lordsolidsnake Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 mgs 4 ve star wars: force unleashed eee bi de tabikide pes yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kesınlıkle warhawk ve lair tavsiye ederim her ne kadar lair hakında cok kotu yorumlar yapsalar bıle (nedenı zor kontroller kı bence ınanılmaz rahat) 2 oyunda gercekten cok ıyı ozellıkle warhawk ı psn den ındırmek yerıne bırazdaha *para verıp orjınal box alırsan ıcınden kulaklık cıkıyor ve onlıne zevkı 1 kat daha artırıyor.. warhawk bıle sadece senı aylarsa baglayacaktır emınol ınanılmaz bır onlıne yapısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Pardon bir maruzatım var . Killzone 2 ne öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 fifa 2008 ninja gaiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 the darkness diye bir oyun aldım çok hoşuma gitti baya güzel bir oyun multi side baya zevkliye benziyor ama network ayarlarını birtürlü nat 2 yapamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 pes 2008 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 PES kötü bir oyun ya . Hakkaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 pes yerine fifa alın daha güzel olmuş bu sefer fifa üstelik online oynarken lagda olmuyor pes oynayanlar lagdan cok şikayetci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 zaten 10,15 tane oyunu war max :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi lagdan sikayet etmiyoruz oyun duruyo abi bildgin yavasliyo kaldirmiyo bole dedim grafileri i kissak napsak cache mi yetmiyo system disketiyle mi acsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Ridge Racer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 simcik buyuk olasilikla yarin oyun takas etcem araba yarisi alcam motorstorm varda 2 kisilik de olabilsin istiyorum nfs pro street i dusundumdu olumsuz baya elestri almis sanirsam bide yanina baska oyunda alabilirim assasins creed motor u bide oblivion u vercem buyuk ihtimal iste neler tavsiye edersiniz ? araba yarisi bide yaninda oyle guzel bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oh şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cod4 kesinlikle...hayatımı çürüttü kafadan oynadığım en iyi fps falan multiplayerına lvl modu ekleyerek dahada leziz hale getirmişler bende 1 ay oldu ps3 alalı hayatımda konsolla alakam yoktu gamepadle oyun nası oynanıyoki falan diye meraklardaydım fps oynanmaz ağğğbi falan gibi tripler bile çektiydim fakat muhteşem tek kelimeyle cod4 kafadan... pal versiyonunu al yalnız alırsan ki avrupa serverlarına girebilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar