Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence harika olmuş
Detayı arttırmışlar iyice ve muhteşem yani
Kornerler serbest vuruşlar falan hepsinde taktikler var 2-3 tane
Değişik organizasyonlarla gol atma şansınızı arttırıyosunuz
Mükemmel acaip zevkli olmuş
Mesaj tarihi:
sonuç itibariyle oyun aynı tas aynı hamam 2003 den bir farkı yok 2-3 şey değiştirmişler okadar gene yılın fiyaskosu olacak[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
Mesaj tarihi:
Tam tersine oyunun 2003'ten çok farkı var. 2000 serilerinin hepsinden de çok farklı ve sonunda EA doğru yola sapmış. Böyle giderse gerçekten sağlam bir futbol oyunu karşımıza çıkartabilir.

Oyununda olan saçmalıklar gitmiş, oynarken zevk aldım, gol atınca sevindim ve görsel olarak hoş goller attım. Heh bunları uzun zamandır yaşamıyordum.

Şimdi beklediğim oyun Pro Evolution Soccer. Eğer oyunu düzgün port ederlerse PC'ye o zaman FIFA'nın yüzüne bile bakmam.
Mesaj tarihi:
gigada degerlendırdıler oyunu, hıcbır fark yok. Artık fıfa kabat tadı vermeye basladı. Ama en azından dunyanın en ıyı futbol oyunun we ve pes oldugu kabul edıldı herkes tarafından.
Mesaj tarihi:
pes pc'ye ne zaman cikacak bilen var mi ? cok merakla bekliyorum bizim soyle ps2'deki gibi oynarken zevk alabilecegimiz (we serisi) bir oyun olabilecek mi,olursa bu pes olabilecek mi vs vs :)
  • Yeni Oluştur...