feriyy_89 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 slm arakdaslar ben bu sene ıktısat bolumunu kazandım 16 eylulde kur sınavına gırcem ıng cok ıyı degıl ama b kurundan baslamak ıstıyorum sızce c kuru sınavını atlmaak ıcın nasıl duzeyde bır ıng. gereklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çok basit düzeyde ingilizce bilmek gerekiyor c kuru lisede ingilizce görmeyenler için am is are fln öğreniyorlar sınıflarına girmiştik bi ara böyle mevsimler şeysi var summer yaz winter kış fln yazıyor 0dan öğretiolar c kurunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yau bu yurdun forumunun adresi neyin yokmudur :) bi başlıyamadım downloada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yurdun forumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evet ama kapalı olurmuş şimdi.öğrenciler kurduğu için. http://forum diye giriomuşun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 benimde bi arkadasim kazandi bu sene yeditepeyi,okul icindeki yurtlar mi iyi,yoksa ev veya baska bi yurt dusunuyor bilgi alayim bilen varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ekmek 7tepe de misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Yeditepe'den terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yeditepede kızların yurt binasına erkek sinek bile giremiyormuş kız kardeşinin odasına girmek istesen güvenlik yassagh kardeşim diyomuş ne anladım ben öle üniversiteden... ev tutsun daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 nerde bu 12 kişi ha? işaretlemeyi biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 burdayım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ekmek said: Ben kaydolurken oturan bi kıza bişey sordum gösterdi çıkarken teşekkür ettim o kız o kız değilmiş. Ama hepsi aynı lan yeditepe kızlarının. ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 a.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Deacon said: nerde bu 12 kişi ha? işaretlemeyi biliyorsunuz. bi tanesi burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar