Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sakal çıkartma yöntemleri

unac

Öne çıkan mesajlar

"18 yaşındasın, 5 yıl sonra istemesen de uğraşacaksın." gibi cümleler edilmiş de, 16-18 yaşlarında jilet vurduğunuz halde çıkmıyorsa, ilerde de çıkmıyor. Yapı meselesi.

Benim sakallar da çok seyrek çıkıyor, çok kötü duruyor. Hatta hani saçkıran diye bir şey vardır, kafanızın belli bir yerinde saç çıkmaz. Bende de bunun sakal versiyonu var. "Sakalkıran" diyorum ben. Yüzümün bir iki yerinde 1cm çapında sakal çıkmayan boşluklar var, simetrik de değiller. :S. Sırf onlar yüzünden her gün traş olmak zorunda kalıyorum. Cilt doktoruna gidesim var bir ara.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 14:34 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cru3zer var bendede şekil vermek ve ince detaylar için memnunum ama kalan bolgeleri almak için baya debeleniyorum ter basıyo.sinekkaydı yapmak için rahat bi 10 kere falan aynı bolgede dolastırmak gerekiyo.Bazen düşünüyorum neden aldım diye.

Bendede var . Kirli sakal dolaşırım genelde. Üste doğru çekilip açılan bıçağı hiç kesmiyor ya dediğin gibi 10 kere uğraşıyorsun anca kesiyor. Deli oluyorsun. Bu makina normal traş için kesinlikle değil , sadece şekil veriyor ama onun içinde deli gibi uğraşıyorsun
Babamın var bir braum'u (modeli 4354 gibi rakamlı birşey) . Cru3zer la 30 dakika sürüyorsa traş oluyorsam onunla 2 dakika sürüyor. Bazen atıp kırasım geliyor Cru3zer i . Acaba satsam alan olurmu 2. el
bayandan az kullanılmıs Cru3zer :()

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 17:08 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...