vermek ve ince detaylar için memnunum ama kalan bolgeleri almak için baya debeleniyorum ter basıyo.sinekkaydı yapmak için rahat bi 10 kere falan aynı bolgede dolastırmak gerekiyo.Bazen düşünüyorum neden aldım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 orta 2 den beri düzenli traş oluyorum ya lanet olsun =( 18+ olup da hala köse olmak nası bişey acaba... asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 adam yöntem sormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 zeytin yağı sür çıkarıodu galiba ole bısıler vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 valla fazla çıkmıyor gayette mutluyum 3 haftada bi traş olmak gbisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Dedim size beyler: Jiletle kazı, tahriş olan yere sarımsakla ovala, oluşan kabuğun düşmesini bekle. GG :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çıkmasın sakal falan ya uğraşması kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kilda keramet olsa dötte cikmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 benimki kaymak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gangren abim o sarmısak yöntemi korkunçmuş :(((((((((( ayrıca bilemiyorum beybifeyslik nasıl bir olay ama sakallarım ve ben mutluyuz. BEN ALTI YAŞIMDAN BERİ TIRAŞ OLUYORUM LAN (topicde bulunması gereken bir cümle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 önce zift dolu, ardından da kuş tüyü dolu bir kamyona atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: cru3zer var bendede şekil vermek ve ince detaylar için memnunum ama kalan bolgeleri almak için baya debeleniyorum ter basıyo.sinekkaydı yapmak için rahat bi 10 kere falan aynı bolgede dolastırmak gerekiyo.Bazen düşünüyorum neden aldım diye. Bendede var . Kirli sakal dolaşırım genelde. Üste doğru çekilip açılan bıçağı hiç kesmiyor ya dediğin gibi 10 kere uğraşıyorsun anca kesiyor. Deli oluyorsun. Bu makina normal traş için kesinlikle değil , sadece şekil veriyor ama onun içinde deli gibi uğraşıyorsun Babamın var bir braum'u (modeli 4354 gibi rakamlı birşey) . Cru3zer la 30 dakika sürüyorsa traş oluyorsam onunla 2 dakika sürüyor. Bazen atıp kırasım geliyor Cru3zer i . Acaba satsam alan olurmu 2. el bayandan az kullanılmıs Cru3zer :() [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 17:08 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sakallı bayan? cücemisin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Cüce bayanlarda sakalmı çıkıyor hiç duymadıydım . Malın temiz ve az kullanıldığı sanılması için Satış taktiği :D [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 17:17 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar