Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ftp://ftp.ea-europe.com/support/demos/Fifa2004/[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 kasım 24 ....[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaMaKeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 24 October out... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: DReaMaKeR, 15 October 2003 12:55 tarihinde demiş ki: 24 October out... ewet 24 ekim...türkiye-ingiltere maçında yazıyodu[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 boşverin 2003 ün aynısı menüleri makyajlamışlar okadar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Bence harika olmuş Detayı arttırmışlar iyice ve muhteşem yani Kornerler serbest vuruşlar falan hepsinde taktikler var 2-3 tane Değişik organizasyonlarla gol atma şansınızı arttırıyosunuz Mükemmel acaip zevkli olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bende begendim oyunu kesinlikle kotu degil ama gidip winning eleven'daki oynanabirligi aramamak lazim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 şu tuşları ne diye deiştirirler ya demo oldugu için sprinti w ye falanda alamıyorum o yuzden bişi anlamadım demodan[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 fifa2003 ün demosundada aynı sorun vardı.Demolar oyun hakkında tam görüş sağlandırtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 sonuç itibariyle oyun aynı tas aynı hamam 2003 den bir farkı yok 2-3 şey değiştirmişler okadar gene yılın fiyaskosu olacak[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Tam tersine oyunun 2003'ten çok farkı var. 2000 serilerinin hepsinden de çok farklı ve sonunda EA doğru yola sapmış. Böyle giderse gerçekten sağlam bir futbol oyunu karşımıza çıkartabilir. Oyununda olan saçmalıklar gitmiş, oynarken zevk aldım, gol atınca sevindim ve görsel olarak hoş goller attım. Heh bunları uzun zamandır yaşamıyordum. Şimdi beklediğim oyun Pro Evolution Soccer. Eğer oyunu düzgün port ederlerse PC'ye o zaman FIFA'nın yüzüne bile bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 2003 den nesi farklı menüler ve duran toplar dışında ne değişmiş[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Bi kere duran toplar harika olmuş, süper frikik golleri olacak. Grafikler iyice aşmış kendini. Ama genede 99 daki keyfi alamadım.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 gigada degerlendırdıler oyunu, hıcbır fark yok. Artık fıfa kabat tadı vermeye basladı. Ama en azından dunyanın en ıyı futbol oyunun we ve pes oldugu kabul edıldı herkes tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 pes pc'ye ne zaman cikacak bilen var mi ? cok merakla bekliyorum bizim soyle ps2'deki gibi oynarken zevk alabilecegimiz (we serisi) bir oyun olabilecek mi,olursa bu pes olabilecek mi vs vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 bende calismadi ya bi muzigi duyuyorum.. menuler siyah ekran uzerine beyaz kutucuklar halinde cikiyo neden?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: SM0KE, 22 October 2003 09:41 tarihinde demiş ki: Bi kere duran toplar harika olmuş, süper frikik golleri olacak. Grafikler iyice aşmış kendini. Ama genede 99 daki keyfi alamadım.[hline]rtc ben hala 99 oynuyorum..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar