Burax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hee ben oyum :F standa kullandığımız malzemeleri taşıyoruz balık adam kıyafetleri yangına mühadalede kullandığımız nomexler solunum cihazı kask sedye vs :F standa gelin konuşuruz yav anlatırım olmadı yarın 11-2 arası sosyalin önünde olun mutlaka, izmitten 3 araç gelcek gerisi sürpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 milletin koşuşturduğunu gördüm bugün pazartesi ordaysan gelirim. ayrıca koskoca 4 saat boşluğum var napıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 benimde cumaları 4 saat boşluk var çok fena 11den 3e boşum (: 1 saat gyme falan gidiyorum 3 saat null&void geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 hee bugün güzeldi sağolsun izmit itfaiye 2 araç gönderdi show yaptık :F standları tekrar açmicaz emin değilim ama sanırım açılmicak artık ama kulüpte olurum ben olmasam başkası olur :) gelin konuşalım bi çayımızı içersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ya da gitmeden önce arayın beklerken çayı demlesin burax malum hep yüdakta :P dahili 1726 mıydı neydi aradım ulaştım tavsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lol... sakin ol dostum... bende fakirim bak gel arkadas olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ahahahhahaa well well well ahuahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 7tepede hali hazırda kuzey hazırlıkta şuan okuyan şahs-ı muhteremler kimlerdir? Bende gastronomi bölümü öğrencisiyimde henüz hazırlığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yarın humanities den vize var gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 cumaya cal 152 var 1.vize taylor+mclörön serüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 <--- yeditepe ingilizce öğretmenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 humanities kolaydı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 benim kiz arkimda matematik asistani orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 noxite katılyom.. neyse bende 7TP... VCD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lan bende vcd. kimsin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bende ne yazık ki 7tepeliyim. sistem muhendıslıgı. burdan melek hocaya ve şişbota en derin kü... sevgilerimi iletiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Drakkahn said: bende ne yazık ki 7tepeliyim. sistem muhendıslıgı. burdan melek hocaya ve şişbota en derin kü... sevgilerimi iletiyorum... ne yazıksa niye 7tepedesin arkadaşım çık git çık git sölerim bedroşa valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yarın mat vizesi bugünde iş psikolojisi ve iletişim vizem var , ona çalışmam gereken son 50 dk da buraya yazı yazıyorum. Kütüphaneye gidip çalışmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sebnem nasil sebnem bilgisayardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 paso 2 ay sonraya verilir mi yau aydan mı getirtio bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 heheheh=) evet pasomu ben de hala almadım mesela. ben de yeditepe tiyatro olarak kendimi takdim eder yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim=) nackreinlt, ben de hazrılığım... durumunu anlıyor ve cümlemize Allah'tan sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pasolar 30-45 güne çıkıyordu normalde ama okul paso paralarını alıp faize yatırdı kanımca ya da 1 yıllık hazine bonosu almış da olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yeditepe grafik son sınıf (bitio önümüzdeki dönem hayırlısıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 7 ders aldığıma pişman oldum yahu. ulan o onla çakışıyor bu bunla çakışıyor , yok kontejyanyan dolduymumuş bimlemleymiş. 1 hafta boyunca sırf ders almaya kastım , artık dersten geçmeyi bırak ders alması problem yahu. ps : sinirden yazılmış bir post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 arkadaslar yeditepede reklamcilik nasil bolum sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar