Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

said:
Lancelion
üye § 10 Eylül 2007, Pazartesi - 14:34 [ özel msj ]

Zaten pokemon tasoları ftw. Artifact artık onlar. Misafirliğe gelen çocuklar falan görünce " Aaa, bu ne böyle yaaa ?" diyorlar.

İlginç oluyor bunu duymak ehehe. Çocuksunuz be, taso bilmemek, nasıl olur.

Hatırladığın en eski taso pokemon tasosuysa kusura bakma bebe kaldın aramızda.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha geffen. o listedeki hepsini hatırlıyorum, o tasoları da hatırlıyorum lan! hatta onların dönenleri çıkmıştı sonradan hatta gurur kaynağımızdır; arkasında türk bayrağı olan tasonun önünde looney toones mudur ne boksa ondaki büyük horoz vardı. ohaaaaa! o değil de bi ara power rangersdan sonra mı ne korku hikayeleri olan bişey çıkmıştı kaldırdılar sonra
Sosyal ağlarda paylaş

abi dönenlerinde icatlar falan vardı ve hangi ülkeden olduğu yazıyordu.
onu bırak terry diye bi sakız vardı walkman verirdi full kadroyu bulunca. onun jokeri çıkmazdı. bir gün fırına gitmiştim ekmek almaya yolda parlayan bir şey görmüştüm. eğilip aldığımda jokerdi. walkmani aldıktan sonra zaten dandirik markaydı sony falan değildi. gittim içini açtım motoruyla falan oynamıştım zuahzuauzha..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ahaha geffen. o listedeki hepsini hatırlıyorum, o tasoları da hatırlıyorum lan! hatta onların dönenleri çıkmıştı sonradan hatta gurur kaynağımızdır; arkasında türk bayrağı olan tasonun önünde looney toones mudur ne boksa ondaki büyük horoz vardı. ohaaaaa! o değil de bi ara power rangersdan sonra mı ne korku hikayeleri olan bişey çıkmıştı kaldırdılar sonra

4-5 bölüm ne yayınlanmıştı.Orta okula gidiyordum.Süper bişeydi sonra cine-5 e geçti şifreli ne küfür etmiştim :D
Sosyal ağlarda paylaş

tuttifuritti vardı
futbolcu kartları
plastik top (geçen canımız çekti 3.5 saat aradık köy bakkalına bile gittik satılmıyor.)
torpil , kız kaçıran
su savaşları
misketlerim (hala duruyor) cicoz filan
para derdimizde yoktu max gazoz (hey gidi eski çamlıca) kaşar ekmek parası kovalardık
starın ılk açıldıgı gün saatlerce boş tv karşısında beklemıstık
çatapat tabancası ama 6 patlar olan dan degıl dahada eskısınde şerit vardı kovboy tabancasına takardık çok guzel kokardı
1lt şişe kola

böle böle liste uzar güzel zamanlardı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...