Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeditepeli patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hee ben oyum :F standa kullandığımız malzemeleri taşıyoruz
balık adam kıyafetleri
yangına mühadalede kullandığımız nomexler solunum cihazı
kask sedye vs
:F standa gelin konuşuruz yav anlatırım olmadı yarın 11-2 arası sosyalin önünde olun mutlaka, izmitten 3 araç gelcek gerisi sürpriz
Mesaj tarihi:
hee bugün güzeldi sağolsun izmit itfaiye 2 araç gönderdi show yaptık :F

standları tekrar açmicaz emin değilim ama sanırım açılmicak artık ama kulüpte olurum ben olmasam başkası olur :) gelin konuşalım bi çayımızı içersiniz
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
bende ne yazık ki 7tepeliyim. sistem muhendıslıgı. burdan melek hocaya ve şişbota en derin kü... sevgilerimi iletiyorum...

ne yazıksa niye 7tepedesin arkadaşım çık git çık git sölerim bedroşa valla:D
Mesaj tarihi:
yarın mat vizesi bugünde iş psikolojisi ve iletişim vizem var , ona çalışmam gereken son 50 dk da buraya yazı yazıyorum. Kütüphaneye gidip çalışmam gerekiyor.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
heheheh=) evet pasomu ben de hala almadım mesela.

ben de yeditepe tiyatro olarak kendimi takdim eder yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim=)

nackreinlt, ben de hazrılığım... durumunu anlıyor ve cümlemize Allah'tan sabır diliyorum.
Mesaj tarihi:
pasolar 30-45 güne çıkıyordu normalde ama okul paso paralarını alıp faize yatırdı kanımca ya da 1 yıllık hazine bonosu almış da olabilir :P
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
7 ders aldığıma pişman oldum yahu.
ulan o onla çakışıyor bu bunla çakışıyor , yok kontejyanyan dolduymumuş bimlemleymiş. 1 hafta boyunca sırf ders almaya kastım , artık dersten geçmeyi bırak ders alması problem yahu.

ps : sinirden yazılmış bir post.
  • Yeni Oluştur...