lordsolidsnake Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 mgs 4 ve star wars: force unleashed eee bi de tabikide pes yani
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 kesınlıkle warhawk ve lair tavsiye ederim her ne kadar lair hakında cok kotu yorumlar yapsalar bıle (nedenı zor kontroller kı bence ınanılmaz rahat) 2 oyunda gercekten cok ıyı ozellıkle warhawk ı psn den ındırmek yerıne bırazdaha *para verıp orjınal box alırsan ıcınden kulaklık cıkıyor ve onlıne zevkı 1 kat daha artırıyor.. warhawk bıle sadece senı aylarsa baglayacaktır emınol ınanılmaz bır onlıne yapısı var
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Pardon bir maruzatım var . Killzone 2 ne öyle ?
cado Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 the darkness diye bir oyun aldım çok hoşuma gitti baya güzel bir oyun multi side baya zevkliye benziyor ama network ayarlarını birtürlü nat 2 yapamadım :S
cado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 pes yerine fifa alın daha güzel olmuş bu sefer fifa üstelik online oynarken lagda olmuyor pes oynayanlar lagdan cok şikayetci
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 zaten 10,15 tane oyunu war max :D
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi lagdan sikayet etmiyoruz oyun duruyo abi bildgin yavasliyo kaldirmiyo bole dedim grafileri i kissak napsak cache mi yetmiyo system disketiyle mi acsak
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 simcik buyuk olasilikla yarin oyun takas etcem araba yarisi alcam motorstorm varda 2 kisilik de olabilsin istiyorum nfs pro street i dusundumdu olumsuz baya elestri almis sanirsam bide yanina baska oyunda alabilirim assasins creed motor u bide oblivion u vercem buyuk ihtimal iste neler tavsiye edersiniz ? araba yarisi bide yaninda oyle guzel bi oyun
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cod4 kesinlikle...hayatımı çürüttü kafadan oynadığım en iyi fps falan multiplayerına lvl modu ekleyerek dahada leziz hale getirmişler bende 1 ay oldu ps3 alalı hayatımda konsolla alakam yoktu gamepadle oyun nası oynanıyoki falan diye meraklardaydım fps oynanmaz ağğğbi falan gibi tripler bile çektiydim fakat muhteşem tek kelimeyle cod4 kafadan... pal versiyonunu al yalnız alırsan ki avrupa serverlarına girebilesin
Öne çıkan mesajlar