Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 balkondan mılletten calıyorum ama bazen oluo bazen olmuyor işte, arada okuldanda gırıyorum. Sordum sorusturdum, bırak bınada kutuyu sitede kutu yokmus yan sıtede var. Çektirmek çok masraflı zaten az kısı oturuo sen unut bu sı dedıler, elektrgı zor getırdık.... Şimdi kablo nete bakıcam, oda sanırım fizibilite çalışması neyın oluomuş. Bide duydum ki turkcellin bole takılan bı aparatı varmıs, uygunsa hızı ı se onu denıcem artık :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 binadaki kutudan çıkan kabloların duvar içinden götürülmesi falan lazımdı hatta. Zor senin iş. Birde türkcell olayı Tesliminki gibiyse 3-4-5 kb /s anca buluyor. Umarım öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Apartmanda nasıl kutu olmaz yav, yapılırken ona yer ayarlamakve dairelere hat çekmek zorundalar. Ondan sonra sen daire içi tesisatına balayıp ister kullanır ister kullanmazsın ama iç hattı yapmamak diye bir şey ruhsatlı binalarda olmaz. Oturduğun bina kaçak ise iş değişir tabii ki, her şey mübah oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 oha..site gecekondulardan mı oluşuyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Yeni gıcır gıcır bina, ama müteait Kaçmış inşaatın yarısında, yani yarısı yok sitenin Evi alanlara patlamış - hoş evler çok guzel =) pek sevimli - Elektriği bile zor getirdik dedi yönetici, suyumuz depodan suyumuz bile yok. Dun kablo nete mail attım " adresi verin teknik araştırma yapalım " dediler umutlandım bi. Turkcellin olayı tiger desteklemiomuş zaten, hayatta kurmam windows fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 abi git taşın ne biçim yer ora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar