odchu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 o, bir de cumartesi gecesi atesiydi... o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Görevimiz tehlike- A takımı ve uzay yolu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aga ben trt2 nin ilk acılıs gününü izlediğimi hatırlıyorum siz parlement sinema kulup diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 doğumhaneden eve geldiğin günü de hatırlıyo musun agali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 agali ben evde doğdum küçük bi odada, yağmur yagıyodu yaz günü şakır şakır [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 15:35 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ilk gözlerini açtığın anı anlatır mısın bize fistan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 dorik dorik magu maguuuuuu inniya tomeni maniya mommenniiiiii kostebek mı ne vardı sebek bısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 önce hüplet sonra gümlet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Lancelion üye § 10 Eylül 2007, Pazartesi - 14:34 [ özel msj ] Zaten pokemon tasoları ftw. Artifact artık onlar. Misafirliğe gelen çocuklar falan görünce " Aaa, bu ne böyle yaaa ?" diyorlar. İlginç oluyor bunu duymak ehehe. Çocuksunuz be, taso bilmemek, nasıl olur. Hatırladığın en eski taso pokemon tasosuysa kusura bakma bebe kaldın aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hiç düşünmemiştim gerçekten öyleki çocukken bende yaptım bunların çoğunu şimdiki nesil bilgisayar başında büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahaha geffen. o listedeki hepsini hatırlıyorum, o tasoları da hatırlıyorum lan! hatta onların dönenleri çıkmıştı sonradan hatta gurur kaynağımızdır; arkasında türk bayrağı olan tasonun önünde looney toones mudur ne boksa ondaki büyük horoz vardı. ohaaaaa! o değil de bi ara power rangersdan sonra mı ne korku hikayeleri olan bişey çıkmıştı kaldırdılar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bi de bunların merkezinde çıkıntısı olanlar vardı, üstü şekilli. döndürdüğünde güzel şekiller çıkıyordu meydana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi dönenlerinde icatlar falan vardı ve hangi ülkeden olduğu yazıyordu. onu bırak terry diye bi sakız vardı walkman verirdi full kadroyu bulunca. onun jokeri çıkmazdı. bir gün fırına gitmiştim ekmek almaya yolda parlayan bir şey görmüştüm. eğilip aldığımda jokerdi. walkmani aldıktan sonra zaten dandirik markaydı sony falan değildi. gittim içini açtım motoruyla falan oynamıştım zuahzuauzha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 neyse seviye düşürmeyeyim. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 16:07 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @Eternalus ehehe o korku dizisi süperdi acaip korkardım be. hatta girişinde zombilerden korkanlar bu diziyi izlemesin derdi. iyice gaza gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Doğduğumuzdan beri yaşlanıyoruz abi, yeni mi farkına vardınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 show tv -- düb düdü düb düb düdüdüb düüüüüb diye başlardı programa hahaha sonra da programın tipine göre mesela çizgi filmse neşeli bi müzik, haberlerse ciddi bi giriş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=BXJQikROaDA&mode=related&search= bu şarkı bide yedigün reklamında çalınmıştı ne günlerdi beah tak açaksın :))))))))))))999999999 nostalji yaşadım eskileri hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 aklıma şimdi tanrılar çıldırmış olmalı ve grup vitamin geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ölmekten korkmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Hakkaten tasonun üzerinde türk bayrağı vardı en çokta Uruguay olan çıkıyordu ne alakaydı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hakkaten doğru çocukluğunu yaşayabilmiş son kuşağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: ahaha geffen. o listedeki hepsini hatırlıyorum, o tasoları da hatırlıyorum lan! hatta onların dönenleri çıkmıştı sonradan hatta gurur kaynağımızdır; arkasında türk bayrağı olan tasonun önünde looney toones mudur ne boksa ondaki büyük horoz vardı. ohaaaaa! o değil de bi ara power rangersdan sonra mı ne korku hikayeleri olan bişey çıkmıştı kaldırdılar sonra 4-5 bölüm ne yayınlanmıştı.Orta okula gidiyordum.Süper bişeydi sonra cine-5 e geçti şifreli ne küfür etmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Alacakaranlık kuşağı Spor Stüdyosu Bir kelime bir işlem (gerçi hala var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tuttifuritti vardı futbolcu kartları plastik top (geçen canımız çekti 3.5 saat aradık köy bakkalına bile gittik satılmıyor.) torpil , kız kaçıran su savaşları misketlerim (hala duruyor) cicoz filan para derdimizde yoktu max gazoz (hey gidi eski çamlıca) kaşar ekmek parası kovalardık starın ılk açıldıgı gün saatlerce boş tv karşısında beklemıstık çatapat tabancası ama 6 patlar olan dan degıl dahada eskısınde şerit vardı kovboy tabancasına takardık çok guzel kokardı 1lt şişe kola böle böle liste uzar güzel zamanlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar